Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jacksly

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egykori MDP-pártház jól bejárható föld alatti összeköttetésben állt az Erkel Színházzal, a metróval, a Fiumei úti temetővel, az Orczy- és a Baross térrel is.Kutatóásás a Munkásmozgalmi Pantheon előtti egyik posztamensnek tűnő építménynél. (Fotó: Jamrik Levente/Falanszter.blog.hu)..
Az emberek túlnyomó többsége általában nem tudja megkülönböztetni az éles késeket az életlenektől. Gyakran arra asszociálunk, hogy ha egy kés vágni tud, akkor az egyenlő azzal, hogy éles is. Nem is beszélve arról, hogy mennyien megfeledkezünk a rendszeres élezés fontosságáról. Ezúttal bemutatunk…..
jacksly 2020.08.31 06:57:57
@geegee: "Vannak még a fenőkövek, azokat még nem próbáltam."
Akkor érdemes lenne kipróbálnod, mert a legjobb módja a fenésnek/élezésnek.
Én pl. Haidu SiC (szilícium-karbid) fenőköveket használok (5 szemcseméretben) fenésre, végül pedig bőrön is áthúzom párszor, hogy a keletkezett sorját azzal távolítsam el.
Ha nem annyira életlen a kés, akkor csak Haidu kerámia fenőrúdon húzom meg párszor.
Mindkét módszerrel borotvaélesre lehet fenni a késeket, szóval bátran ajánlom őket, nagyon jók!
Retro játékmúzeum Rubik kígyó 2016.11.01 19:17:02
Ismét egy klasszikus logikai játékot szeretnék bemutatni nektek, ami a 80-as években volt a népszerűségének csúcspontján.A Rubik kígyóról van szó, amit persze Bűvös kígyó néven is ismerhettek. A logikai játékot Rubik Ernő 1977-ben találta fel, azonban a gyártást csak 1981-ben indítja be a Politoys.…..
Mindösszesen egy ajánlattevővel folytatta le a Lőrinci Sportcsarnok felújításával kapcsolatos közbeszerzést a kerület vezetése, amelyet így nem meglepő módon egy közismert fideszes kötődési vállalkozás nyert meg több, mint 2 milliárd forintért. 2 milliárd 172 millió forintért újítja fel a Lőrinci…..
jacksly 2018.11.27 14:10:25
@Nincs közöttünk csicska: "Azert az a rabszolgaber lassan a 2010es duplaja."
Ami még mindig ÖTÖDE a nyugati béreknek. Ezért ment/megy ki nyugatra dolgozni az a többszázezer magyar.
Gondolj csak bele: Te nem szeretnéd hetente megkapni a havi fizetésedet? És akkor az még nem is az ötszörös, csak a négyszeres fizetésed lenne...
jacksly 2018.11.27 16:43:00
@teéjesenmindegy: Maaargit!?! Tudtommal nem őriztünk együtt di$znót... csak te maximum, én nem voltam ott... :-)))
Pont az ilyenek miatt - mint te - tart itt ez az ország, ahol. Elszomorító...
A mondandódból még mindig nem derül ki számomra semmi értelmes, de lehet, hogy bennem van a hiba.... :-D
Hétvégén már élő adásokkal jelentkezik a 8. évadát taposó X-Faktor, az RTL reneszánszát élő tehetségkutatója, amiről a ma délelőtti sajtótájékoztatón ránk zúdított számok is tanúskodnak, de ha agyonvernek sem tudom felidézni, hogy 46 vagy 58 aranylemezt termeltek-e ki az eddigi évadok versenyzői.…..
Megvan az idei túlélő, vagy Túlélő, franc se tudja, érdemes-e nagybetűvel írni vagy sem. Dávid, a profi sportoló/személyi edző nyert, de nem feltétlenül azért, mert ő volt a legerősebb vagy legügyesebb, hanem azért, mert a legjobban lavírozott a minitársadalomban, és mert volt…..
jacksly 2018.11.10 11:32:32
@Nem Penny hajója: Naggyon durva... így valóban ráfeszül a 2-2 karika az egyenes vasrúdra, azaz nem is kellett széthúznia, csak tartani. Akkor fel sem tűnt, de most a képeket elnézve, már valóban egyértelmű, hogy órákig el tudta volna még tartani...
Hát ez így nettó csalás!!!
Iszak Eszti már nincsen belezúgva teljesen Dobrády Ákosba, mert állítólag Szalai Ádám válogatott focistával kavar. Ez minket alapvetően semmilyen szinten nem kéne, hogy érdekeljen, de a Player kiszúrta, hogy az erről cikket készítő Bors emailben próbálta megszólalásra bírni a labdarúgót, aki…..
Az America's Got Talent legutóbbi válogatójának két sztárja Ilan Swartz-Brownstein és Josh Leviton voltak, nem véletlenül. ..
Ahogy azt sejteni lehetett, és meg is jósoltuk: Király Viktor a The Voice legutóbbi párbajadásában alulmaradt csapattársa, Jordan Smith-szel szemben, Adam Levine mester inkább a fiatalabb srácot vitte magával a jövő héten élő adássorozatba. Van ám itt még valami. A The Voice…..
A Megasztár negyedik szériájának győztese most éppen a The Voice című tehetségkutatóban vitézkedik, és a magyar idő szerint kedd hajnalban befejeződött párbajkört is túlélte, mit túlélte, simán továbbjutott. Egy Cassandra Robertson nevű nővel közösen énekelték a Nobody…..
Ha sok koffeint fogyasztasz, megnő a farkad teljesítőképessége. Ezt vizsgálták tudósok. Nyilván más dolguk sincs. Potencianövelő hatását fedezték fel tudósok a texasi Houstonban lévő Texasi Egészségtudományi Központ Egyetemen. A kísérletben kimutatták, hogy azon a húsz…..
Igen, kivettem a cégemből majdnem kétmilliárdot. És? Akkor most mi van? Lehet felháborodni, lehet támadni, a lóvé a zsebben van, ti meg bunkók bekaphatjátok. Most én vagyok a nyerő, én kapom a lét, nekem áll a zászló. Majdnem belehaltam a röhögésbe, mikor legutóbb is…..
jacksly 2015.05.06 17:34:14
@Szelid sunmalac: :-) Ez tetszett! :-)
Nem vásárol(t) vasárnap, akkor inkább pihen, ha már hétfőtől-szombatig, reggeltől estig dolgozott/dolgozik. És nem RTL híradót néz, hanem HírTV-t, ezerrel! Épp az a poén az egészben, hogy eddig Fidesz "hívő" volt (csak ezt sajnos OV nem tudja! :-)), de már kezd egyre jobban eltántorodni tőlük... (szerencsére még jobbra)
Zokogó politikusok, könnyeikkel küszködő, rohanó vállalkozók: végre rendet vág a trükközők sorában az új jogszabály? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
jacksly 2012.04.12 13:14:57
@magyar_ellenállás: Az 5-ös pontoddal abszolút egyetértek!! Az asszonyt a lakott település tábla után 5 méterrel mérték le 69-el. Úgy, hogy a tábla persze rögtön a kanyar után van, hogy jól ne vedd észre, csak már későn... ennek ellenére lassított, de addigra már bemérték, patkány módon, rögtön a tábla utánra állították be a lézert.
Kancsóság magasfokon!!!
jacksly 2012.06.01 11:26:21
@jacksly: Azóta eltelt 50 nap, de csekket még nem kaptam. Reménykedhetek, hogy megúsztam?
jacksly 2015.05.06 17:12:41
@jacksly: Most véletlen rábukkantam erre a bejegyzésemre, és elmondhaom, hogy nem kaptam semmiféle bírságot/büntetést. Pedig eltelt már 3 év is azóta... mindenesetre ez az eset megmaradt bennem, azóta is mindig eszembe jut, és figyelek/vigyázok, nehogy ugyanez megtörténjen még 1x, ugyanis heti 5x járok arra a munkahelyemre.
Mindenki tudja az angolokról, hogy teaszerető népség és hogy a teázás legalább olyan fontos nemzeti szokás, mint az esti sörözés egy pubban. Épp ezért aki Angliába látogat vagy ide települ, óhatatlanul is teázni fog előbb-utóbb, nem kerülheti el, akárcsak Magyarországon a…..
Visszatért a TV2 egyik zenés showműsora, az, amiben amatőrök és profik állnak párba, majd ismert slágereket énekelnek el jól-rosszul, azaz a Nagy Duett. És ha lett volna bármiféle kétsége a kedves olvasóknak a saját gyártású műsorok értelméről (lásd még: miért adnak ennyi…..
Ma délután Wieszt János közreműködésével egy meglehetősen izgalmas betekintést nyerhettünk Molnár Gyula és az újbudai szocialista képviselők mindennapjaiba. A videók alapján úgy tűnik, a szoci képviselők több munkahelyen is dolgoznak, szeretnek a pénzzel bánni, gyakran…..
Péter nem érti, hogyan lehet a Vatera akkora tapló, hogy a meghiúsult vásárlások után kivetett párszáz forintos jutalékot azelőtt kiadja behajtásra, hogy felfogná, hogy nem volt biznisz: Elég régóta (még bőven az Allegroup idők előtt) regisztrált tagja vagyok a Vaterának,…..
Mubarak bukása óta vártunk arra a médiatörténeti pillanatra, ami ma bekövetkezett. A Bors számba vette azokat a külföldi politikusokat, akik az utóbbi időben Orbánnal vagy Schmitt Pállal találkoztak, majd meghaltak, vagy jobb esetben megbuktak. Schmitt "lelkén szárad" a…..
jacksly 2012.03.21 12:41:55
@Is: Tudod hogy van ez... 2 mágnes pozitív pólusai is taszítják egymást... :-)
jacksly 2012.03.22 12:19:59
@Ez is csak egy nick_: Mindegy... látom, nem érted a lényeget...
Azt már korábban is lehetett tudni, hogy az Anzsinál rengeteg pénz van, elég csak abból kiindulni, hogy milyen összegeket fizettek ki egy-egy játékosért, vagy hogy mekkora fizetést kapnak bizonyos labdarúgók.Samuel Eto’o-ért anno 27 millió eurót fizetett Suleyman Kerimov, ám…..
A Blikk írta meg tegnap a legfrisebb "vihar a szaros biliben" típusú botrány hiteles történetét, amiben Bochkor Gábor, a Neo FM reggeli műsorának műsorvezetője bírta azt mondani a Class FM hallgatóira, hogy primitívek. Forrest Gump anyja tudna mit tanítani a Bumeráng…..
A 2008-as év legszívbemarkolóbb, egyben legmulatságosabb képernyős élménye volt, amikor Vitray "Rezignált" Tamás, Kossuth Lajos híres retorikai teljesítményeit überelve, a suttogástól az ordításig terjedő skálán leközvetítette Vajda Attila 1000 méteres kenuaranyát…..
Igazából rohadtul képmutató dolog azért pellengérre állítani egy hivatalt, mert lopnak ott. Mindenhol lopnak, az Indexben is, kajajegyet, fülhallgatót, ilyesmit, de itt legalább újságírók egymástól, nem pedig egy állami szolgáltató monopólium alkalmazottai a kuncsaftoktól.…..