Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eradam

0 bejegyzést írt és 143 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
11 forduló után utolsó a magyar bajnok az EBEL-ben. A legfontosabb mérkőzéseket elvesztettük, helyenként kilátástalanul játszunk, itthon a sokadik vereséget szenvedtük el. A kialakult helyzet azt kívánja, hogy leporoljuk legendás rózsaszín szemüvegünket, és észrevegyük, ez az…..
Az A csoportos világbajnokságok lebonyolítási rendszerét 2012-től megváltoztatják, így döntött a nemzetközi jégkorongszövetség (IIHF) kongresszusa Szlovéniában. Ahogy írtuk, a négy négycsapatos csoport helyett két nyolccsapatosban zajlanak majd a küzdelmek. A divízió 1…..
Öt év oroszországi vendégjáték után hazatér ifjúsági válogatott csatárunk. Az előző szezont az Atlant Mityiscsiben töltötte, a moszkvai juniorbajnokságban játszott, nyáron közel állt ahhoz, hogy MHL-es szerződést kapjon a Krilja Szovjetovban, de hiányzott az orosz…..
"A 2010. 09. 10-i Steaua Rangers–FTC mérkőzés a pálya alkalmatlansága miatt elmaradt. A Mol Liga versenybírósága a mérkőzés 3 bajnoki pontját 0-5 gólaránnyal az FTC javára ítéli" – így szól Lévai József Mol Liga-versenybírósági elnök hétfőn hozott,…..
A szezonnyitó fordulóban olyan szabálytalanságokat követtek el jégkorongozóink, amelyek túlmennek a kemény, férfias küzdelem határain, sőt voltak olyan esetek is, amelyek nem jégpályára valók. Az alábbiakban kiemelten foglalkozunk Gergely Csaba Galanisz Nikandrosz ellen elkövetett…..
Az első Mol Liga-forduló mind a négy mérkőzésén vezettek az elvben kevésbé esélyes csapatok, ám végül az összes helyszínen érvényesült az úgynevezett papírforma. A szezon első gólját a Steaua Rangers veterán csatára, Viorel Nicolescu szerezte Csíkszeredában, a bukarestiek…..
Kétnapos kutatás-fejlesztési, iránymeghatározó tábort (NHL RDO Camp) tartott a múlt héten az NHL a Toronto Meaple Leafs gyakorlópályáján Etobicoke-ban. Brendan Shanahan az NHL jégkorong- és üzletfejlesztési alelnökeként az első komoly küldetését teljesítette. 33 junior korú…..
Az EBEL megnevezte új televíziós partnereit, akik a 2012/2013-as idény végéig közvetítik a mérkőzéseket. A megállapodás értelmében a szurkolók legalább hatvan találkozót nézhetnek meg ingyen, HD minőségben. Ocskay Gábor blogunknak elmondta, a klub közel áll egy magyar…..
eradam 2010.08.19 20:59:31
@kerusz: "Gondolom, a Volán sem fizet az általa eladott meccsek jogdíjából" sajnos kis hazánkban nem igen kapnak csapatok jogdíjat semmiféle általuk szervezett közvetítés után. Örüljön a szponzor h egyáltalán képernyőn van, ez a magyar adók mentalitása. Bár lehet a Digi gerjesztette árharcban (foci kapcsán) megmozdul valami. @mike80: "Miután a Laola csekkolja az IP címet és Ausztrián kívül tavaly is letiltotta a képes közvetítéseket" hát ezt meg én nem is értem! Az lenne a logikus, hogy otthon (Ausztria) ne lehessen neten nézni, de a többi országból már miért ne lehetne nézni online? Marhák... a kézilabda BL-t is így csinálják: online, de a két érintett csapat országában nem elérhető, azok nézzék a helyi tv-n.
A hat első osztályú csapat fontos kérdésekben állapodott meg kedden. A résztvevők egyetértenek a Fehérvár rájátszásbeli indulásával, de az esélykiegyenlítésnek több módját is alkalmazzák. Egyrészt gyengítik a magyar EBEL-csapatot, másrészt megteremtik saját maguk…..
Jégkorong Piros-fehér-zöld 2010.08.04 09:57:00
Nem tudom pontosan, mi számít, de ha állást kellene foglalnom, azt mondanám: a magyar jégkorong. Semmi más. Amikor közel három éve elindítottuk ezt a blogot, nem voltak magasztos céljaink, nem akartuk megválltani a világot. Önmagunk szórakoztatására törekedtünk csupán. A három…..
A Bp. Stars, majd a Vasas Bp. Stars Mol ligás csapatát működtető gazdasági társaság a Budapesti Sztárok SE kritikussá vált finanszírozására tekintettel a 2010/11-es szezontól a Vasas SC szakosztályaként indítja csapatát az OB I.-ben és a Mol Ligában, olvastuk az új finn…..
Jégkorong Milyen legyen az OB I? 2010.07.30 11:29:00
Kedden délután fontos ligaülést tart a felnőtt első osztályban érdekelt hat egyesület. A két leglényegesebb megtárgyalandó kérdés a 2010/11. évi OB I. lebonyolításával kapcsolatos. Dönteni kell arról, induljon-e a Fehérvár EBEL-csapata az OB I.-ben, és arról is, hogy milyen…..
eradam 2010.07.30 12:38:40
@Szoljanka: Már bocsánat, de ez az egész a szórakoztató ipar része. Ne legyen már másodlagos kérdés a szurkolók véleménye. Én speciel az egész szezon végigszurkolása után egy meccset néztem a döntőből. Rendjén van ez így? A Volán annyira kimagaslik, hogy már nem áll az az érv h fejlődni lehet ellene. Egy meccsen mindenki meg lehet verni. Erre lenne jó a szuperkupa. De 7-ből 4x-er nem fog kikapni a Volán egy nyilvánvaló.
eradam 2010.07.30 12:46:35
@Szoljanka: Mondjuk 2 sor EBEL 2 sor farm? Így menne neki a Volán a rájátszásnak. Talán még ez a legigazságosabb.
"Szerda délelőtt a klub elnöke e-mailben értesített a csapat körüli helyzetről, tájékoztatott, hogy a brianconi jégkorongcsapat jövőre a francia negyedosztályban indul, és megköszönte az eddigi lelkes játékomat" – tájékoztatta blogunkat a válogatott…..
Alekszej Cserepanov tragikus halála után bő másfél évvel újabb tehetséges KHL-hokist vitt el a szíve. A 23 éves Igor Miszko, a SZKA Szentpétervár első soros csatára – a tapasztalt Gorovikovval és Brilinnel alkottak egy támadótriót – kedden hunyt el. Az első…..
A Vasas Bp. Stars a szövetség elnökségének hétfői ülésén bejelentette: a következő idényben nem a Mol Ligában, hanem a szlovén ligában kíván indulni. Kangyal Balázs klubigazgató blogunknak megerősítette: a klubot működtető gazdasági társaság tulajdonosai vasárnap este…..
2011. április 17–23. között Magyarország rendezheti a divízió 1-es világbajnokságot. Erről péntek kora délután döntött az IIHF kongresszusa. A tornára a Papp László Budapest Sportarénában kerülhet sor, a magyar szövetség lefoglalta létesítményt. A feljutásért…..
eradam 2010.05.21 17:35:59
@hokista25 csikszeredabol: Megveszem, átutalod, elküldöm. Ennyi :D
Természetesen az A csoportos világbajnokság hétfői játéknapjára is jutott vaskos meglepetés, Norvégia 3-2-re legyőzte Svájcot, ezzel nagyon nehéz helyzetbe sodorta Csehországot – amely 3-1-re felülmúlta a letteket –, ezt annak ellenére állíthatjuk, hogy tegnapi…..
eradam 2010.05.18 14:35:08
Hogy nézzen ki a Mol Liga, menjen-e második magyar csapat az EBEL-be, milyen legyen a versenykiírás, mit kíván a magyar hokifan? Már a sokadik évben is olyan folyamatokat és fejleményeket látunk, tapasztalunk ezen kérdések körül, amelyek nem tetszenek nekünk. Ezért a blog…..
18 játékosnak van érvényes szerződése, a csapat magja együtt marad, mondta el a dh-online.hu oldalnak Azari Zsolt, a Dab.Docler ügyvezetője. A 400 ezer euróból gazdálkodó Brassó tovább erősítette csapatát, és a csíkszeredaiak is dolgoznak. A dunaújvárosiak felkészülése már…..
A szlovén szövetség az MJSZ-nek küldött levélben fejezte ki köszönetét és elismerését a magyar jégkorongszurkolóknak, amelyből kiderül, máskor is szívesen látnak bennünket. Fontos megjegyezni, a szervezők végül minden érvényes jeggyel rendelkező magyar szurkolót beengedtek…..
A rendőrség kérésére el kell különíteni a két ország szurkolóit, így nem tudjuk beengedni azokat a magyarokat, akik jegye nem a magyar szektorba szól, mondta blogunknak Matjaz Zargi szlovén főtitkár kedden délután. A szlovén szövetség nem kívánja felmondani a magyar…..
Nagyon nagy volt a különbség ma este a két csapat között az OB I. döntőjének első mérkőzésén. A hazaiakon látszott, hogy két kemény csatán vannak túl az elmúlt két napon, a vendégeken pedig az, hogy nem becsülik le az ellenfelet. Már 35 másodperc elteltével gólt…..
eradam 2010.03.19 21:17:59
@legórágó: Máté Pál mondta..
eradam 2010.03.19 21:27:17
@montipájton: "bár a fehérvári klubmenedzseri munka szempontjából igenis nem mindegy, vannak-e trófeák"
magadnak válaszoltál :) mert a trófeák Újvárosban, a Starsnál nem számítanak a szponzorszerzésben ugye? És a több szponzor nem kell a fejlődéshez? Mit nem értesz ezen?
eradam 2010.03.19 21:34:39
@montipájton: ámen :)
A Dab.Docler jutott a bajnoki döntőbe, pedig nem kezdődött jól a mérkőzés a hazaiak számára. Az 5. és a 14. percben egyaránt Gergely Csaba szerzett gólt, a 2-0-s előnyt egészen a 36. percig tartotta a budapesti csapat. A második harmad hajrájában aztán kétszer is villant a…..
eradam 2010.03.18 20:37:43
@kiralyfi: azt hittem most hokiról beszélgetünk :) de egyébként igazad van, ott voltam, tudom
eradam 2010.03.18 20:48:48
@alpec: írtam neked mailt.
eradam 2010.03.18 21:12:05
@rosi02: Hagyjad, tök evidens h valaki lejátszik cirka 60 meccset egy ligában majd 7-et de max. 12-őt egy másikban annak arany a jutalma. Mit nem értesz ezen?
Sosem látott nagy csatát vív az OB I. elődöntőjében a Dab.Docler és a Vasas Budapest Stars. Eddigi négy mérkőzésükön mindig a vendégek győztek, kétszer ráadásul túlórában dőltek el a dolgok. Ma este hat órai kezdettel Dunaújvárosban mindenképpen döntés születik a…..