Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fritty

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A múlt héten már egy reklámdilemma erejéig feszegettük azt a gyakorlatot, amivel a reklámok igyekszenek mágikus kifejezéseket, tudományosnak hangzó, kreált vagy éppen valós termékelőnyöket és exotikus, sokszor beazonosíthatatlan terméktulajdonságokat beleépíteni a reklámok…..
addict Szexista reklám nőknek! 2009.04.15 11:00:00
Furcsa ilyesmit hallani nem? Azt, hogy bögyös szőkék, kacér barnák vagy lengén öltözött feketék riszálják magukat egy reklámban, és ezzel próbálják magukon kívül a terméket is kívánatossá tenni a férfiak szemében olyannyira megszoktuk, hogy szinte már észre sem vesszük,…..
Vajon mi a szent szart ábrázolhat a djuice nemzetközi arculathoz igazított új logója, ami leginkább a földrengés utáni San Franciscohoz hasonlít? Kérlek benneteket, segítsetek!!!!..
Update: Szerintem nagyon tuti ez a kazettás táska, úgyhogy érdemes még egyszer nekifutni a játéknak. Aki kimarad, lemarad!Fussunk még egyszer neki a játéknak, Mostanra már szinte rendszeressé vált az addicton a heti reklámrejtény, ami így további folytatásért kiált. A múlt…..