Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sean

0 bejegyzést írt és 260 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nesztek mufurckáim, itt van a várva-várt iwiw válogatásotok. Elnézve azokat, amiket ti küldtök be, azt hiszem tényleg jobb, ha én mi válogatunk. :P SzolgasrácUjjgyakorlatA Bombagyárról megismert ( ha valakit nagyon érdekel, annak részletek itt ) szájbaszarós Domina Helena, aki…..
w Aki nem lép egyszerre 2009.09.17 05:00:00
Ez terjengős lesz. Print változat itt. Sötétség újra. De én már tudom, hogy húsz évszázad érzéketlen álma szörnyet fogan s az bölcsőt követel. Hát nem dúvad, ki időt szimatolva születni cammog Betlehem felé? Yeats: A Második Eljövetel  Miért nem vagyok jobboldali?…..
Vera nem akart kimaradni a munkahelyéről, így a MÁV-ot választotta. Vesztére. 175 kilométert 9 azaz kilenc óra alatt tudott megtenni. Megaszámalmas!!!! Kedves Megintállunkvazze! Én sűrűn veszem igénybe a MÁV szolgáltatását, mert a fővárosban dolgozom és kb.…..
A következő fényképek méltán érdemelték ki a világ leghíresebb képei címet. Közülük nem egy kitörölhetetlenül beleégett a retinánkba. Lássuk, vajon hányat ismersz fel segítség nélkül! (A képekről szóló információkat direkt a fotók alá írtam, hogy nyugodtan tudj…..
MedIQ Mi tesz minket emberré? 2009.09.10 08:39:00
Sokszor hallottam már olyat az evolúció tényét tagadók szájából/tollából, hogy azért nem hisznek az evolúcióban, mert az ember nem származhat a majomtól. Pedig ez nincs így, az evolúció szerint közös ősünk van, de nem "tőlük" származunk. Már csak ebből a…..
Sean 2009.09.10 23:17:01
@Perselus Piton: Jobb lett volna ha leszopod inkább magad, mint itt javítgatod :D JÓGÁZZ :D
Zebra-akció Egy kis statisztika 2009.09.08 08:21:00
A hazai hivatalos statisztikai adatok alapján 2008-ban 1.164 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt kijelölt gyalogos-átkelőhelyen. A gyalogos elütések többségét, egészen pontosan 72%-át – összesen 839 balesetet – gépjárművezetők okozták.…..
Ha nem, itt a lehetőség, ugyanis Zoli révén a Homár szerkesztőségébe is eljutott Levi levele, amiben röviden elmeséli, hogy Budafoki úti munkahelyéről szeptember másodikán az ipari kamerával rögzített két fiatalember ellopta a biciklijét. Az akció felvételei három részben itt…..
Sean 2009.09.09 09:12:20
@puzzztrewew: Tehát cigányfajvédő vagy :) Ezt nem rábaszásnak hívják, hanem ráhibázásnak. Ha már itt élsz, tanuld meg a nyelvünket :)

Másrészt interneten nem használunk blogokban tiny url-eket, mert a userek nem látják mi van mögötte = nem kattintanak rá. :) Látod, látod, ha kijártad volna azt az OKJ-s kípzíst ámít á mí pízünkbő' fizétték nékéd még á tésóidnák ákkó' ézt mos' tudnád.
Sean 2009.09.09 09:53:00
@puzzztrewew: Most azt akarod megmagyarázni, hogy nem vagy cigányfajvédő? Kajak hülyevagy.

1, Lecigányfajvédőzlek
2, Bejelented, hogy rábasztam, mert cigány vagy.
3, Aki cigány az nem lehet cigányfajvédő? Én magyarként magyarfajvédő vagyok. Ezt elmagyaráztam.
4, Továbbra sem érted...
5, Tényleg cigány vagy :)

Van erről egy jó vicc is, amikor a faszi bemegy a kocsmába, utálom a cigányokat feliratú pólóba, a kis rétinéger meg odamegy pampogni, hogy há' miágéci ván a hátádrá írvá??? Gyéré ki ázt lészrúlák!!!! Erre az Emberünk: Látod? 3 dolog utálok a cigányokban: 1, Nem tudnak olvasni, 2, Mindig pampognak, 3, Ott akarnak késelni, ahol lövöldözés lesz.


Neked meg azt tanácsodlom hogy a nagy gipsy pride-doddal menj és fékezd meg a szutykos bandád, mert a végén nekünk kell, az meg fájni fog. Nagyon.
Sean 2009.09.09 10:09:21
@kalapácstollú: felháborító, ha már magyarnyelv-védő vagy :)
Molnár Oszkár, Edelény polgármestere szerint a környékbeli terhes roma nők egy része gumikalapáccsal és különböző gyógyszerekkel tudatosan károsítani akarják a születendő gyereküket csak azért, hogy a későbbiekben több segélyt kapjanak. A Fidesz vezetői ezt helyi ügynek…..
Sisak egymás után kétszer is azt tapasztalta, hogy a Tesco pénztárosa a hatosával csomagolt Beck's sört hatszoros áron próbálta neki eladni. A módszer egyszerű és ismerős: a hatos csomagolás vonalkódját darabárnak elsütni és beszorozni hattal. Sisak szerint az ilyesmi nem lehet…..
Éppen délutáni tárgyalásra mentem, amikor jött a hír: közös megegyezéssel távozik az Origo Zrt. vezérigazgatója, Fischer András.Van már cikk a Kreatívon és persze az Origón is, ott elérhető a teljes hír. Én csak nagyon röviden kommentálnám:Elkezdődött. ..
Sean 2009.09.04 19:05:30
@Enyém nikkem: Mégmenőbb. Aztán kijött és szemmel veréssel leparancsolta a maybachjáról a kerékbilincset.
Magunk közt szólva, jobban kedvelem a vizuális effekttömeg nélküli filmeket, de az alábbi videó (melyet az indavideó oldalon találtam) kifejezetten lenyűgőző összefoglalása az elmúlt 100 év vizuális effekt-történelmének. Nyilván lehet vitatkozni, hogy maradhatott ki az…..
Marekblog Ilyen a box 2009.08.23 18:53:00
Hát igen. Balzsay Károlyt elverték. Nem kicsit, nagyon. Lehet így magyarázni, meg úgy magyarázni, a lényeg, hogy az Universum világbajnoka a döntő pillanatokban jóval gyengébb volt ellenfelénél, aki a meccs végére annyira puhára verte, hogy Karcsit jobbnak látták a kórházba…..
Egy lépéssel közelebb kerültünk ahhoz, amit valószínűleg néhány év múlva használunk. A képen látható csap érintőképernyős, ami azt jelenti, hogy csak meg kell érinteni, hogy szabályozzuk, milyen erősen folyjon a víz, illetve mennyire legyen meleg. A cég hasonló elven…..
Sean 2009.08.23 17:42:19
Sean 2009.08.23 18:10:35
@Sausage: Ezek elemmel szoktak menni, Te buta :)
"Egy olvasónk érdeklődött afelől – amit bizonyára sokan észrevettek –, hogy valóban eltűntek-e a galambok Győr belvárosából. A válaszunk határozottan: igen." - ilyen mókás stílusú mondatokkal van tele a Kisalföld egész cikke, melynek azonban a tartalma…..
Igaz-e, hogy ha kávét kérünk szódával a zserbó cukrászdában, vagy fordítva tesszük le a villát evés után, akkor idősebb hölgyek vezetnek be minket egy szobába, akikkel játszani kell és ezért még fizetnek is? Sokakat érdekel a pénzszerzési lehetőség, a neten fórumok…..
A Propellerhead radikálisan új hangrögzítő-keverő-stúdió szoftverjét, a Recordot (itt írtunk róla) szeptember 9-ig teljes egészében ingyen használhatja bárki, aki letölti a weboldaláról. A szokatlan szerkezetű, vadonatúj logikájú szoftver elterjesztésére jó módszernek…..
Igazi férfi érzelmek és fekete-fehér boldogság ebben a drámai film befejezésben. ..
 A valódi magyar terroristák kísérletező diákok. Ők állították össze ugyanis azt a bombát, amelynek felrobbantásáról Draskovics miniszter felvételt adott át a sajtónak a napokban. Ezt mondta: „a bombát valódi magyar terroristák robbantották fel, és a felvételt is…..
Előkerültek a balatoni viharban eltűnt német horgászok, akik péntekről szombatra virradó éjjel tűntek el kölcsönzött csónakkal Vonyarcvashegy térségében.A két férfi szombaton, valamivel tíz óra előtt jelentkezett a vonyarcvashegyi csónakkölcsönzőnél. Arról számoltak be,…..
Uj Péter nyilatkozta a Délmagyarnak, hogy 3-4 millió forintot bukni az annyit jelent, hogy azt valahonnan ki kell gazdálkodni, tehát életveszélyes a helyzet. Szerencsére még nincsenek ilyen nagy pervesztések, bár éppen most van egy erős konfliktus: Kiszel Tünde és Puruttya között…..
Szálka Tiltott módszerek IV. 2009.07.22 10:00:00
 Villany, mint olyan  Villannyal horgászni nem túl olcsó, de nagyon kényelmes szokás. Az elektromos "szákot", ha van elég időnk, könnyű összebarkácsolni, egy elektroműszerész ipari tanuló szaktudása már elég hozzá, akkor is, ha néhányszor meghúzták…..
Két román lap, az Adevarul (ami románul igazságot jelent, de hát nekünk meg ott van ugye a Népszabadság) és a Click is hosszú cikkben kért bocsánatot azért a transzparensért, amely a Steaua Bucuresti és az Újpesti EL-selejtező mérkőzésén lógattak ki a román nemzeti zászló…..
Sean 2009.07.22 14:17:35
@Nymus: Teljes mértékben. Szerintem nagyon tisztelendő dolog amit az a két újság csinált.

Hozzátenném ahogy az újpesti iqcsampion banda is kiment, kint megérdemeltek volna egy kiadós verést... úgyhogy még mi tartozunk köszönettel meg bocsánattal.
Első látásra szerelem, nem igaz? Melyik tini punkdobos ne kapná fel a fejét az alábbi cájg láttán? Melyik tapasztaltabb punkdobos ne mondaná, hogy nincs pénz a punkpiacon? Az alábbi cuccot 60 ezer forintért árulják az egyik magyar (punk)portálon.A pénztelenség miatt házilag…..
Az emberek mintha elszoktak volna a hatósági- és egyéb fegyveresnek látszó személyek terrorjától, a biztonsági rutinellenőrzések meg mintha szaporodnának. (Bezzeg Belgrádban, ahol még fura haj/ruha miatt igazoltatják az embert az utcán.) Első naiv ügyfelünket az óbudai…..