Regisztráció Blogot indítok
Adatok
winney

61 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szubjektív London Blog Lugh 2013.07.14 13:39:17
–        Írország? Ráadásul egy aprócska kis város? Ne mondd, hogy dolgozni jöttél ide… Mi dolgod itt?–        Jövetelem célja kettős. Egyrészt, itt, a világ végén, tehéncsordák és szántóföldek…..
-          Ismet Parizs.-          Ismet. De most csak egy hetre.-          Minek koszonheted, hogy ismet…..
Most, hogy 20 perc mulva felszallok a repulore, ami hazavisz, talan ideje irnom arrol, mit keresek Parizsban. Mondjuk nem sokan voltak ra kivancsiak, de a regi facebook-pajtik mar hozzaszokhattak, hogy az erdeklodes hianya nem zavar, ha blogolni akarok. Sok idom azonban nincs, igy csak egy gyors…..
Washington – Frankfurt  Biztos, ami biztos alapon már három és fél órával a repülő indulása előtt (tehát már délután 2-kor) a reptéren voltunk, mivel reggel azt hallottuk, hogy roppant hosszúak a sorok, és legalább 4 órával érdemes a repcsi indulás előtt ott lenni.…..
Boulder - Washington Hazafele 2 atszallasunk is be volt tervezve, egy Washingtonban, egy pedig Frankfurtban. Mindkettore csak egy ora jutott, ami nem tul jo omen… Az, hogy valahol valami el fog csuszni, nagyjabol bele volt kodolva az utba, csak az volt a kerdes, hol tortenik majd. A denveri…..
ORB The Loco-Motion 2011.07.26 22:23:00
Elsőre talán nem is gondolná az ember, hogy Kylie Minogue első nagy slágere valójában szintén egy feldolgozás, annyira megszoktuk már. A Locomotionről van szó, amit 19 évesen (1987-ben) énekelt el, és ez a dal hozta meg neki a világhírnevet. Íme: A tipikus 80-as évekbeli…..
Folytatodjek hat 2. amerikai utazasom osszefoglalo blogjanak 2. resze!  Boulder Egy felmeres szerint ez a szazezres telepules az USA legboldogabb varosa. Hogy miert, csak megtippelni tudnam, de a tippjeim a kovetkezok lennenek:Fantasztikus termeszeti kornyezet. A varos a preri es a…..
Kronologikus attekintes helyett nezzuk inkabb szocikk szerint, milyen is volt egy hetet Boulderben, Colorado allam egyetemi varosaban, az USA legvidamabb barakkjaban tolteni. Repules oda  Meglepoen siman ment minden. Igaz, a repulo feherborkeszlete meglepoen hamar kifogyott, ezert kenytelen…..
Ma szerencsésen hazajutottam, így ezeket a sorokat már az otthon hidegéből írom (hiába csavartam fel a konvektorokat órákkal ezelőtt). A hazaút valamivel gördülékenyebben ment, mint odafelé, de meglepődtem volna, ha teljesen simán zajlik. Az első döccenő az volt, amikor…..
Bar az elozetes tapasztalat nem ezt mutatta, ma kepes voltam mindket tervezett repulot elerni. Igaz, a kb. 8 oras ut alatt osszesen mintegy 15 szem sozott mogyorot kaptam enni (ha nem szunditok el, akar meg is duplazhattam volna a mennyiseget), de legalabb odaszallitottak idore, ahova kellett. Es…..
A Parizsbol New Yorkba tarto gepem ezuttal eleve 1 oras kesessel indult, igy csak halvany eselyt hagyott arra, hogy elerjem a csatlakozast, amit nem segitett az orszagba lepesi hosszadalmas procedura sem. No es az sem, hogy a ketemeletes birodalmi csillagromboloval (Air Bus 360?), amivel repultem,…..
Az elso napom Seattle-ben Parizsban es New Yorkban telt. Nem en akartam igy – meg ha alapbol mindket varos izgalmasabb is, mint Seattle -, hanem az Air France.Tortent ugyanis, hogy a Budapestrol Parizsba tarto gepem negyed oras kesessel erkezett meg. Tortent meg, hogy az egyik utas a…..
Érdekes egy olyan ősi színházat meglátogatni, amely nemcsak múzeumként, hanem működő színházként is funkcionál. A Temze partján magasodó Globe ilyen, bár meg kell jegyezzük, az eredeti Globe nem egészen itt állt… William Shakespeare társulata a Lord Chamberlain’s Men 1599-ben építtette fel a…..
Immár itthonról írom ezt a bejegyzést, pontot téve londoni tartózkodásom végére. Valamiféle summázat kellene most ide, összefoglaló, mely megmutatja, mi minden változott ezalatt az időszak alatt azon kívül, hogy összegyűlt a számlámon annyi pénz, hogy végre…..
Eljött a hazautazás napja. Most sokat illene írnom, de nemigen van rá időm.Annyit azonban megtehetek, hogy megmutassam a tegnap esti búcsúbuli képeit... legalábbis amiket meg szabad mutatni. :)http://picasaweb.google.com/nwinney/AzUtolsoVacsora#..
Szubjektív London Blog Lenyúltak! 2009.12.06 12:36:00
A lopás - finomabban kifejtve: a szellemi termékek jogtalan felhasználása, különösen, ha pénzszerzés céljéból történik - finoman szólva is nem szép dolog.Ma kaptam egy emailt, ami felvilágosított, hogy ilyesminek váltam az áldozatává.Van ugyanis nekem egy…..
Bár nem vagyok a színház megszállottja, nemrég harmadjára is színházban jártam – az itteni 9 hónap alatt többször vettem rá magam, mint otthon 9 év alatt. Az igazat megvallva csak a Globe-ot terveztem be londoni tartózkodásom idejére. Az Oroszlánkirály egy kellemes…..
Úgy látszik, amíg nem megyek haza, az otthon jött el hozzám.Ezt a cégtáblát találtam az utcánkban (Holland Park Road):  Gyengébben látók kedvéért: Vízvezeték Légszesz és Fûtésberendezési Részv. Társ. BudapestHogy mikor dolgozhattak itt derék…..
Újabb vígjáték érkezik a Viasat3 műsorára, és a csatorna ismét az olvasók segítségét várja a címadást illetően. Az alany a Rules of Engagement című CBS-sitcom, ami eddig három évadot és 35 epizódot ért meg, de jön belőle a negyedik is, valamikor tél végén-tavasz elején.…..
winney 2009.12.01 19:23:42
Épp ebédelni mentünk, amikor Soho utcáin megpillantottam Ricky Gervaist!!!Autogrammot természetesen nem kértem tőle, mert nem akartam zavarba hozni a barátai előtt, mert nem vagyok az az autogramm-kérő fajta, no meg persze, mert fogalmam se volt, hogy hívják, csak az arca volt ismerős...
Ma reggel új irodában kezdtük a munkát: a Bing Europe team alaposan felhízott azóta, hogy az áprilisban érkező 5 magyar lényegében megduplázta a létszámot. Eddig egy, a Soho közepén levő zsákutca végére, egy hangos építkezési terület mellé jártunk dolgozni, most pedig egy,…..
Írtunk korábban a gyanúsan olcsón kínált, alig használt verdákról, és találgattuk, hogy sima átverés álla jelenség mögött, vagy összetettebb. A jelek szerint sima. Íme Tamás sztorija: Nekemis volt 1 hasonló élményem, hasznaltauto.hu , 1 milláért hirdetett audi TT, gondoltam…..
Csütörtök éjjel fél 1-kor eljött a laptopomért a kék halál, fagyos hirtelenséggel szakítva félbe csendes, meghitt űrcsata-rajzolásomat. Nem voltam boldog, hisz másfél órás munkám veszett kárba. Aztán rájöttem, ha elszállás közben nyitva maradt a file, amin dolgoztam,…..
Csütörtök éjjel lekerült a “Beta”-címke a Bing európai oldalairól is (legalábbis az angolról és a franciáról biztosan), amit a banda egy része azzal ünnepelt, hogy hajnalig az irodában volt. Én is gondolkodtam, hogy bent maradok, mert nem annyira munkával, hanem…..
Hétfő reggel, 5 órányi alvással a hátam mögött érkeztem vissza Londonba...... ahol november elején sincs fűtés a lakásban... ahol az irodában a légkondiból nem meleg, hanem hideg levegő süvít, és még csak viccelni sem szabad a testiség említésével, mert értetlen…..