Regisztráció Blogot indítok
Adatok
L&M

1 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
marhalevél őőőőőő 2009.05.21 13:00:51
íííííííí..
A vb előtt nem számítottam arra, hogy egy percet sem fogok játszani. A szezonban olyan teljesítményt nyújtottam, ami alapján alapesetként gondoltam arra, hogy lehetőséget kapok, mondta a jégkorongblognak Budai Krisztián, aki a 25 fős keretből egyedül nem léphetett jégre Svájcban.…..
Itt az idő, megkérdezzük nyájas olvasóinktól, a válogatott mely játékosa nyújtotta a legkiválóbb teljesítményt a svájci A csoportos világbajnokságon. A győztesnek nem kell beérnie a puszta dicsőséggel, nem mintha az kevés lenne, ajándékot is kap blogunktól. ..
Magyarország pont nélkül esett ki az A csoportból. Nem játszottunk igazán tempós és színvonalas meccset a németekkel, az ellenfél jobb volt, sokkal többet lőtt kapura, két emberelőnyös góllal győzött. 0-1 után volt erőnk egyenlíteni, 1-2 után nem. Az utolsó harmadban csak…..
Amikor kijöttünk, úgy gondoltuk, Kanada ellen semmi esélyünk, a szlovákok ellen sem nagyon, talán csak a beloruszokat közelíthetjük meg. De hogy ennyire, azt nem hittem volna, mondta blogunknak Ladányi Balázs. A vb eddigi legszebb gólpasszának szerzője szerint a magyar csapat csak…..
Akkor is továbbjutunk, ha hosszabbításban kikapunk a magyar válogatottól, jegyzi meg hírében a sportpanorama.by, de a beloruszok ettől még győzni akarnak. Mai ellenfelünk célja nem is a továbbjutás, hanem a negyeddöntő. A csapatnak két sérültje van, de ha minden igaz, már jégre…..
Ahogy az első, úgy a harmadik napnak is a magyar válogatott volt az egyik főszereplője, megint kétszeresen. A kanadai meccs után a szurkolók érdemlik a legnagyobb dicséretet. A szlovák–fehéroroszon először győzött le hátrébb jegyzett csapat elvben erősebbet. Ma nem nagyon…..
Hatalmas mérkőzést játszott Szlovákiával a magyar válogatott. Az utolsó harmadot 2-1-re megnyertük, csak Mol ligás gólokat lőttünk, sorrendben Holéczy, Peterdi és Sille talált be. 1-3-ról felálltunk, 13 másodpercen múlott a szenzáció. Az ellenfél sokkal erősebb volt, sokkal…..
A válogatott utolsó edzésére pénteken fél tizenegykor került sor az esti magyar–szlovák mérkőzés helyszínén. Előttünk a csehek, utánunk a szlovákok gyakoroltak. Pat Cortina csapata a várható sorokkal tréningezett, élénk szlovák médiaérdeklődés közepette. A szlovák…..
16:15-kor két mérkőzéssel elkezdődik Svájcban a 2009. évi A csoportos világbajnokság. Az első két párban Kanada Fehéroroszországgal, Oroszország Németországgal csap össze. Este a magyar–szlovákon kívül lesz még egy Svájc–Franciaország találkozó is. A vb első…..
Nagyobb csoda lenne a bent maradás, mint a tavalyi feljutás, jelentette ki az MTI-nek Pat Cortina. Spiller István vb-előzeteséből kiragadtuk a magyar válogatott szövetségi kapitányának nyilatkozatát, és azt is, amit Kangyal Balázs csapatkapitány mondott. A kanadai szakember szerint…..
Nyájas olvasóink feszt kérdezik: lesz-e szervezett magyarmeccs-nézés azoknak, akik nem utaznak Svájcba. Felhívtunk számos szóba jöhető sportkocsmát, nagyjából egyforma válaszokat kaptunk mindenhonnan: extrával nem készülnek, ha játszik a válogatott, képernyőkön lesz, a…..
Jó eredményt értünk el Oroszország ellen, sok dicséretes teljesítményt láttunk válogatottunkban, így kezdte szokásos értékelését Énekes Lajos, a válogatott edzője. Szerdán a magyar–orosszal befejeződött a felkészülési mérkőzések szakasza, a következő találkozó…..
A Magyarország–Oroszország edzőmeccs 19.15-kor kezdődik a svájci Sierre-ben. Az ígért közvetítésen órák óta dolgozunk gőzerővel, a helyzet nem rózsás, de még nem adtuk fel. Kis türelmet kérünk. Ha létrejön a kapcsolat, ebben a posztban találnak információkat. A magyar…..
Vjacseszlav Bikov szövetségi kapitány ismertette, milyen összetételben játszik velünk az orosz válogatott. A kapuban Ilja Brizgalov kezd, a sorokat tovább után ismertetjük. Mindeközben a nemzetközi szövetség nyilvánosságra hozta előzetes világranglistáját, amelyet a világbajnok…..
L&M 2009.04.22 18:03:47
@F. Kapus: köszönöm :-)
Botránnyal ért véget Szamarában a serdülőcsapatok számára rendezett Tretyak-kupa. A Lada Togliatti és a Himik Voszkreszenszk a 3. helyért küzdött (utóbbi nyert 5-2-re), és a meccs után jelentős tömegverekedés bontakozott ki. A 15 éves fiúk ütötték-vágták egymást, ahol…..
Szerda 19.15-kor a svájci Sierre-ben Magyarország–Oroszország vb-felkészülési meccset rendeznek. Az eseményről egy televízió sem közvetít, mivel a svájciak és az oroszok számára nem vagyunk érdekesek. A jégkorongblog viszont úgy gondolta, a magyar hokiszurkolókat nagyon is…..
Egy nap maradt a müncheni edzőtáborból, szombaton végleges lesz a magyar válogatott világbajnoki kerete. Énekes Lajos edző elismerően számolt be a hét tapasztalatairól. Eközben Pat Cortina klubcsapata vereséggel kezdte a Bundesliga 2. döntőjét. "Mi edzők mindhárman…..
A magyar szövetségi kapitány klubcsapata, az EHC München szombat este bejutott a német másodosztály rájátszásának döntőjébe. A Bietigheimmel vívnak a feljutásért, a párharc április 17-én kezdődik, három nyert mérkőzésig tart. Ha netán ötödik, mindent eldöntő csatára…..
L&M 2009.04.13 12:52:30
@Tommaso1981: jahh és az igazi fasza sport emberek a pénzért dolgoznak és oda mennek ahol több a pénz stb. tényleg nekem nincs bajom Cortinával, de azért tényleg ne dicsérjük már meg érte, hogy velünk lesz a vb-n :-D
Nagyrészt felvettük a norvégok által diktált, helyenként A csoportos iramot, védelmünk jól dolgozott – értékelte a 4-3-as magyar–norvég tapasztalatait Énekes Lajos edző. A két csapat ma este megint találkozik Káposztásmegyeren, a magyar válogatott összetétele…..
Újabb fantasztikus győzelmet aratott az A csoportos világbajnokságra készülő magyar válogatott. A vb-nyolcadik Norvégiát szinte pontosan úgy győztük le 4-3-ra, ahogy négy nappal korábban Finnországot. A rendes játékidőben 3-3-as döntetlennel zártak a csapatok, a büntetőket…..
L&M 2009.04.07 13:40:39
@Pipin bácsi: akkor lehetetlen hogy ma vegyek magamnak 2000-es jegyet?! :-(
A két finn meccshez képest több meghatározó játékos kap helyet az első norvég mérkőzés nevezett keretében. Ahogy Énekes Lajos fogalmazott, részben az eredményes játék is cél, de még mindig a mutatott játék a fontosabb, a harmadik és a negyedik sor legjobb összállítását…..