Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dzsozy

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Korábban már igen keményen anyáztam egy sort, amikor jobban foglalkoztam a 06-os kiadással. Nos, most folytatnám. Pár napja játszottam egy Crystal Palace - Norvégia meccset, ahol (csodák csodájára!) betaláltam a kapuba. Legalábbis ezt hittem én, kis naív... Felállt,…..
Dzsozy 2009.04.06 14:26:12
A FIFA sorozat jó. De nem hibátlan ez tény. Rettentő sokat játszottam mindegyikkel. Volt olyan amit tényleg kiemelnék, hogy rosszabb volt mint a többi. (szerintem a 2004-es) A 06-ra konkrétan már nem emlékszem, de nem volt vele különösebb gondom.
Amiket itt freddyD leírt azok többnyire bug-ok. Az tényleg van benne, de szerencsére nálam nagyon ritkán jönnek elő. De ha bug miatt csinálsz videót egy játékból, akkor azt gondolom a manapság megjelenő játékok mindegyikéből csinálhatnál. (sajnos)
A lapok még nem tűntek fel. Szerintem könnyedén lehet pirosat kapni, főleg ha nem akarsz, bár lehet a 06-ban más volt kicsit az arány, de nem hiszem, hogy feltűnően. A szabadrúgás gyakorlás, és ráérzés kérdése. Van hogy egyfolytában berúgja az ember,de van hogy hosszú meccsekig egyet sem. Ez szerintem éltszerű.
A szögleteknél meg fifánként változik a legjobb taktika. Bár a régebbieknél, a kis szöglet volt a legjobb választás.
Nem tudom, szerintem nagyon élvezetes mind, és a bírói hibák is kellenek. Én is az öcsémmel szoktam játszani, és általában a vesztes szokta szidni a játékot, bírót, egymást. :D ;) Talán freddyD sem volt túl sikeres. :D
Szerintem rettentő jó hangulatú játék főleg multiban.
A magyar kommentár meg még inkább dob rajta.
Jah és a gamepad. Mi is azzal szoktuk, de elmenti a profilba a beállításokat gond nélkül. Nem tudom nálad mi lehet a baj.
Szerintem egyáltalán nem való a rosszpcjátékok sorozatba.