Regisztráció Blogot indítok
Adatok
chelev

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Árpád csak egy jó hobbiautót akart. Volt is egy kivételesen szép állapotú, majdnem veteránkorú, 1982-es Toyota Carina Coupéja, egészen múlt csütörtökig. Akkor lopták el az autót Budapestről, a XI. kerületből, a Mohai útról. Mivel testületileg tagadjuk, hogy a szerelem csupán…..
chelev 2011.08.22 21:28:52
Manzárd Café Rainbow Gathering 2011.05.27 14:38:00
  1972 óta beszélhetünk Rainbow-ról, hiszen ekkor történt, hogy a mezítlábas, hosszú hajú „csodabogarak”, a jesus freakek és a vietnami háború ellen tiltakozó, a társadalomból kivonuló hippik a hopi indiánokkal közös találkozót szerveztek a Colorado Nemzeti…..
chelev 2011.06.02 00:29:59
A McLaren szerint a paddockban azt beszélik, riválisuk kitalált egy okos szerkezetet, amivel időmérőn is ideálisra csökkentheti autója hasmagasságát. Martin Whitmarsh állítja, ha arról van szó, amire gondolnak, akkor a megoldás szabálytalan. Az autosport.com úgy értesült, az RBR…..
Az ember álnaívan azt gondolná, a diplomácia arról szól hogy a felek finom körmondatokban kerülgetik a forró kását és egy-egy mellékesnek tűnő jelző használatával küldenek fontos üzeneteket a másiknak, ügyelve arra, hogy mindezt az udvariasság, a tisztelet, a jóindulat és az…..
Nem látogatta meg a kórházban, telefonon sem hívta Hungaroringen életveszélyesen megsérült csapattársát a finn exbajnok.”Kimi nem keresett, egy videón láttam, amin minden pilóta beszélt, ő volt a legnyugodtabb. A kórházba küldött egy üdvözlő lapot, de nincs ezzel semmi…..
chelev 2009.08.19 00:41:51
Ez a kimi egy kis pöcs! Lehet, hogy megint elaludt, mint ahogy mostanában a pályán szokott, vagy be volt b@szva, és azért nem ment be. Mindegy is, ez az alak a f1 történetének legunalmasabb pofája, remélem minél előbb eltüntetik még a f1 közeléből is! Ezenkívül meg szarjon sünt!
Igazából drámai szoborcsoportot kéne önteni a jelenetből, amikor a Naiv Állampolgár éppen elhozná a vámhivatalból jogos tulajdonát, de nem teheti, mert a kapu elé valamikor murvát hordtak, hogy egyszer járdaalap legyen belőle, de aztán elfogyott a hit, az erő elszállt a…..
Ha már délelőtt a jó idő okán képbe kerültek a motorosok is, jöjjön most Potha levele az autózzblogbeliekhez, ami valami egészen fatális véletlen miatt egy motorost állít főszereplőként a történet középpontjába. Gyönyörű idő volt ma vasárnap(04.05). Elmentünk…..
chelev 2009.04.06 18:13:14
@ToMorgan: Én is gratulálok! te is egy nagy iq-bajnok lehetsz! Ha valaki figyelmetlenül bevág elém, észreveszi és bocsánatot kér, én állt. visszaintek, hogy ok. Te kb. az a típus lehetsz, aki kiszáll a trabantból és agyonlövi a kamionost... gratulálok!!! Ügyes vagy!
chelev 2009.04.07 08:02:38
@ToMorgan: motoroztam is, és rendszeresen közlekek biciglivel és autóval is, de én nem gyűjtöm otthon a lerúgott tükröket, bár ha nagyon akarnám, megtehetném. Lehetne otthon egy gyűjteményem szinte minden jármű tükréből, csak nekem ez soha nem jutott eszembe. Szerintem az ilyen szitukat európaibb módon is el lehet intézni. Én is voltam már figyelmetlen, és szerintem mindenki, aki nem a négy fal között éli le az életét, de ez a fajta megtorlás, önbíráskodás egyszerűen primitív!