Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ishiseven

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hogyvolt Survivor 3x21 - Cetlik 2017.09.26 11:00:00
Mandirigmán indítunk, Barbi enyimavilág testtartással bámul a messzeségbe, és arra gondol, hogyha ő meg Zoli nincsenek itt, akkor nem Adri esik ki, és ez a gondolat megmelengeti kicsiny szívét, mert azért milyen jó is az, amikor az ember azt hiszi, hogy ő rángatja a madzagokat az…..
A szintidőnk nem volt szoros, megcsináltunk, Hanák Kolos! Teljesítmény, túra és sócsíkok az arcon. Magyarország egyik ikonikus teljesítménytúrája a Mátrabérc 55. Már kétszer neki akartam szaladni, de valamiért mindig elmaradt. Tavaly például azért, mert középső fiammal a…..
A BKK megállóátnevezési mániája egyre több budapestinél üti ki a biztosítékot. Az utóbbi időben számos tradicionális megállónevet tüntettek el a rendszerből és ugyancsak számos furcsa - néhol politikai hangoltságú - elnevezést erőltettek rá az utasokra, miközben a…..
Ishiseven 2013.11.30 17:05:41
@SUNexecutive: jól utánanéztél... Albán... Nem bonyolult pedig,
hu.wikipedia.org/wiki/Tadeusz_Ko%C5%9Bciuszko
Ügyesen égeted magad.
Amúgy pedig figyelhettél volna az iskolában is.
Ishiseven 2013.11.30 17:07:08
A World Series by Renault-versenysorozatot nem kell bemutatni a műértő közönségnek. Az, hogy a néhai spanyol Formula Renault-bajnokság utódjából időközben egy igazi Forma-1-es sztárnevelde lett, már csak a befektetett munka, pénz és a kőkemény bajnokság hírének köszönhető.…..
Ishiseven 2013.09.08 20:37:28
A hetedik élő gálaműsorral folytatódott a kultúrmissziót teljesítő X-Faktor diadalmenete, olyan produkciókkal, amiket a milánói Scala színpadán is bátran be lehetne mutatni, piros kanapéstul, táncosnőstül, mindenestül. Az adás fényét olyan sztárok emelték, mint a popzenét…..
A Kolin a napokban kétszer is fellépett a dán LSD On CIA-vel itthon, egyszer az A38-on, egyszer pedig Pécsen. Utóbbi koncertjét viszont kénytelen volt az ötödik szám után abbahagyni a csapat, mivel Linczényi Márk énekest a színpadon annyira megütötték, hogy le kellett állniuk. Az…..
Ishiseven 2012.04.09 12:52:22
moneandruuun
Nguyen
Nektek is figyelmetekbe ajánlom az alábbi videót 2.31-től

www.youtube.com/watch?v=SdVcZg1JiA0

Szerintetek ez a "bevett show elem"?
Vagy ez esetben, talán inkább a pesti úri közönségre nézve volt ennek eltűrése szégyen?
Mer' akkó' hajrá vidék :D
Ishiseven 2012.04.09 12:56:56
@Perillustris:

2.31 től lehet esetleg másként értelmezni
www.youtube.com/watch?v=SdVcZg1JiA0

persze, tudom, hogy itt nem ez volt....
persze :DDDDD
Ishiseven 2012.04.09 13:01:17
@Gyűlölöm a vadvirágos rétest:
Talán tavaly vagy tavalyelőtt volt a Belmondónak egy "ügye" a Hegyalján. Ott is úgy indult, hogy mindenki milyen bunkó volt a művész urakkal, aztán mikor kiderült, hogy a jereváni rádiós esetet is túlszárnyalta az esetleírás, hirtelen csönd lett :DDDDDD
TComment Adócsalókat fogtunk 2012.03.29 10:15:00
Azt mondták, negyvenezren vannak a külföldi rendszámmal közlekedő magyarok és milliárdos a bevételkiesés. A valóság sokkal szórakoztatóbb. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Öt nagylemez után október 7-én mutatja be új dalait a nyíregyházi Jurij a Gödörben, de most elsőként a Lángoló Gitárokon lehet ezeket meghallgatni, sőt aki akarja, le is töltheti. A felvétel és a keverés a Fire Recording Stúdióban készült Pál Mihály vezetésével. Mastering:…..
Ishiseven 2011.09.16 19:27:52
Az egész világ PLUSZ a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság is összeesküdött László ellen spirituálisan, hogy neki mindenképpen rossz legyen. Átlagos T-Mobile történetét biztos nem rakjuk ki, ha nincs az ezoterikus csavar. Addig ugyanis sosem működő dominós telefonját igyekezett…..
A Való világ 4 és a hozzá hasonló reality-műsorok versenyzői között kevesebb eséllyel találunk Mensa-tagot, mint az Nb1-es bajnoki mezőnyben (pedig ott sincs túljelentkezés), ez világos, VV Alekoszt nem az eszéért szeretjük, na. VV "erőszakból diplomázott" László…..
  A tegnapi depressziós beírás után most egy vidám kis szösszenet következik, az apropója az pediglen, hogy többeknek ígérek már egy ideje régi magyar alternatív fölvételeket. És most hogy örülök, mert szereztem jó melót, így most lazulok kicsit, és a lazulásban…..
Ishiseven 2010.06.23 10:58:52
@mangorlo: Kiváló, ott a helyem, esetleg akkor megejthetnénk a sör-Huckleberry cserét?
szép napot
Ishiseven 2010.07.01 17:29:17
@mangorlo: köszi, de simán beírtam a google-ba és 100+ találat jött ki, úgyhogy már szedem is (meg persze fel is teszem a datára)
Azért a Huckleberryre még jó lenne kitalálni valamit! Én jó közel lakom a Gödörhöz, és elég sokat mozgok a városban, szóval bárhol összefuthatunk, ha jó neked! Sört intézek hűtőtáskában akár :-)
köszi, szép napot

ui.: a multply.com-ot ismered? van fent pár nagyon felkészült régi punk és underground srác :-) (az én oldalam pkdam.multiply.com)
megint szia
Varánusz Lali-T 2011.01.02 14:40:00
Legyen bármilyen elcsépelt a frázis, aki szelet vet, vihart arat. Fokozottan igaz ez az NMHH-ra, ami személyi összetétele, vezetője, aktuális jogi környezete miatt a legkisebb szélvetésre is minimum tornádóra számíthat. A Tilos rádióval szembeni fellépés utáni…..
Varánusz Pá, kis mártírom, pá! 2010.12.11 08:00:00
A közönség elejtette szent tehenét tegnap este. Szíj Melinda a Megasztár 5 életében nagyjából először hagyta el az sms szavazás első helyét, és máris a kijárat felé vezető folyosón találta magát a ténytől. Még hallotta a búcsúdal utolsó taktusait, mikor elsírta…..
Nem új keletű a Lágymányosi híd budai csomópontjának problémája. Lett is gyorsan új tábla, jöhet a mutogatás. Vélemények az azonos című írásunkról...
Hely: Budapest, After Music Club Időpont: 2009.05.23. Km: mindennel együtt kb. 640 + Ádám százasa Indulás Nyíregyházáról, öten (zenekar, meg én), úgy, ahogy kezdődött. Ádám eközben valahol úton a hegyekben, gyalog, ugyanis részt vett a Kinizsi 100 túrán, ami egy 100…..
Jurij Inside Pécsi szál 2009.05.19 19:47:00
Történt pedig, hogy Pécsen a Toxicban egy remek ötlet nyomán a 30Y vendégei (Crybabies, Anonym Project, Jurij) adtak koncertet, ahol a vendéglátó volt aznap estére a vendég. A nap szokás szerint Debrecen-Nyíregyháza-Budapest úttal indult, majd Pesten Ádám vette át a vezetést,…..
Igen, pornósok, egy terepjáró, meg egy BMW, akivel később még volt egy-két, hát majdnem azt írtam, hogy meleg, de maradjunk inkább a meredeknél, szóval érdekes percünk. A terepjárót Szati részesítette kitüntető figyelemben, többször kellett mellé menni, hogy átnézhessen, és…..
Jurij Inside Hol legyen a színpad? 2009.05.02 10:53:00
Kissé árván hagytam az utóbbi iőben a blogot, elnézést érte azoktól, akik várták, hogy írjak. Node most pótlok, van mit. Tehát legutóbb a nyíregyi buli után jelentkeztem, azóta volt újabb három, úgyhogy van miről, és van mit. A nyíregyi remekbe szabott hétvége utáni kedden…..
Ádám újabb érdekes gondolatát osztotta meg velünk Böszörményben. Abból indult az egész, hogy Böszörményben nincs McDonald's. Ez Ádámot rendkívül rosszul érintette, pláne, mikor azzal is szembesülnie kellett, hogy nem csináltunk szendvicseket se, mert a keleti szekciónak ennél…..
Ishiseven 2009.05.02 15:45:46
Azt írják a Pannónia Fesztivál sajtóanyagában: „Kizárólag a látogatók dönthették el, hogy idén kik lépnek fel a fesztiválszezon nyitó eseményén, a várpalotai Pannónia Fesztiválon.” Szóval elvileg ez azt jelenti, hogy a Tankcsapda, a Quimby, a Kispál és a Borz,…..
Bevallom őszintén, nekem a pénteki buli borzalmas hangulatban indult. Fáradtan indultam, még a csütörtök miatt, korán is kellett Pesten lenni, mert kettőtől próba volt, ami amúgy nem egy nagy izgalom, ha nem próbál az ember, csak hallgatja, szóval nem indult a legjobban a nap. Örök…..
Jurij Inside Hogyan működik? 2009.04.06 11:23:00
Érdekes dolog ez a Jurijjal, mármint, hogy hogyan működik. Merthogy földrajzilag elég szétszórt a társaság, Dani meg Gabika Pesten él, Peti Nyíregyházán, Szati Debrecenben. Nem tűnik könnyű helyzetnek, de valójában sokkal könnyebben működik, mint gondolná az ember.  Mikor…..