Regisztráció Blogot indítok
Adatok
simon7108

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üdv mindenkinek.Kell egy kis bejegyzést tennem mert páran (félig jogosan) elégedetlenkednek.Én mindig is az AVGN videókat vállaltam feliratozni. Nincs energiám NC videókkal foglalkozni, emiatt egyelőre nem is teszem. Azt sokan tudhatják hogy márcsak 2 videó van hátra. Ezekkel nem…..
Spielberg Games   Íme Nerd 101. videója. A vége némi reményre ad okot sokaknak... de nézzétek.   ..
simon7108 2011.05.31 19:08:05
@simon7108: na most nagynehezen 10 perc után egy kis beletekeréssel elindult.
remélem most már menni fog.de azért jó volna ha legalább letölthetőek lennének a videok persze ha ez megoldható.gondolom ti is letöltitek a részeket valahonnan és aztán fordítjátok le.
így nem is kellene feltenni sehová az egész videót csak egy linket adni,hogy honnan lehet leszedni a videókat és csak a feliratokat kellene feltennetek.
simon7108 2011.05.31 19:12:54
@Dolfin: thx le is töltöm őket.
a feliratokat hol kell keresnem?
Bugs Bunny Crazy Castle   Üdv emberek... türelmeseknek és türelmetleneknek egyaránt. Hamar elkészült a Bugs Bunny Crazy Castle videó, köszönet Flatley-nek. Ő sajnos technikai gondok miatt nem tudta megcsinálni az időzítést és nekem kellett befejezni. Ez közös munka…..
Sok dolog adva volt, hogy egy "bezzeg" játék legyen, de ezt is képesek voltak elszúrni. Ezek sosem tanulnak... 2008-as a játék, grafikája korrekt, játékélmény kevésbé   ..
Update 2: Nos akkor ezt kellene valahogy normálisan kivágni és nagyobbra menni,sajnos én ehhez nem értek. Itt az eredeti kép. Találtam még egy ilyet is.Update: 77 igen és 102 nem válasz érkezett. Tehát csak van akit érdekel:) Chris összedobott egy képet ,(köszönjük neki:)…..
Még talán 2007 végén, mikor kezdtem kifogyni a szar játékokból, lázasan átnézegettem a gyűjteményemet, hogy mi illene még bele a sorozatba. Ekkor botlottam bele a Starsky and Hutch-ba, amelyet régen egy gabonapehelyhez adtak ingyen (full verzió) és anno minimális elvárással, de…..
Terminator   Majin Zed elkészült első filmjével, a Terminato videó első részével. Ezt üzeni hozzá: Üdv emberek! Elkészültem első videómmal, remélem hogy mindenkinek tetszeni fog! Sok helyzetben - ahol általában nincs konkrét szinoníma az angol szóra - a legkézenfekvőbb…..
simon7108 2010.06.28 01:21:22
@Majin_Zed: tényleg nagyon jo a fordítás:)
amit elkezdtél az ennek a folytatása ugye?
Kevés, és hanyag. A történetről semmi konkrét, a grafika nem annyira kimagasló, a menü meg érdektelen. Egy játékbemutatónál a menü max fél perc kéne hogy legyen. Első szárnycsapásnak még-még oké, de már annyi videósról lehetne példát venni, hogy sajnos itt már meg kell…..
Többen jeleztétek, hogy korlátozva van a steames accountom, mert nincs eredeti játékom. Köszönöm szépen, ez nekem is feltűnt, viszont nem olyan egyszerű a dolog. 1.Bankszámla hiányában nem tudok online rendelni játékot. 2.Itt Szlovákiában a PC-s boltokban szokásuk a játékokat…..
simon7108 2010.05.29 21:16:51
én is Szlovákiában élek és nincsen gondom a játék vétellel:)
www.progamingshop.sk/
mindig innen rendelek és nagyon jo áraik vannak emelett gyakran vannak akciok is!
A korábbi ajánlgatások óta elindult egy másik fordítós projekt is, ahol a Nerd videóit meg lehet nézni magyar felirattal. Itt a blogja, sok sikert neki. Már van jó sok feltöltése..
Van egy játék,amelyre azt mondaná 100 emberből 98, hogy ilyen nincs. De bizony van, még ha elég ismeretlen is és ami ennél fontosabb, marha ritka a teljes verzió. De egy felajánlásnak köszönhetően megvan nekem, azonban megsérült a lemez és nem tudom elindítani. Azaz valameddig…..
Sokan elküldték nekem ezt itt, hogy a City Interactive márkajelzés alatt megjelenik egy 'Sniper : Ghost Warrior' nevű játék és hogy ez a Mesterlövész folytatása. Megnéztem a trailert és nem egészen értem, hogy miért írjátok ezt? Nem vélek felfedezni különösebben…..
Újabb köszönettel tartozom a PillsTeam-nek az újabb Civil War - Secret Missions kiegészítésért. A bemutatott dolgok közül 1-2-t (például az ágyút) be akartam mutatni, de aztán valahogy mégis kimaradt. Összességében jó kiegészítő videó, bár kár, hogy néhol szaggat. (Ez…..
Nos, utánnanéztem a Bovril az valami húskivonat, kenyérre lehet kenni, meg minden. Lényeg az, hogy ők is rájöttek, hogy komoly pontenciál rejlik az optikai csalódásos reklámokban...
simon7108 2010.02.16 23:23:42
S@ti megkért, hogy mivel nincs külön webes megjelenése, rakjam ki a legfrissebb fordítását, hogy emlékeztessük a közönséget, hogy bizony készülnek fordítások. Idő hiányában jelenleg havi 1 epizóddal tervez, de szerintem ha valami jó angolos beszállna, biztosan elfogadná. Itt…..
simon7108 2010.02.15 23:54:29
@Dreamkasztni: hát nem tudom nekem teljesen megfelel a felirat:Digy legalább értem amit mond....

más!
valakinek nincs kedve feliratozni a Angry Joe Show videokat?:D
az is 1 elmebeteg csávoXD
simon7108 2010.02.16 23:20:26
@Bezilon: hát nem tudom mennyire lenne jo szinkronnal:S
esetleg ugy ha tényleg valami színész tehetség lenne és teljes beleélésel mondaná a szoveget:D
Érdekes pillanatról készített képet "rlevi". Gondolkodtam, hogy most milyen Superman-es vagy bábjátékos szöveget írjak hozzá, de szerintem ezt nem is nagyon kell kommentálni. Rákattintva nagyítható ..
  Elnézést a mai "bakiért", Benooo "elfelejtette" közölni, hogy időközben letörölte a videóját... Amikor beküldte, akkor még meg volt + meg is néztem...
simon7108 2010.02.09 16:07:43
@Tekike: az AvP2 szervereket már lelotték azért nem tudtál valszeg felmenni!
A Left 4 Dead 2 bemutató előtt ezt minden képpen össze akartam hozni.Ne aggódjatok,nemsokára jövök vissza egy kis L4D2-vel! Addig is...enjoy this while you can! ..
 Nem tudom ki mennyire ismeri Józsit, de aki éppen igen, annak szólok, hogy a visszatérésen gondolkozik.Egészen konkrétan: "egy kis idő után megint rászántam magam hogy felnézzek a youtube-os akkomra és nem teccet a látvány a sok negatív üzenet engem egy kicsit…..
simon7108 2010.01.19 19:36:18
Ezt nem én mondom Nem Komolyan A játék neve: Szar játék  Itt letölthetitekÉs hiába az őszinte cím, közel sem nevezném szarnak. Csak pokolian nehéz egy idő után..
Kezdeném azzal, hogy az archív felvétel jó ötlet volt :) A hossza már kevésbé... Bőven elég lett volna fél perc is belőle. A mikrofonod már érezhetőbben jobb, viszont lehet, hogy kicsit távolabb kellene tenned, mert nagyon recseg.Úgy éreztem, hogy a videóban minden a helyén volt,…..
Attila készített egy remek kis hülyeséget. Az orbitális gumibotot kicsit átvariálta. Érdemes megnézni a kis részleteket is. Nagyon jó lett, köszi! :) Szeretem az ilyen baromságokat.Istenem, de kedvet kaptam megint ehhez a játékhoz  ..