Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sfecó

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon jót nevettem, amikor az alábbi sajtóközlemény érkezett hozzánk: Budapest, 2012. február 7. – A Norton (Nasdaq:SYMC) a Biztonságosabb Internet Nap alkalmával bejelentette Norton Safety Minder <http://bit.ly/weKhUz>  ingyenes alkalmazását androidos…..
sfecó 2012.02.08 15:05:36
Mondjam azt, hogy amit én fejlesztek, az legalább ennyire genya tud lenni? Sőt... ( www.secretdroid.com ) Igaz, az alapkoncepció nálam a biztonságtechnika, de gondoltam ha már ezen a területen járok, kiszolgálok más igényeket is...
sfecó 2012.02.08 15:14:50
@Tomi from Space: Akkor ebből levonom a tanulságot. Ne fejlesszen appokat a Symantec ;) Ilyen alapon mindenki üljön otthon karbatett kézzel, és álljon meg minden innováció, mert jönnek a rossz fiúk és szétbarmolnak mindent :) Ja... és a Sony is szálljon ki sürgősen az online bizniszből :D
sfecó 2012.02.08 15:43:19
@Tomi from Space: Igazad van. Vannak emberek akik konyhakéseket gyártanak... Két dolgot tehetünk. Vagy azt mondjuk, hogy a technika maga a gonosz, vagy megtanulunk vele együtt élni. Gyakorlatilag már ma sincs hitele 1-1 fotónak, mert pistike, otthon a warezolt photoshoppal is összedob bármit. Viszont, egyénileg, meg csak jó látni, hogy épp ki rámolja ki a lakásom, vagy ki nyúlta le a telefonom. Ehhez mindenkinek joga van... De egyetértek veled, hogy ez ingoványos terület, viszont a technikát nem tudjuk megállítani. Egyetlen megoldás, ha mindenki rendet tesz a saját fejében.
Sajnos még nem hozzánk. Tudom a cím miatt most sokan azt gondoltátok, hogy ejha, már veszem is elő a KIES-t. Nos, ezzel még várnia kell azoknak, akik nem annyira értenek az SGS-hez. Számukra viszont jó hír, hogy a skandináv (NEE, XEE) régióban elkezdte a Gingerbread frissítését a…..
sfecó 2011.04.21 10:58:12
@readya: Nézd... 2 évig iphone-t használtam. Nem szidom az Androidot, sőt... mint mondtam funkcióban sokkal gazdagabb, de minden OS verzióból hiányzik valami, ami miatt belekényszerülsz a hekkelgetésre. Jelzem, eddig mindig működött az ébresztés ha kilőttem, mivel valamilyen cron szerű rendszer funkció ébreszti fel az alkalmazást (ez a normális működés!). Sosem volt energián saját kútfőből barkácsolni (nincs időm ilyen hobbira), mindig valamilyen leírást követtem lépésről lépésre, mint most is a fenti odin-os változatot.
És igen... Galaxy S. A melóhelyemen Androidra is fejlesztünk, és sajnos azt kell mondjam, kb 4-5 készüléktípus alapján az a konklúzió, hogy minden készüléken valami másképpen történik. Azt hiszed készen vagy, széles vigyorral letöltöd az appot mondjuk LG Optimus 2X P990-re és lehervad a mosoly az arcodról...
Hidd el, az iPhone után izgalmas volt az Android szabadsága, de már belefásultam a küzdelembe. De nem kívánok ebből hitvitát kreálni.
Az F1-főnök összevert fejével reklámozzák a sorozat hivatalos óraszállítóját. "Nézzék, az emberek mit meg nem tesznek egy Hublot-ért" - áll a szlogen és az áldozat aláírása a londoni rablásban megsérült Bernie Ecclestone képe alatt. Arra utal, a milliárdostól egy…..