Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Harcilama

0 bejegyzést írt és 58 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyobb képek itt: ..
Harcilama 2011.05.31 07:22:17
Általában kevesen kérnek szeméremdombra felszíni piercinget, de ha mégis van egy ilyen felkérés azt mindig örömmel teljesítem, hiszen ez a testfelület is teljesen alkalmas arra, hogy képes legyen begyógyítani egy ilyen piercinget. (Természetesen minden piercinget örömmel csinálok,…..
Harcilama 2010.09.22 08:22:03
@dina1:
" -nem problémás a szex ;)
-szörtelenitő krém
-nem azért csináltattam h másoknak mutogassam!!! "

He?
Minek mutogatod, ha nem azért csináltad,hogy mutogasd?

Két pötty...fémből...és ferde.
Nem értek hozzá, de szerintem pont annyyira esztétikus, mint két pattanás. Még ha szimmetrikus lenne...vagy ha ki lehetne nyomni....

már bocs...semmi izgató nincs ebben, adtál 2 "szemet" a nuninak... inkább poénos. Ragassz neki bajszot, és kész is.
Túl sok lett a hozzászólás és nehéz követni, ide irjátok, az új véleményeket:D..
Harcilama 2010.07.18 22:42:46
@mynameisbond:
ez ilyen...

Valaki szamol,ir, pletyizik,de alaptalanul..es körbejár az info :)

Gondolom nem arulok el vele nagy titkot, hogy nem volt 6k...
 Kérlek írjátok le a véleményeteket a játékban felmerülő problémákról, vagy pozitív dolgokról!Szabad vélemény nyilvánítás van, de csak finoman a szavakkal! Semmi sértegetés vagy káromkodás!Mi a véleményed:Az új játékszabályról?A GM-ekről?A Kree…..
Harcilama 2010.07.11 22:22:02
Harcilama 2010.07.12 03:07:19
@SeniorHamlet: az egyiket...az egyiket kellene eldobnom....

Nekem 2 38-as botom van.

Az egyiket összeszedtem az általad leirt modon, a masikat nyertem egy másik módon.

Na hopp.

Lehet itt fujjogni, de én azon kevesek közé tartozom, aki goldbuy nelkul összeszedte kb 2 het alatt az egeszet.
Eljött az ideje, hogy elkezdjük szervezni a találkozót. Leírok mindent, amit egyenlőre tudok és közben frissítem a postot ha lesz új infó. Helyszín: Hejőkeresztúr, Tó part (Google térkép klikk) Szállás: Sátor – 0 Ft Kaja: Éttermek és tudunk bográcsozni is Utazás:…..
Harcilama 2010.06.30 06:35:01
@SeniorHamlet: ehh :) Nem fáj az annyira :P

@bucsicsa: Leírtam már párotoknak, nem értek egyet a "meleg a helyzet, kilépek a 70-es papommal, a lv25 mágusommal majd jol beszivatom őket" harcstilussal,de kinek mi megy...

Nem haragszom en senkire, nem utalok senkit,de szerintem ezzel megölitek a játékot.

Mindegy, legutóbb Axxe kifejtette nekem,hogy ez igy taktika, és hogy mi vagyunk a bénák, mert aoe-t tolunk meg minden :(

Ha visszaértek kastélyharcra, akkor meg mindegy is számomra, lesz-e tali, akkor marad ez a vacak lv34 fegyo :(
Nem volt semmi bunkóság, nem vert meg soha, szerintem még a légynek sem tudna ártani, nem volt semmi hiszti, ordibálás közöttünk. Egyszerűen csak csendben és tisztelve engem, végett vetett a dolgoknak. És fáj, baromira. Nem hiszem, hogy egyhamar el tudnám felejteni, ki tudnám…..
Harcilama 2009.05.20 11:16:53
@NewInsights:

Egyetertek, aki a postot irta, és tényleg az emberek hozzászólására kiváncsi, elég nehezen bogarászhatja ki 800 offtopic hozzaszolas kozt azt a 20-at, ami erdekli...tény...engem is zavar...vagyis zavarna,ha irnék ide...
Ha egy olyan leányzóval találkozik, aki megdobogtatja a szívét, esetleg pusztán fizikai vonzalomlép fel irányába, első kérdése a következő: Ne haragudj, te zsidó vagy?! A kép innen Hali! :)  Először a könyvvel találkoztam, utána gondoltam, hogy felkukkantok a blogra…..
Őrült történet a szerelmi sokszög közepéből, ahol a nő könnyedén botlik Józsiból Zoliba. Kedves szakítósblog! Én is régóta olvasom a blogot és nagyon tetszik, én a véleményetekre lennék kíváncsi tanácstalan vagyok mit tegyek.Szívesen veszem a kommenteket! Én Kriszti 16…..
 Cseteléskor az operátorral összejönni? Mi jöhet még? Ez nem egy friss sztori kb 3 év történt de érdemes elolvasni több tipikus hiba van benne. Természetesen a részemről. Akkoriban egy 17 éves már szerelem témában nem tapasztalatlan lány voltam. Túl voltam már akkor kettő…..
 Régen volt ilyen levelünk, ami ennyire szomorú lenne egy darabig, majd azért mégis valamiféle megoldást ad. 39 évesen szakítani, amikor már eldőltek a dolgok, uhh Sziasztok kedves szakítósok és együttlévők! Okulásul szeretném az én történetemet megosztani veletek.Lehet,…..
Harcilama 2009.05.11 19:15:02
mentett msn beszélgetések - a DOLOG, amihez soha ne nyúljunk, mert mindenkinek szüksége van magánéletre. Hosszú de így teljes. Megismerkedtünk, összejöttünk, szerelem volt. Az én részemről biztosan. Szépen alakultak a dolgok. Én úgy éreztem. Férfi létemre a harmadik év…..
Indiai Szappanopera, avagy egy kopaszság története. A kép innen Sziasztok!   Verespalne blogjat olvasva eszembe jutott, hogy nekem is van egy Britanniaban megtortent szakitos sztorim. Hosszu lesz, de megeri vegigolvasni. Az en sztorim Skociaban zajlik. Exemmel jottem ki a jobb elet…..
 Mert lehet szépen is csinálni ezt. A világ legtökéletesebb szakítása! Nem is hiszitek talán de létezik. Nem kell hogy az ex mindig rohadt disznó legyen aki összetörte a szívemet! Lehet hogy egy idő után mindkét fél rájön hogy megváltozott , az életben más céljai vannak…..
Ekkor már a szóbeli érettségiknél jártunk, megbeszéltük, nem nagyon fog keresni, tanuljak inkább. Két hét elteltével semmi reakció, írtam neki egy sms-t: „Ennyire ragaszkodsz hozzám?”A kép innen Sziasztok! Régóta gondolkodtam ennek a sztorinak a megírásán. Hozzá…..