Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bundasapka

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
   A Steaua Rangers ellen kezdi meg szerepelését csapatunk a 2010-2011-es szezonban. A mérkőzés holnap, kedden este 19.30-tól kerül megrendezésre a Vákár Lajos Műjégpályán. A jegyek ára: 10 lej felnőtteknek, valamint 5 lej diákoknak és nyugdíjasoknak. A mérkőzést a…..
bundasapka 2010.09.07 21:10:00
Több és több új információ a csapat háza tájáról. Kedvenc csapatunk vezetőitől tudtuk meg, hogy csapatunk bővül minden poszton. Ami ebben a szezonban nem igazán volt előre látható. Csapatunkat három csíkszeredai fiatal játékos igyekszik erősíteni, pontosabban Molnár…..
Taylor Hall lett a válasz a Stero kollégáék által feltett kérdésre, az Edmonton Oilers a Windsor kitűnő balszélsőjének játékjogára csapott le az NHL-draft első körének első helyén. Tyler Seguint, az ugyancsak OHL-es Plymouth centerét másodikként választották, a fiatalember a…..
Szlovénia megérdemelten jutott fel az A csoportba, a döntő mérkőzésen sokkal jobban játszott, mint a magyar válogatott. A második harmadban messze-messze fölénk nőttek, és bár akkor még csak egy góllal mentek el, látszott, hogy nagyon nehéz lesz újítanunk. Nem is sikerült,…..
Jók voltunk. Fejben máshogy álltunk a feladathoz, a délelőtti átmozgató edzés kiszedte a macskákat a lábakból. Fontos volt, hogy ezúttal betartottuk az edzői utasításokat. Ladányi Balázs jókedvűbben mondja el meglátásait a Lengyelország elleni győzelem után, mint egy nappal…..
A mi dolgunkat is megnehezítő koreai válogatott kemény küzdelemre késztette Nagy-Britanniát. A horvátokat tegnap hősiesen felülmúló britek a második harmadban megszerezték ugyan a vezetést, de az ázsiaiak gyorsan egyenlítettek. A statisztikai adatok szerint a koreaiak valamivel…..
bundasapka 2010.04.18 16:22:50
   Utolsó előtti mérkőzését is lejátszotta a román válogatott a Narvában rendezett világbajnokságon, melyen az óceániai Új-Zéland együttesével találkozott. Elég visszafogottan kezdték a mérkőzést, az első harmadban csak 2-0 állt az eredményjelzőn. Majd a…..
Hajrá Sport Club Lesz busz 2010.03.22 09:21:00
Szerdán indul busz a döntő ötödik mérkőzésére Bukarestbe. Jó lenne, ha minél többen mennénk és biztatnánk a fiúkat, hogy már aznap haza tudjuk hozni a bajnoki trófeát. A busz az 5Kutya elől indul, szerdán 12 órakor, mert a kezdési időpontot 18.30-ra módosították.Bővebb…..
Emléktornát szerveznek a Sport Club lányai, a női jégkorongcsapatunk a Ferencvárosi Torna Club és a Bukaresti Triumf csapatát látja vendégül. A bolgár csapat, a Slavia Szófia, az utolsó pillanatban, csütörtökön jelezte, hogy nem jön, és ezzel felborította a programot. A torna…..
A legtöbbek által előzetesen várt párosításokban játszanak ma a csapatok a Mol Liga érmeiért, de nem a megtippelt időrendben. Az alapszakasz győztese és másodikja a bronzért küzd délután három órától, a döntőt negyed nyolctól a harmadik és negyedik vívja. Vannak…..
bundasapka 2010.01.24 12:58:46
Hajrá Sport Club Erőltetett menet 2009.10.13 06:32:00
    Öt nap, öt város, öt mérkőzés: ez a mérlege az ISK-SC elmúlt napokban lebonyolított magyarországi turnéjának. A cím egyáltalán nem túlzó, hisz az is megtörtént, hogy 20 óra leforgása alatt két mérkőzést is le kellett játszaniuk fiataljainknak, ami azért…..
bundasapka 2009.10.20 13:28:34
@hátvéd: teljesenn igazad van es altalabann a tehetos szulok gyerekei azok akik jatszanak es a tobiek ulnek a padonn ,ennek az eredmenye a csiki hoki gyengulese , mert akinek tehetsege van az nem jatszik csak az akinek penze van , a kivetelek azok akiknel a csekely mennyisegu tehetseg parosul egy kis penzel is ( de ilyenbol eleg keves van )@prakab: szerintem jobban megkene szamolni az u18 asok szamat mert ha megszorzod 2ovel se jon ki a 12 , es lehetett tudni h az u18 as csapat felbomlik amikor Elodke leadta a csapatot ( sajnos) es on vette at ezzel is tobb jateklehetoseget tudott biztositani a sajat nevelesu jatekosainak ( azok bol is csak egyeseknek , a tehetosebb szulok gyermekeinek ) Tisztelettel 1EX
Egy iramosnak nem nevezhető mérkőzésen a kék-fehér legények egész pontosan negyed századnyi gólkülönbséggel verték a bukaresti Sportul csapatát. Nem egy szépen végigjátszott figurát "csodálhattunk" az edzésszerű meccsen, néhány bombagól mellett rengeteg egyéni…..
A magyar ifiválogatottnak minden jel szerint semmi sem jött össze az U18-as vb harmadik mérkőzésén. A kapura lövéseket csak 42-36-ra nyerték a lengyelek, a meccset viszont 9-0-ra, még jó, hogy nem lett két számjegy. Rengeteg kiállításunk volt, majd megtudjuk, miért. Nem hiába…..
A világbajnokságra 8 védővel és 14 csatárral megyünk, ez a legvalószínűbb változat, mondta blogunknak Énekes Lajos. A válogatott edzője az eddigi felkészülési mérkőzések tapasztalatait értékelve kifejtette: nagy pozitívum, hogy a védekezés kezd összeállni.…..
bundasapka 2009.04.08 16:28:41
@Sikorcinforprez: Sille nagyon sokat hibazott a felkeszulesen , Majoross sincs nagy formaba. En kihagynam rutin ide vagy oda.
A magyar ifjúsági jégkorong-válogatott roppant fontos győzelmet aratott Minszkben, az U18-as világbajnokságon. Négyből négyféle gólt szereztünk: volt köztük hátrányos, egyenlő létszám melletti, szimpla és kettős előnyös. Találatainkból kettőt az első, kettőt a harmadik…..
A két finn meccshez képest több meghatározó játékos kap helyet az első norvég mérkőzés nevezett keretében. Ahogy Énekes Lajos fogalmazott, részben az eredményes játék is cél, de még mindig a mutatott játék a fontosabb, a harmadik és a negyedik sor legjobb összállítását…..
bundasapka 2009.04.06 18:19:59
@madefalvi: tenyleg ha valaki 1 valamien stream-et akko kerem linkeljen
bundasapka 2009.04.06 19:14:57
Hat órakor kezd a vb-n a magyar ifjúsági válogatott. Első ellenfelünk a toronymagas esélyes Fehéroroszország. A hazai csapat átlagéletkora egy évvel magasabb, náluk alig van 1992-es az 1991-esek mellett, nálunk csak a csapat fele utolsó éves ifi.A magyar küldöttség vasárnap…..
bundasapka 2009.04.06 18:29:35