Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tamasss

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden idők legrövidebb robogóblog posztja következik, ráadásul robogó sem nagyon van benne. A szezon még messze, de nem árt megnézni ezt az 1 óra 17 perces válogatást - segít majd jobban odafigyelni. A legtöbb nyilvánvalóan agyatlanul húzza neki, és van, akit a csúszós úttest,…..
Eötvös cirkuszt megszégyenítő módon ismét sikerül Matónak megszívatnia a komplett biztosító szektort: van másiiiiiik, vigyorogja a képünkbe. Jó hát ez most nem egy új adó, csak a bedőlt MÁV ÁBE által hátrahagyott szemétdomb rekultiválása. A MÁV-os ügyfelek hónapok óta…..
tamasss 2012.11.05 19:58:02
Érdekes képeket kaptunk barátunktól; nem gondoltuk volna, hogy a termoplaszt, vagyis a hőre lágyuló műanyagból készülő külső héjak ennyire nem bírják a meleget. A lidlis márkaként ismert B-Square bukó hamar feladta: a nyári napon maradt az autóba zárva – nagyjából hetven…..
  Tibike, te ott nem mondasz semmit. Érted? Nem szólalsz meg, bármi is történik. Ez a három mondat múlt október 28-án röviddel este hét előtt hangzott el, az M7-es autópályán, valahol a harmincadik kilométerkő környékén. Közvetlenül az után, hogy Tibby fél órás,…..
Úgy adódott, hogy ügyes-bajos dolgaim intézéséhez (erről jövő vasárnap olvashatnak) szűkebb pátriámba, palócföldre, azaz Gömörbe kellett látogatnom. Aki szülőhelyétől messze él, az tudja, hogy ilyenkor az ember mindig egyfajta megnyugvást érez és örül, hogy viszontlátja…..
tamasss 2011.01.09 18:03:28
Az Alfa Romeo Giulietta hazai bemutatóján hemzsegtek a celebek és a playmatek. Szüksége van erre a káeurópai, megélhetési akarnok bagázsra ennek az autónak? Nem hinném. Illetve ki tudja. Vélemények az azonos című írásunkról...
tamasss 2010.09.14 12:05:32
@Naked Lunch: Szerintem jól ír Pista barátunk. Ami meg az illesztési hézagot illeti, kiváló fotó van róla.
Befordulok az egyirányú utcába, és jön szembe az Átlag család, bringán. A két gyerek teker az út közepén, a szülők meg néznek rám felháborodottan, hogy mit csinálok én, az állat. Ők is elhitték, hogy mehetnek a forgalommal szemben. Vélemények az azonos című írásunkról...
Becsüljük azokat az elvetemült motorosokat, akik kontinenseket szelnek át, hogy két keréken fedezzék fel a világot. Ma egy japán srácról szereztünk tudomást, aki Suzuki Djebellel indult el. Átvágott Szibérián, Ukrajnán, míg boldogan megérkezett Magyarországra. Lelkesedése nem…..
tamasss 2010.08.31 13:06:09
Sok éve csattog a Homár meszes ollója, de ilyen pompás abszurd sztorink szökőévenként akad, gázműfajban pedig még sosem volt hasonló, pedig a szolgáltató cégek igazán nem kímélik az ügyfeleket. Tömören: András édesanyja két, korábban egybefüggő lakásából eladott egyet,…..
Nagy meglepetés nem volt, Orbán Viktor miniszterelnök Schmitt Pált ajánlja a Fidesz-frakciónak, mint köztársasági elnök-jelöltet. Így jelenleg két jelölt van, Balogh András (nem meglepetés: egyetemi KISZ VB titkár volt) és a Schmitt. Sajnos nálunk nincs lusztrációs törvény,…..
tamasss 2010.06.24 17:10:22
@Karipapa01: attól tartok majd olyan emberekkel veszi körül magát (veszi őt körül a Fidesz), hogy úgyis minden Fidesz kezdeményezést alkotmányosnak találnának.
Amúgy még mindig jobb, mint a Szili Katalin.
Tavaly nyáron megkattantam. Az egész valahogy úgy kezdődött, hogy üldögéltem lent a sasfészekben, és a régi, lassan törékennyé száradt papírú motoros újságjaimat lapozgattam. Ezeket a magazinokat apám hozta még nekem, külföldi útjairól. Az öregem csillagász, fedezett már…..
Lehet, hogy legfrissebb sztorink egy BKV-pénztárosokból álló, bérlethamisító maffia leleplezéséhez vezet majd? Nem valószínű, hiszen Alexandra elképesztő történetéből nem derülhet ki, hogy ki volt a csaló. Ami biztos, hogy olvasónkat feltartóztatták a Moszkva téri…..
Belsőség Miattam vannak a dugók! 2010.06.02 13:17:00
Tehát, ha álltok a dugóban, engem szidjatok. A dugók ugyanis így keletkeznek, és ezért én vagyok a felelős. Ezeket a hibákat én követem el, csak én. Mert ti nem. Ugye, nem? Mai cikkünk blogposztja...
A sebesség oltára Sok a cipzár 2010.04.24 06:30:00
Egy év alatt nem lett öregember-szaga, pedig már ideje lenne kimosni Hit, felfogás, tapasztalat, meg ezer egyéb szempont kérdése, ki milyen motorosruhát vesz. Órákon át el lehetne vitatkozni előnyökről és hátrányokról – nagy szerencse, hogy még sose csöppentem ilyen…..
Ma olyan szinten sokkoló élményben volt részem, hogy elhatároztam, megosztom veletek. A Nørreport-on, ami Koppenhága Deák-tere, egy nejlonzacskós-kartontáblás  koldus (a táblán dánul a sztenderdszöveg) az Üdvözlégyet recsitálta, magyarul! Vagy három oldalról sokkolt…..
Történelmi pillanat, ezért volt minden: az idegölő szervezés, a sok átvirrasztott éjszaka és a kínlódás, a hideg, fagy, véreres szem. Pénz cserélt gazdát, kulcsok csörrentek. De megvan. 13:02-kor került bele az akku, amit vittek, mivel a sajátja lemerült. A belseje csodás, az autó önmagában is…..
  Autókat írunk meg, amikről már senki nem akar, mert csak útban vannak. Fókuszban egy megfáradt Samara. Vigyázat, nem teszt! Vélemények azonos című írásunkról...
A sebesség oltára Megy az Agusta! 2009.11.03 18:23:00
Nem az idei, hanem még a tavalyi imolai börzén MV Agusta-tulajdonos lettem. Ez, mint mindannyian tudjuk, Agostini óta a legmagasabb szintje a motortulajdonlásnak. Szétvetett a büszkeség, ezért még azon a börzén gyorsan vettem is magamnak egy agustás pólót és egy agustás kitűzőt.…..
tamasss 2009.11.05 11:54:46
Ezt is két éve vettem, mint a REV'IT! GT Pro dzsekit, de sokkal jobban szeretem. Nagyon könnyű, jól szellőzik, kényelmes, érezhetően csúcskategóriás sisak. Persze nem hibátlan. Ugyan szemüveget hordok, ezért egy felnyíló álrészű sisak praktikusabb lenne, de azok a…..
tamasss 2009.10.02 11:37:47
@zöldi: kösz, majd gyűjtök rá... :)

Azt nem mondtam még kedves sisakomról, hogy a fényezés is tényleg kopik rendesen, de ahogy olvasom a kommenteket 100 ezerért sem lesz feltétlenül időtállóbb. A felső szellőző mechanikája is önálló életre kel időnként.

No, de nem is ennyire rossz, mint amiket írtam, 30-40-ért jó vétel.
Jól néz ki, praktikus és testhezálló, de nem elég széles az időjárási spektruma, nagyon meglátszik rajta a használat és ehhez képest elég drága volt. Németként azt mondanám: feltételesen ajánlott. Sportos, testhezálló, kényelmes dzseki a GT ProEredetileg Alpinestars-t…..
A német Touratech neve hazánkban sem cseng ismeretlenül. A cég a barangolók és BMW-sek kedvence, számos kiegészítőt gyártanak, amelyek megkönnyíti az utazást, a hosszú túrákat vagy éppen a terepezést. Frissen bemutatott csemegéjük túlmutat ezeken – íme egy ízléses és…..
tamasss 2009.07.21 13:33:35