Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mhk

0 bejegyzést írt és 59 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Sapa Fehérvár AV19 utánpótlás-válogatott hátvédje, Hetényi Péter 6 hónapos eltiltást kapott a fegyelmi bizottságtól hétfőn. Válogatott kapusunk öccse ellen a vonalbíró megütéséért és sportszerűtlen magatartásért, azaz káromkodásért kapott végleges kiállítást…..
Az EBEL-ben remeklő két válogatott csatárunk eleget tett az egyik amatőredzést szervező meghívásának, és hétfő este 21.30-kor ott lesznek a Megyeri úti tréningen. A 11-es és 42-es átöltözik, részt vesz a gyakorlatokban, és ha úgy alakul, elmondják észrevételeiket a…..
mhk 2010.10.14 08:48:12
Kedves mindenki itt vannak a fotók a most hétfői edzésről:-))
kep.tar.hu/icehockeypictures

Jövő hétfőn is nagy meglepetéssel várunk minden kedves érdeklődőt
Négy Mol Liga-mérkőzés kerül ebben az évben képernyőre a Sport Tv-n: október 5-én 19 órakor a Vasas-FTC, november 2-án 18 órakor a Dab.Docler-HSC Csíkszereda, december 10-én 18 órakor a Miskolc-Dab.Docler találkozókat adják. A sportadó és a szövetség terveiben most is szerepel…..
"Jégkorongozni és kapusedzősködni is szeretnék, de a sportmenedzsmenttel kapcsolatos tanulmányaimat és gyakorlati ismereteimet is bővíteni fogom" – mondta blogunknak a 27 éves kapus, aki három szerepkörben is ki szeretné magát próbálni a tengerentúlon. Az UTE kapusa…..
Vereséggel kezdtük szereplésünket az inline világbajnokságon. Ausztrália a meccs elejétől uralta a játékot, sokáig Budai Krisztián tartotta a csapatot. Sokszor hozta védelmünk kiszolgáltatott helyzetbe, az első három gól mindegyike olyan szituációból született, amikor egyedül…..
A magyar női utánpótlás-válogatottból kialakított U16-os keret az 1994-es East Coast Selecttel játszik pénteken 16.30-kor az Icecenterben. Csapatunk a múlt hét végén Prágában nagy sikerrel szerepelt U15-ös gárdára épül. Ellenfelünk amerikai és kanadai lányokból áll, magát…..
Serdülőválogatottunk péntektől Prágában szerepel. A Challenge Cup komoly mezőnyt vonultat fel, ráadásul az utolsó héten egy cseh klubcsapat helyére a cseh válogatott nevezett be a tízfős mezőnybe, amellyel már szombaton szerencsénk lesz összemérni erőnket. A játékosok és az…..
Kercsó Árpád lett a vezetőedzője az újonnan megalakult ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémiának, amely nemcsak a meglévő fehérvári jégcsarnokban, hanem a tervek szerint egy új edzőpályán is fogadná a 12 évesnél idősebb gyerekeket, tudósít az MTI Ocskay Gábor…..
Három-négy év múlva jelenleg divízió 3-as felnőtt válogatottunk a divízió 1-be kerülhet, mondta blogunknak Gömöri Csaba, a női U18-as válogatott szövetségi edzője a hét végi tapasztalatok alapján. Remekül szervezett és nagy sikerrel zárult női ifjúsági tornát rendezett…..
Túl vagyunk az idősebb utánpótláscsapatok küzdelemsorozatának felén, korábbi jelentkezésünk sikercsapatai egyre inkább szembetalálják magukat a trónkövetelőkkel. A junioroknál például már közel sem igaz, hogy a belgrádi Crvena Zvezda ellen csak gólarányt lehet javítani.…..
mhk 2010.01.17 17:47:18
@M.T.: FETIMANGALICA
Jégkorong Ez nemcsak játék 2010.01.15 14:05:00
A Winter Classic-os jótékonysági akcióban több mint 200 ezer forint gyűlt össze. Az FTC két játékosa, Hoffmann Attila csapatkapitány és Ennaffati Omar válogatott hátvéd az IIHF Hall of Fame-tag Pásztor György kíséretében adta át a képletes csekket és ajándékokat a Tűzoltó…..
Elkészült a december 27-ei Winter Classicra a zöld-fehérek régi stílusú meze is. Az FTC részéről csak az öregfiiúk játszanak ilyenben, a Mol ligás csapat az egész szezonban megszokott mezében léphet jégre az UTE ellen. Az Athletiksport által SOS-tempóban legyártott zöld mezből…..
Több sikeres tervezés után újabb kreatív lehetőség adódik a fogékonyak számára. A december 27-ei Winter Classicra van mód emblémát rajzolni. Kedves olvasóink választhatják majd ki, melyik terv valósuljon meg. A győztes logó megjelenik az FTC–UTE felvezető és…..
A múlt heti három győzelem után Kadlubiak, Petran, Kiricsenko, Sikorcin és Dubek az UTE-nél maradhat, nem lépnek életbe a Pék György vezetőedző által a Kontinentális Kupa-szereplés után ismertetett súlyos szankciók. Erről döntött a lila-fehér csapat vezetősége és…..
Az UTE egy hét alatt kétszer győzte le az SC Csíkszeredát, de vasárnap este sokkal kisebb volt a különbség a két csapat között, mint szerdán. A hazaiak viszonylag gyorsan kétgólos előnyre tettek szert, de a székelyek rendre közelebb kerültek. A harmadik harmad szinte teljes…..
Több cikket írtunk már a magyar utánpótlásról. Ezek általában nagy vihart kavartak. Áttekintő jelleggel még nem foglalkoztunk a helyzettel. Ezúttal foglalkozunk.A jégkorong utánpótlás-nevelés kérdése blogunkon markánsan először a Hári János svédországi sikereiről…..
mhk 2009.06.01 15:19:07
FELHÍVÁS

Tisztelt jégkorongozó, jégkorongozót nevelő és jégkorongot szerető barátunk!

Aljas és érthetetlen merénylet készül a sokat szenvedett magyar jégkorongsport ellen: 2009 június 7-től a hokisokat végleg ki akarják tiltani a budapesti Gyakorló Jégcsarnokból!

A palánkot a kapuk mögött már le bontatták, a hokizásra alkalmas palánk helyett szivacs palánkot készül építtetni a Korcsolyázó Szövetség, hogy még véletlenül se tehesse be hokis a Jégcsarnokba a lábát az átalakítás után! Így az első magyar fedett jégpálya( BS edzőpálya) helyett épült Gyakorló Jégcsarnokból véglegesen kiszorulnak a hokisok. A Korcsolyázó Szövetség „ pálya felújító tevékenysége” érdeksértő és jogtalan. Nem Ők a tulajdonosok, a hokisoknak ugyanakkor érvényes szerződésük van a csarnok használatára! 2008 őszén Török Ottó Úr, az Önkormányzati Minisztérium államtitkára levelében garantálta a csarnok hosszú távú használatát a hokisok részére, a Magyar Jégkorong Szövetségnek.

Amennyiben ez mégis bekövetkezik a gondosan felépített budapesti jégkorong élet a hetvenes éveknél is rosszabb helyzetbe kerül! Éppen most, amikor a zürichi VB-n kiderült a sportág határtalan népszerűsége hazánkban. Megszűnik a központi fedett jégkorong bázis, a jeges idény ismét lerövidül a novembertől március tartó, négy-öt hónapos időszakra.

A jégkorong részére kárpótlásként beígért sátor építésére és működtetésére, valamint a kiesett jégidők pótlására a szükséges írásos garanciák még nem születtek meg!

Minden budapesti jégkorongozó érintett az ügyben, ugyanis a központi döntéshozók a többi fedett jégpályára akarják átirányítani a több száz, eddig a Gyakorló Jégcsarnokban edző hokist. A felnőtt és amatőr hokisok is nehéz helyzetbe kerülnek!

Rövid időn belül több száz gyerek fogja abbahagyni imádott sportágunkat!

A döntéshozók politikailag erősnek tűnnek, gazdasági önös érdekeik Őket erősen motiválják, ezért csak magunkban és a nyilvánosság erejében bízhatunk!

Meg kell akadályoznunk, hogy a sport és a józan ész ellen hozott döntésüket végrehajthassák és hokizásra alkalmatlanná tegyék az első fedett jégpálya helyett épült jégcsarnokot!

Tiltakozzunk együtt a Magyar Jégkoronggal szembeni kirekesztő magatartás ellen!

Ezúton kérlek, hogy gyere el a 2009. június 4-én, csütörtökön 16 órakor a Parlament előtt tartandó tiltakozó rendezvényünkre. Ha lehet viselj magyar válogatott vagy bármilyen klub jégkorong mezt!
Hári János és Nemes Benjámin személyében a következő szezonban két magyar hokis is ott lesz a világ egyik legerősebb ifjúsági bajnokságában. Ráadásul mindketten bajnokesélyes csapatban játszanak Svédországban. A Farjestad és a Djurgarden is megkezdte a felkészülést. Arra…..
Budapest és egyben Magyarország legnagyobb utánpótlás-nevelő bázisai közül kettő együttműködési szerződés keretében a következő szezontól közös csapatot indít az ifjúsági korosztályban. Az UTE és a MAC szakmai vezetése hosszú távú, mindkét fél számára kedvező…..
A magyar szövetség (MJSZ) honlapján megjelent interjúban Al-Daadu Muhanned, a Ferencváros szakosztályvezetője arról beszélt, hogy csapata még nem nevezett a Mol Ligába, és a zöld-fehér csapat komolyan fontolgatja, az OB I. mellett egy külföldi bajnokságban indul. Bár az elnök egy…..
Nagy győzelmet aratott a magyar inline válogatott az ingolstadti vvilágbajnokságon, minden negyedet hozva 11-2-re verte Dél-Afrikát. Kordisz András 3 góllal és 3 gólpasszal emelkedett ki, Feil Arnold ugyancsak 3 gólt lőtt, de Fekecs Norbert 1+4-e, Sándor Szilárd 1+3-ja és Borbás…..
Vége az inline bajnokság alapszakaszának. Az előző forduló utáni kérdésünkre – ki fogja be a Marczi Skate-et? – megkaptuk a választ. A Győri ETO és a TPS-Rosco is: így a Marczi csak a bronzéremért játszhat. A harmadik játéknap eseményeiről számolunk be.Győri…..