Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vince05

0 bejegyzést írt és 332 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na jó, a This Is Amazing címe talán nagyszerűbb, mint maga a játék, az első nyolc pályán ugyanis eléggé gyorsan végig lehet szaladni. A feladat amúgy egyszerű: adott egy minta, amit a sarkainál megfogva egy másik mintával azonossá kell alakítani. Jópofa darab, jól áll neki a…..
Egy macska. "Csupán" ezért küzdünk a Cursed Islands-ban, pontosabban azért, hogy visszakapjuk.Hogy ezt elérjük, barangolunk, felfedezünk, harcolunk, erősödünk, és így tovább. Kellemes darab, jópofa grafikával...
A Hex Frvr leginkább egy elfajzott tetrisre hasonlít: ha megfelelő pozícióban helyezzük le a különféle színű és alakú, hatszögekből felépülő elemeket, akkor amennyiben a pálya két széle között egy egyenes vonalban csak azonos színűek vannak, eltűnnek. Egyszerű, nagyszerű,…..
A Business Simulator is egy a sok klikkelgetős-fejlesztgetős játékok sorában, és bár szerintem a műfaj megjelenésekor szinte is kis maxolták azt, azért ezzel is el lehet lenni. Nincsenek benne idiótábbnál idiótább acsik, a grafika se veszi le az embert a lábáról (oké, nem is a…..
Nemrég Lengyelországban állítólag megtalálták a nácik titkos aranyvonatát egy hegy gyomrában. Persze a hírre azonnal odaözönlöttek az önjelölt kincsvadászok, de nekünk el sem kell mozdulnunk itthonról a felfedezés élményéért. Az Excavate! egy komplett ásatást nyújt…..
vince05 2015.09.07 15:00:48
@Holding: A segítség abban nyilvánul meg, hogy csökken az adott cselekvés AP igénye. Pl. ha megveszed a talicskát, akkor onnantól az ásás 4 helyett 3 egységbe fog kerülni ugyanannak a régésznek.

De nálam is volt olyan, hogy megvettem valamit, és nem vettem észre a fenti hatást.
Szép grafika, kellemes zene, könnyű játékmenet, nem is indulhatna jobban a szeptember. A Hivex célja egyszerű: az összes hatszöget fel kell kapcsolnunk mint valami lámpát. A csavar a dologban, hogy az egyikre kattintva az összes szomszédos is fel-, illetve lekapcsol, ezt figyelembe…..
vince05 2015.09.07 01:27:41
@Barrique: Mivel ugyanazok csinálták, lásd Credits a beállítások alatt.

Szerintem a design-t tanítani kellene, annyira profi, igényes, és cseppet sem öncélú vagy hivalkodó.

Abban igazad van, ha túl sok játékukra ugyanazt a kinézetet erőltetik, az idővel uncsivá válik.
Vége a hétnek, meleg is van, egy jó kis habkönnyű disztroj a megfelelő levezetés. Ezt a Gunball Reloaded nyújtja nekünk, mely a szokásos sémát követi: egy arénában özönlenek ránk az ellenfelek, mi aprítjuk őket, az ezért kapott pénzből pedig fejlesztjük magunkat. És nem is…..
vince05 2015.09.04 16:52:56
@bioLarzen: punpa ? ;-)
A szorgalmas munkakerülés meghozza gyümölcsét. qpci kolléga addig kattingatott (félre), amíg rátalált erre a gyöngyszemre: Immense Army A játék célja: egy megállíthatatlan hadsereget kell…..
A szobafogság kellemetlen dolog. Még kellemetlenebb, ha közen meg kell mentenünk a világot a jövőbeli énünk, egy időgép és a szobánkban található lim-lomok segítségével. Röviden összefoglalva ez a You're Grounded!, egy átlagosnál jobb kattintgatós játék, kellemes…..
vince05 2015.08.11 01:47:35
@Tisztességes Természettudomány:
Szerintem rosszul álltok hozzá. Ez nem egy hagyományos point'n'click, teljesen más a megoldás módja. A szerző tudatosan csinálta ilyenre: (kb.) egyféle megoldási mód létezik, és Neked pont ezt kell megtalálnod. Telik az idő, és neked a megfelelő határidőig végre kell hajtani azt a klikkelési variációt, ami továbbsegít a helyzeten, és újabb lehetőségeket és kihívásokat nyit ki. Az első pár perc szívás után meglesz az időutazó kütyü, onnéttól bármikor visszaugorhatsz időben, ha nem stimmel valami, ezzel akárhányszor kisérletezhetsz, újrapróbálhatod a kihívást. Pontosan ezért nincs mentés sem: rövid távon az időugrás helyettesíti, ha meg holnap akarod folytatni, valószínűleg csak pár perc végigkattintgatni az egészet az (addigi) helyes megoldás ismeretében.

Mondom, valószínűleg, mert nem játszottam végig, csak így sejtem - a tévedés jogát fenntartom. ;-)
A Cut 3D nevében benne van minden, amit tudni kell róla: egy térbeli formát kell megfelelőalakúra felszeletelni. 45 darab pálya várja azt, hogy teljesítsük, bár a beszélő néni nekem nélkül kicsit…..
Szombat, hőség, munkanap. Ha nem vízparton van az ember, akkor ez szörnyű kombináció, de talán enyhíthet valamicskét a helyzeten a Finite Moves. Nyugtató zene, egyszerű grafika, a cél pedig az elemek megfelelő…..
vince05 2015.08.08 21:43:44
Régen volt már lövegtornyos játék, eme hiányt pótolja a War Heroes. Nehéz ebben a műfajban újat mutatni, és ez sem ilyen, de a kötelezőt azért hozza a töbféle, fejleszthető képességű tornyokkal és a változatos ellenséges egységekkel. Összességében kellemes szórakozást…..
A Papa's... sorozat számtalan tagot számlál már, a legújabb eresztés a Papa's Cheeseria. Ezúttal egy szendvicsesnél kell helyt állnunk, miután a zenekar felszerelését ellopják furgonunkról. Legfőképp a megfelelő szendvicsek elkészítésével leszünk elfoglalva, de amúgy…..
Rém egyszerű játékot kaptok mára a Shustryak képében, bár talán nem is baj. A feladat csupán annyi, hogy lenyomva tartsuk az egérgombot akkor, amikor a kék vonalon haladunk. Igazán mobilon lehet addiktív, de a számítógép előtt is ki tudja kapcsolni az embert...
Munkakerülő játékok Égető nap 2015.06.05 08:00:00
Itt a nyár, itt vannak az első napsugarak és az első leégések. Stílusosan illik hozzá a rövid névvel megáldott Instantaneous Combustion Syndrome. A fantázia szülte betegség azzal jár, hogy főhősünk túl sokat a napon tartózkodva egyszerűen lángra kap és elég. No nekünk ezt…..
vince05 2015.06.05 22:13:37
@Megtalállak: Szerintem is, csak éppen a túlsó oldalról. :-))
Mindenekelőtt egy elmaradt köszönetnyilvánítással jövök Balázsnak, Istvánnak és Dávidnak az agar.io és a Mu Complex: Episode Two linkjéért, sajnos hamarabb posztoltam minthogy a postaládába néztem volna. És a mai játék pedig a Cube Escape: The Lake, ami egy…..
vince05 2015.05.20 01:27:47
@bioLarzen: Nem volt szükség rá, anélkül is ment.
De kösz a tippet, megnézem a Seasons-t is majd.
vince05 2015.05.21 23:22:17
@bioLarzen: Hát igen, a Seasons egy klasszissal jobb, hosszabb és gondolkodtatóbb.
És igen, a kóddal más ennek is a vége. (A "más" mondjuk enyhe túlzás.)
A panda és a medve alapvetően cuki állatok, legalábbis rajzolt környezetben mindenképp. Aztán van amikor a medvék megtámadják a pandákat, nos akkor már ők is bevadulnak és egyenesen a börtönből szedik elő azt, akit aztán űrhajóval a betolakodók ellen küldenek. A Ruthless…..
  A Sniper Team 2 egy vérbeli sniper shooter, melyet @bambano ajánlott a figyelmünkbe. Ezúton is köszönjük neki a remek ötletet! Tényleg kellemes élményt nyújt, órákig leköti az ember figyelmét, és viszonylag nehéz elrontani. Tehát minden adott ahhoz, hogy eltiporjuk a…..
vince05 2015.05.09 01:34:20
@Holding: Hidd el, sokaknak problémát okoz ez. Mások azt mondják, nem baj, ha kicsi, csak játékos legyen.
A nagy képernyőre rakást nem javaslom.
;-DDD
vince05 2015.05.09 01:55:23
@Holding: Ctrl + egérgörgő
No persze az ember nem kezd önként harcolni mindenféle démoni lények ellen, de a gyerekrablás már eléggé jó ürügy rá. A Family Rush-ban a família egyesíti erejét a nagymamától kezdve a kedvenc kutyusig az elrabolt csecsemő visszaszerzésére. Szerencsére túl sok dolgunk nincs a…..
vince05 2015.03.05 00:15:34
@Az igazi Trebics: Igen, nekem is így volt. Valószínűleg ez egy bug, hogy ha lenyomod a boss-t, (az öröm-bódottág képernyő miatt) elfelejti jóváírni a felszedett garasokat. Kimaxoláshoz a jó taktika tényleg a (boss vége előtti) kinyíratás, ezt viszont sokkal egyszerűbben el lehet érni: bal felül a pause gomb után a Quit-re kell kattintani, ekkor jóváírja a manit, és a fejlesztős oldalra dob.
(Ilyen pénzgyűjtögetős játéknál nem is a boss-t kell lőni, csak az általa elővarázsolt ellenségeket: ezek dobnak csak pénzt. Másik taktika: Végigviszed a teljes újrajátszást a boss-ig, ott Quit (jóváír), majd újra nekifutsz (a boss előtti szakaszon fogod kezdeni), kinyírod a boss-t, majd újrajátszás megint - ezt szükség szerint akárhányszor.)
Oké, múlt héten is volt hajigálós, de az Age of Wonder - The Lost Scrolls van annyira kellemes, hogy így is bekerüljön a blogba. Szóval főhősünk (miután már éppen elég tudást osztott szét a világban) az alexandriai könyvtár mélyén rálel még egy adag elfelejtett tekercsre.…..
Az első posztomban rögtön egy régi klasszikust hozok nektek. A lassan már megszámlálhatatlan részből álló Ricochet Kills játéksorozat harmadik része, az egyik legszórakoztatóbb vért nem mellőző classic shooting game. Az élményt talán a pisztolycsőből érkező lövedék…..
Zárjuk a hetet és egyben az évet egy kiadós disztrojjal. A Road of Fury 2 arról szól mint az első rész: megyünk, ölünk, fejlesztünk, megyünk, ölünk, fejlesztünk és így tovább. Kiadós darab, így valószínűleg az újév első napjaira is elég szórakozást nyújthat...
Bob egy lusta alaka volt, de szeretett volna meggazdagodni, Így hát aztán változtatott életvitelén és feltalálónak állt. A Bob the Inventorban itt kapcsolódunk be főhősünk életébe. A rendelkezésre álló eszközökből készítünk egy találmányt, amit elnevezünk majd eladunk a…..