Regisztráció Blogot indítok
Adatok
calvin&hobbes

0 bejegyzést írt és 272 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
forrás: akostormassy.hu Még egyszer szeretném megköszönni mindenkinek a hozzám intézett pozitív hozzászólásait, amit a "Merre tart a blogom?" című cikkemben feltett kérdésemre adott. Igyekszem a jövőben is megfelelni a bizalmatoknak! Sokszor kapok azonban Tőletek éles kritikákat is az írásaimmal…..
forrás: nownovel.com Mikor először gondoltam, hogy egy blog írásába kezdek, akkor sok dolog még nem volt letisztulva bennem. Volt mögöttem három évtizednyi edzés, annak minden tévútjával és minden sikerével. Annyi különböző módszert és eszközt próbáltam és olyan sokféle partnerrel edzettem, hogy…..
Egy felejthetetlen buli közel száz vendéggel vagy egy jelképes vacsora a szűk családdal a szertartás után? Mivel mindannyian különböző személyiségek vagyunk, így evidens, hogy az esküvőről is másképp vélekedünk. Vannak, akik az összes futó ismerőst is meghívják, míg mások csak a szeretteikkel…..
calvin&hobbes 2020.04.09 12:29:12
Annyit fuznek hozza, hogyha az "elszokes" mellett dont a par akkor szamoljanak azzal hogy abbol is boszme nagy sertodes lehet.
Nalunk ez volt. Nem szoltunk senkinek, elszoktunk, osszehazasodtunk, kozzetettuk. Mindenki (e.g. baratok, rokonok, kollegak, random ismerosok) orult kiveve egy "jo" baratnom aki egy harom oldalas ciradas levelben hordott le a sarga foldig hogy mekkora bunko vagyok, mast vart el tolem, meg egyebkent is hogy kepzelem az ilyet, nem vagyok tekintettel senkire es semmire, hogy o sosem alazna meg a szuleit azzal hogy megfosztja oket a lakodalom szervezes orometol, mert a lakodalom az egy csoda amit megkell osztani azokkal akiket szeretunk es hogy meg tiszteljuk oket azzal hogy meghivjuk oket erre a fontos esemenyre...yadayadayada...
Itt hozzatennem: a szuleink eleve tudtak hogy egyikonk sem akar formalis banzajt, templomot meg habos kiralylanyruhat, vofelyt, nepi jatekokat, szintis djt stb. tehat a legtobb amit vartak tolunk ha eljon az ideje az egy kotetlen kerti parti, mezitlab es jatszosruhaban. Mindennek tetejeben amikor megtudtak gyakorlatilag lelkesebbek voltak mint mi, mivel tenyleg kulonleges helyen voltunk azzal jottek hogy ez mekkora lehetoseg volt arra hogy az eskuvot meg nagyobb emlekke tegyuk es hozzatettek hogy ha hazamegyunk majd egyutt csapunk egy mezitlabas, kenyelmes "friss hazasok" kerti grill partit.
Mondanom sem kell a "jo baratno" azota sem beszelt velem… van ez igy, neha meg a legfinomabb tortabol es esnek a folder olyan morzsak amiert nem erdemes lehajolni…

Szoval szep dolog az intim, elszokunk majd idegen helyre kettecsken, csak bele kell kalkulalni hogy majd morzsolodnak a sertodos baratok es rokonok. De azt mondom, ha valaki nem erti meg miert igy akarod, es nem orul neked igy is akkor nem nagy veszteseg.
forrás: hu.pinterest.com A nemzetközi helyzet egyre fokozódik. Meg a hazai is. Fogynak a népek a világban, miközben arat a kaszás. A koronavírus lett a halál és a rettegés szinonimája. Talán soha nem volt még ennyire fontos, hogy megőrizzük az egészségünket, a nyugalmunkat és a józan eszünket.…..
calvin&hobbes 2020.03.26 11:38:01
@StLui: Hat ha nagyon gyatra a minosege lehet jobban jarsz ha ajtotamasznak hasznalod oket es belefeccolsz egy normalisba… En talalkoztam mar olyan muanyag "KB-kent eladott valamivel" aminek volt egy korhegesztes vagy mi a fulen. Pont jo helyen ahhoz hogy veresre torje az ember tenyeret. Ok a vas is megteszi ugyenezt de nem mindegy hogy 30 perc edzes utan vagy a harmadik swingnel jon le a borod.
Es olyan is szembejott velem (sportboltban tehat megcsak nem is a Lidl mindenes kosaraban) amiben lotyogott valami toltelek. Eleve ha lotyog amikor mozgatod akkor nem fix az egyensulya, igy mas a kontroll es bizonyos mozdulatoknal plusz terhelest adhat az izuletnek es az izmoknak. Masfelol meg en ugy vettem eszre a sima vasnal sokkal kenyelmesebb a fogas, valahogy konnyebb a "tapadasa". Amikor kiprobaltam a muanyagot akkor paraztam attol hogy a harmadik swing utan kirepul a kezembol mert iszonyatosan csuszott es nem ereztem a kontrolt.
Nyilvan te erzed mikor edzel vele, hogy mennyire gagyi (tomor, sima kidolgozas, tokeletes gomb alak stb) de en tuti hogy megkoszonnem a szolgalatait es nyugdijba tennem oket es beruhaznek egy sztandard kivitelezesu, vasbol keszultbe. De ez csak az en ket filleres gondolatom… nem vagyok expert :)
Az úgynevezett higiéniai vagy egészségügyi okból vissza nem szolgáltatható termékek esetében, mint például a fehérnemű, a vásárlót kicsomagolás és használatba vétel után nem illeti meg az elállási jog. Vagyis használt bugyit nem vesznek vissza  boltban, ez rendben is van. De mi van akkor, ha a…..
calvin&hobbes 2020.02.26 15:41:07
@kovacsbelane: Ha meg csak dezodor... az legalabb valamennyire garantalja hogy nem lesz hagymaszagu az adott ruhadarab. De ott van az alapozo meg sotet ruzs… Mert ugye az iratlan szabaly az az, hogy vilagos ruhadarabot csakis okkersarga alapozoban es ribizliszajjal lehet felprobalni…
Először is szeretném mindenkinek megköszönni, aki követi a blogomat. Próbálok minél több mozgással kapcsolatos információt, edzési tanácsot, különböző hírességek formába kerülésének módját megosztani veletek. Azonban sok hozzászólást is látok, hogy aki teljesen kezdő az tanácstalan abban, hogy…..
calvin&hobbes 2020.02.07 13:28:59
@Csokicső: nalam a gumiszalag segitett sokat … Eleinte az erosebb fajtat hurkoltam fel belealltam es egybol sikerelmeny volt... :D aztan ahogy erosodtem egyre kisebb ellenallasu szalagot hasznaltam es amikor a leggyengebbel is ment 8-10-12 szunet nelkul akkor szepen elhagytam a szalagot es elso korben sikerult sajat testsullyal 4-5... Mondjuk en total kihagytam az ausztral vagy a negative huzodzkodas lepeseit…
Jake Gyllenhaal ökölvívós mozija igazi csemege lett a rajongóknak. Stallone "Rocky" filmjei után maradt vákuumot többen próbálták betömni inkább kevesebb, mint több sikerrel. Will Smith filmje az "Ali" harmatgyenge volt, a Mark Wahlberg főszereplésével készült "A harcos" viszont nagyszerűen…..
calvin&hobbes 2020.01.28 14:40:57
@gyászhuszár: szerintem a sulve ebben az esetben az olajban/zsiradekban torteno sutes (deep fry). A halat siman lehet sutofoliaba csomagolva fuszerekkel parolni a sutoben es a tojast pedig zsiradek nelkul sutni ha valaki ugy akarja enni…
Emlékszem, amikor először megláttam Matt Damon-t a legutóbbi Bourne film, a Jason Bourne ajánlójában. Hatalmas volt, szálkás és gyors, mint egy tornádó. Sütött róla az erő! A 46 éves színész élete formáját rakta össze a filmre. Úgy gondoltam érdekelni fog titeket, miként alakult át a hétköznapi…..
calvin&hobbes 2020.01.21 16:27:03
@Kisgé: hat nem tudom masfel ev alatt aputestbol egy ilyen tipusut azert annyira nem ubernehez osszehozni ha odafigyelsz a kajara is.
Kismillio embert ismerek akik egy-masfel ev alatt etrendvaltoztatassal, mozgasra, edzesre odafigyelve penge testet alakitottak maguknak….
Nyilvan ha hat het alatt csinalta volna ugyanezt akkor azert lehetne hummogni es nyilvan ezekre is van pelda de szerintem ez most nem ez a kategoria…
calvin&hobbes 2020.01.21 17:14:07
@Royaliver: Yep, pontosan igy gondolom en is... masfel ev teljesen realis es egyebkent szerintem meg a tempo is kenyelmes lehetett, Pont azert irtam hogy ez nem az S vitamin kategoria :)

PS: Tetszik a blog,...majdnem egy az egyben ugyanaz a hozzaallasom a mozgashoz ez az etrendhez.. ….
Az utóbbi hónapokban fellángolt klíma pánik futótűzként terjedt tova a világon. Főleg a fiatalok által szervezett megmozdulások, demonstrációk, és egyéb megnyilvánulási formák kezdenek teret nyerni a világ fejlett államaiban. A sok klíma veszélyhelyzetet hirdető emberrel szemben azonban még most is…..
Svédország déli részén található a Gusztustalan Ételek Múzeuma. A kiállítás gusztustalansága relatív, mert a különböző kultúrák és népek mást tartanak gusztustalannak és mást kuriózumnak. Amit mi magyarok a tábortűznél művelünk a szalonna zsírjával, azt máshol förtelmesnek gondolják...
calvin&hobbes 2019.08.28 12:17:27
@Boar.: pont ezt akartam irni a kumisszal kapcsolatban… de szerintem a Szovjetunio ebben a formaban nem az oroszokra vonatkozik hanem a sztyeppei (volt) tagorszagokra… Kazakhsztan, Kirgizisztan Yakutfold etc... es persze a mongolok…
A Magyar Nemzeti Bank, vagy inkább annak Fidesz-es elnöke, Matolcsy György vélhetően amnéziában szenved, és még mindig Nemzetgazdasági Miniszternek képzeli magát, holott már a Nemzeti Bank elnöke, és itt kicsit más feladatai lennének, mint volt gazdasági miniszterként. Legújabb elvetemült ötlete,…..
calvin&hobbes 2019.03.13 11:02:19
@Sir Galahad: "magyar munkavállaló önkéntesen befizeti a magyar kasszába is a járulékot, annak érdekében, hogy biztosítsa szüleinek a magasabb nyugdíjat" .. ez meg talan mukodne is... ha a kormany nem lutrizna el a befizetett jarulekot , amit en szuleimnek szannek… Inkabb teszek felre kulfodon es viszem haza nekik borondbe negyedevente es vallalom a ferihegy szarka szenariot mint hogy barmilyen jelenlegi kormany/allam altal kezelt kasszaba utaljak jarulekot… es igen, ugy tunik jobban bizok a ferihegy rakodo csapataban mint az allamban…
calvin&hobbes 2019.03.13 12:32:43
@Sir Galahad: khm azt hittem arrol beszelunk hogy "biztositom a magasabb nyugdijat" nem pedig hogy "a szülőd kijelenti, hogy nem tart igényt a magyar államtól nyugdíjra, a többit meg lerendezitek egymás közt " Azert van kulonbseg "kidobni az ablakon" 45 evnyi talpalast es befizetett nyugdijjarulekot, vagy megkapni a beigert nyugdijat es a kulfoldre szakadt gyerek kiegesziti szemelyesen, kihagyva a lutrizo es megbizhatatlan allambacsit.
Plane hogy mondjuk az adott gyerek csak 5 esetleg 10 eve dolgozik kulfoldon es a szuloknek meg par ev van hatra a nyugdijig… akarhogy is nezem azert az 35-40 evnyi befizetett jarulek lenne… aztan meg mi tortenik ha a kalandozo gyermek 15 ev utan hazamegy mert egy ujabb "sikeres" gyere haza fiatal program beszippantja (pardon megszopatja) es otthon kezd el rabszolgazni? Akkor a szulok hirtelen statuszt valtanak egy formanyomtatvannyal es a nyugdijszamuzetesbol hirtelen teljes nyugdijat erdemelnek mint igaz magyart nevelo sztahanovista szulo?

Akarhogyis nezzuk nagyon sok sebbol verzik ez a "akkor kapjal nyugdijat ha itt marad a kolkod es hasznos tagja a tarsadalomnak" javaslat … de az eredeti javaslat is es barmennyire is otletelnek az a problemam hogy a kormany nem eppen a jol atgondolt, osszeszedett, osszetett javaslatairol, torvenyeirol hires... tok mindegy hogy milyen helyzetben vagy, ha nem vagy tagja a belso brancsnak igy is ugy is szopni fogsz mert a torveny nem azert van hogy neked jo legyen, hanem nekik….
Manapság, aki diétázni szeretne - akár fogyáshoz akár gyúráshoz -, annak nem árt tisztában lennie a bevitt ételek kalóriatartalmával. Azonban a kalória önmagában arra nagyon kevés, hogy megtudjuk, egészséges-e amit fogyasztunk, vagy épp ellenkezőleg. Ahhoz jó lenne tudni a bevitt tápanyag rost,…..
Volt az életemnek egy időszaka, amikor csak úgy tudtam megoldani az edzéseimet, hogy keltem reggel háromnegyed ötkor és edzettem hatig, majd tusolás, reggeli és irány a munka. A reggeli lefárasztás után sokkal jobban el tudtam viselni a napközbeni stresszt, de az is igaz, hogy hét…..
Vajon hogyan lehetséges az, hogy valaki úgy lesz csinosabb, hogy közben a súlyából egy dekát sem ad le? A válasz a zsír és az izom különbségében keresendő. Természetesen nem a súlyukra kell gondolni, hiszen nyilvánvaló, hogy 1 kg zsír ugyanannyit nyom a mérlegen, mint 1 kg izom. A különbség a kettő…..
calvin&hobbes 2018.08.16 09:58:48
Szerintem siman pozitiv az "atvaltozas" szinte minden esetben (szikarkockaseres has nem igazan az esetem de van olyan aki onnan fogy eloszor es persze amugy is izles kerdese)... Nalam, es ugy ertem az en boromben, a derektoka, a karfiolsegg es a lobogo batmanlebernyeg a karokon, a szottyadt meztelencsigatest nem fernek meg, de leginkabb nem szeretem ami ezzel jarna... izomtalansag es gyengeseg… hogy keptelen vagyok megemelni legalabb a sajat testsulyomat, felhuzni a sajat testemet, hogy keptelen vagyok liheges nelkul lebiciklizni/futni 8-10kmt esszeru sebesseggel... stb
Mindez persze nem ordongosseg, es megfelelo edzessel siman elerheto. Ez egyebkent mind funkcionalis eronlet es lehet hogy manapsag nem eletmento de azert sokat segit ha kepes vagy felhuzni magadat egy ket meter magas palank keritesen - ha kizartad magad peldaul- ha fel tudsz maszni egy fara, hogy leszedd a fentragadt sarkanyt, ha kepes vagy a busz utan sprintelni egy 5 kilos hatizsakkal anelkul hogy sztrokot kapnal, arrol nem beszelve hogy gond nelkul kepes vagy felciholni a ket husz kilos borondodet a lift nelkuli aluljarobol anelkul hogy segitsegre kellene varnod (ami nem meglepo modon egesz kevesszer ajanlja fel magat a maszkulin himnemuek koreben) ...
A negativ hozzaszolasok legnagyobb banatara el kell hogy mondjam, hogy az ennek megfelelo edzes (es a 90%-ban tiszta es egeszseges etkezes) automatikus hozomanya a jobb oldali testalkat beleertve a formas bicepszet es a vallizmokat is.... Lehet nyavajogni de a derektoka attol meg egeszsegtelen (a hason felhalmozott haj rosszabb mint a feneken levo), az izomtalan szottyadtsag meg a vizualis milyenseg mellett meg raadasul funkcionalis gyengeseggel is jar…
calvin&hobbes 2018.08.16 10:56:00
@Up!: en ugy tudom hogy ez azert erosen testalkat fuggo is... van olyan ismerosom aki ugy 18-19% korul van es an olyan hasa mint az 1 vagy 8... egyszeruen azert mert inkabb a fenekere/combjara hizik es a hasa mindig is laposabb volt igy az elso ahonnan lement az extra reteg az a hasa volt (eleg sokan tartjak szerencsesnek :D)... Van aki a mellebol fogy egybol van akinek meg a feneke tunik el de a hasan megmaradnak a fodrocskak. A ferfiaknak ebbol a szempontbol eleg egyszeru, ha fogynak akkor majdnem mindenhonnan egyszerre, nalunk meg lutri... illetve egy a biztos, a mell az biztos eltunik a zsirparnakkal egyutt :D :D

.. A 12% testzsir nokon tenyleg nem annyira egeszeseges, plane hosszu tavon, de szerintem (annyira nem ertek hozza) a lanyok egyike sincs kozel ehhez, talan a 3as ha van mondjuk 15% alatt/korul, de meg onnan is eleg nehez lemenni 12re... mondjuk o amugy is eleg kicsinek nez ki, de azert kozel nem annyira szikar es kidolgozott. A feny, a poz, eleg sokat szamit...
Ha beirod a keresobe a 12% es a 15-16%ot noknel akkor azert talalsz ott "erosebb" versenyzot az also kategoriaban...
Az óceánjárós munka sokak számára jelenti az első lépést a határátkelés felé. A mai poszt azért is különleges, mert szerzője négy éve keresett meg segítséget kérve, és akkor megígérte, hogy majd megírja, sikerült-e eljutnia egy hajóra és milyen tapasztalatokat szerzett.…..
Vannak csomagolások amik indokoltak, vannak amik feleslegesek, és vannak azok, amiktől az embernek még a bicska is kinyílik a zsebében ha nem vigyáz. 1. Narancsok szépen és gondosan elkülönítve egymástól, nehogy összevesszenek: 2. Ezek már barátságosabb citromok, ők mehetnek kettesével: 3.…..
calvin&hobbes 2018.08.07 10:46:13
@Le a spammerekkel: khm szoval a muanyagba bujtatott uditos doboz az total steril? ezek szerint siman megtisztul ha becsomagoljak egy muanyag zacsiba.... :D :D :D tudom, hogy boszorkanysag, de mi a helyzet azzal hogy letorlom/megmosom azt a dobozt mielott belekortyolok...
Alapvetően nem vagyunk azok a fajta turisták, akik minden helyet lehúznak, mert minden rossz, béna, retkes, büdös és drága. Próbáljuk előre felmérni a lehetőségeket, és ahhoz mérten megítélni az adott helyszínt, várost, látványosságot. Mindig kiborulunk az olyan nyavalygásoktól, hogy tetszett…..
calvin&hobbes 2018.06.06 16:02:55
@nightjar: total igazad van... Mi is ket hetet toltottunk ott, kempingezve "utoszezonban" e.g. aug utolso hete, sept elso hete es azonkivul hogy az utolso par napban az osszes letezo gyapjutema rajtunk volt mert kicsit fazdogaltunk ejszakankent eletem legjobb elmenye volt... Es hogy sok a turista... Hat nem tudom, nekunk azert sikerult olyan helyekre menni ahol konkretan mi voltunk egyedul a kempingben es az ahhoz tartozo uszodaban, jacuzzival stb... sot voltak olyan utvonalak ahol orakon keresztul nem talalkoztunk senkivel.

A blue lagoon az tenyleg kicsit draga, es mi is lecsusztunk rola mert elore kellett volna foglalni de addigra annyi forro medenceben furodtunk a pusztaban csak ugy hogy igazabol nem is bantuk :D :D
Őszintén szólva nem értem, hogy foglalkozhatnak ilyen rosszindulatú, fennhéjázó , Istent játszó emberek betegekkel. Üdv!   Ma 2017 08 21-én 13:15kor (14hig rendeltek, mit is gondoltam) megjelentem az Auróra utcai sztk nőgyógyászati osztályán. A recepciósnak mondtam, hogy nincs időpontom, kérdezte…..
A legtöbbünk számára Izland a bakancslista egyik előkelő helyét foglalja el. Ha már volt, akkor azért, ha még nem, akkor meg azért. De tudod-e, hogy mire figyelj, hogyan utazz, hogy a lehetőségekhez képest a legtöbbet hozd ki az utadból?..
calvin&hobbes 2017.04.19 12:38:43
"éjszakára sem hűl le nagyon a levegő, hiszen nyáron a nap szinte végig fent van" Na azert ez nem igy van... plane ha kempingezik az ember... Ket es fel hetet satraztunk ket eve augusztusban.. kb a tura fele alatt minden reggel kockasra fagyott alfarral ebredtem - pedig a jo oreg gyapju-angora tema volt rajtam... plusz melegito, plusz a szelfogo anorakom plusz kapucni es gyapjusapec plusz a harom evszakos halozsak a tura vegere... Nappalonkent ragyogo ido volt de amint el - vagy lemegy a nap jobb azert ha felkeszul az ember, hogy nem 15 fok lesz am ejszaka...
A kempingezest egyebkent melegen (lol) ajanlom... Mi a szezon kartyat valtottuk ki (fogalmam sincs mar mi a neve) de tobb mint szaz kempingbe jo volt - a nagyobb reszben ingyen, a kisebb reszben pedig egesz jo kis kedvezmennyel... Az autoberles mocskos draga, ha szezonban megy az ember mi egy kozepkategorias, negykerek-meghajtasos dzsipecsket bereltunk es ketszer becsuklottam mikor kifizettuk a temat.. (bereltunk mar mashol is autot, es konkretan tizedebe fajt meg a legdragabb helyen is)... de ezt azert ellensulyozta, hogy fillerekbe volt a szallas a kempingek miatt... masfelol a kempingek marha rendezettek, es altalaban a helyi telepules "strandjaval" vannak osszeepitve ergo a furdes, szaunazas, Jacuzzi mindenhol a szolgaltatas resze (amiert iszonyat halas az ember, ha jegcsapokkal dekoralt az also fele egy-egy fogkocogtato ejszaka utan)...
Ja amin meg becsuklottam - a bizalom... Volt olyan hely ahol nem volt jelen a kempingnek a managere amikor megerkeztunk - regisztralas onkent, es egy csopp lelakatolt fadoboz, rajta felirat: Kerlek ide fizesd a kemping dijat. Es a doboz lazan kint van a kozossegi reszen egy kredencen.. Az emberek pedig nemhogy nem viszik el a dobozt ahogy van, de meg lelkiismeretesen ki is fizetik... es meg csak bekamerazva sem volt a helyseg...(Mi is ezt tettuk es a dobozt is ott hagytuk ;) Teljesen mas vilag van arra fele - es borzasztoan tetszett!
calvin&hobbes 2017.04.19 13:07:47
M@Mckinley: wow na az hardcore :D :D Nem hiszem, hogy azt szivesen bevallaltam volna... rajottem, birom a hideget, de nem satorban... vagy legalabbis nem futetlen satorban... Bar ha belegondolok annak is meg van a szepsege... rogton, az hogy nincs mas olyan bator ember aki kovetne a peldadat igy a romantikus magany, tavol a tomegtol, csak te meg a termeszet karpotolhat...
Amikor mi voltunk, annyira a szezon vegen voltunk, hogy volt olyan hely ahol rajtunk kivul nem volt senki, persze a szolgaltasok elerhetok voltak - meleg viz, wc, wecepapirral(!) futott fozofulkek, kozossegi hely, konyvekkel stb.. ..Nagyon tetszett... Persze az is csucs volt, hogy senki nem panaszkodott, mert annyira hangosan kocogott a fogunk hajnalonkent :D :D

Egyebkent merre jartal ha szabad kerdezni? Turazni voltal vagy csak korbeutazgattal?
Mi tervezunk visszamenni hogy vegiggyalogoljuk a Laugavegur vagy a Fimmvörðuháls vonalat... de valoszinuleg CSAK a human szezon johet szamitasba nekem (jun-jul esetleg aug) mert nem birom a jegesmedve szezont... mint kiderult nincs az a mennyisegu gyapju (de meg megfelelo mennyisegu zsir sem) amellyel kepes vagyok a hatsomat melegen tartani...
Miközben egyes hollywoodi sztárok kifejezetten érdeklődnek az internetes technológiák és a start upok iránt (most hirtelen az ebből komoly bevételeket összehozó Ashton Kutcher neve ugrik be), akadnak olyanok is, akik kifejezetten ellenségesek a közösségi oldalakkal szemben, és…..
F*ck the police! Szétrobbant az internet. Nézd meg, mit rejt az egyenruha. Tátva marad a szád! Képek a tovább mögött!..
calvin&hobbes 2016.05.05 11:45:32
@Serrin: khm...hol latsz itt csontokat? Meg a bordai sem latszodnak... A kulcscsontja is csak annyira amennyire kell. persze lehet, hogy az en kepernyom torzit de nalam egy eleg formas holgy latszik, kerek fenekkel, izmos combokkal es lapos hassal... meg csak nem is tulzoan. Szerintem tok normalis.
Kezdjük azzal, hogy ez a poszt most egy Showtime Hajdú Péterrel című műsorról fog szólni, aminek a házigazdája és egyben gyártója is az a Hajdú Péter, akinél megosztóbb médiaszemélyiséget nehezen lehetne találni ebben az országban, talán ha Sebestyén Balázs és Berki Krisztián szerelemgyermeke…..