Regisztráció Blogot indítok
Adatok
shortos György

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Folytatódjon a kultfilmekről szóló cikksorozat, melynek az előző részét itt a felvezetőjét pedig itt lehet megtalálni. Az írás spoilereket tartalmaz! A hetvenes években nagyon sok filmes műfaj tette le a névjegyét egy-egy kiemelkedő, korszakalkotó filmmel, ami a korábbiakhoz képest mérföldkőnek…..
shortos György 2020.06.30 17:22:58
@Serrin: A két részt szerintem nem lehet összehasonlítani. Mindkettő nagyon jó a maga nemében. Az első inkább pszicho horror, a másik pedig egy nagyon jól megcsinált kommandós film. Mindkettő 10/10-es, különösen a mai híg fos felhozatalt tekintve.
Éry Balázs Cigánybűnözés 2020.06.08 14:08:30
Fura dolog az előítélet; ha valahol cigányozni kezdenek, nekem rögtön az érsebészet jut az eszembe.  Ahogy a szám elé kaptam a kezem, mindenem csuromvér lett. A többiek sóbálvánnyá merevedve figyelték a horrorfilm-jelenetet. Imént még az asztalnál ültem az adyligeti határőrlaktanya…..
shortos György 2020.06.09 20:26:50
                       „Az biztat, hogy van olyan – ritkán, de van – hogy képes teljesíteni az ágyban és élvezi is. De ha egy férfiben nincs vágy, nos, az eléggé látványos...” - a pasi szereti a barátnőt, sok mindent meg is tesz a kapcsolatért, csak a szex része nem tökéletes. Ő ilyenkor azt…..
shortos György 2019.10.29 11:33:07
@PPK™: "kulturált keretek közt buzi" ez kurva jó volt bástya! Nagyon szép megfogalmazás, összehabarta az agyamat! :D
Legyenek a kettőtök jövőjéről irreális elképzeléseid, követeld rajta a félmilliás fizut kezdőként is, aztán vess véget a barátaival való eljárkálásnak, végül a melója mellett is ragaszkodj hozzá, hogy minden szabadidejét veled töltse. És ez csak 1 tipp.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és…..
shortos György 2019.07.26 09:48:29
@PPK: Ez a sok anál egy kicsit gyanús nekem, nem egy férfival élsz együtt? :D
A magunk részéről elég nehezen tudnánk választani Eric Clapton és a U2-gitáros The Edge zenéje között (szerencsére nem is kell) és nagyjából ez a helyzet a jachtjaikkal is. Úgyhogy hozzátok fordulunk: melyik a menőbb? Eric Clapton (balra) és The Edge..
shortos György 2019.06.18 21:38:35
Ha a párod állandóan rossz passzban van, előbb-utóbb téged is le fog húzni magához. Levélírónk azért szakította meg egy korábbi kapcsolatát egy krónikus lehangoltságban szenvedő úrral, mert azt vette észre magán, hogy kezdi átvenni a lelki dolgait, még a cigire is majdnem…..
Még csak  néhány hónap telt el 2014-ből, de máris túl vagyunk az év sorozatán: A törvény nevében hatalmas siker, de jellemző módon minden a friss Oscar díjas Matthew McConaughey -ről szól, pedig a sorozatnak két főszereplője van: Woody Harrleson is ugyanolyan erős alakítást…..
shortos György 2014.03.30 23:18:18
Amikor Szegedi Csanád tiszteletét teszi Slomó rabbinál, az valami olyan penetránsan amerikai, megtérő-náci filmes klisé, annyira a médiára konstruált szájbarágás, az auschwitzi út fölajánlása akkora giccs Szegedi részéről, hogy érdemes kitalálni egy-két konteót…..
shortos György 2012.08.07 21:19:22
@TGabi: Na de ahhoz, hogy ráébredjen, hogy nem szép dolog zsidózni, miért kell, hogy megtudja, hogy ő is zsidó?? Ezt logikailag nem tudom elfogadni. Ezért nem érdemel elismerést, legfeljebb mosolyt az Élet ezért az abszurd viccért! :)
A 21. században rock and rollt már csak nyomokban tartalmazó Guns N’ Roses frontembere közismerten egy nehezen kezelhető esetnek számít. Axl Rose szinte minden héten bekerül a hírekbe valamivel, legyen szó volt zenésztársai emlékének megtagadásáról vagy drága ékszereinek…..
shortos György 2012.06.09 14:49:15
  A biciklis nem fog kerülni, nem fogja tolni: a biciklis az arra megy, amerre a legrövidebb. Vélemények az azonos című írásunkról...