Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Liquid

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Csak úgy 2010.01.10 03:45:00
  Köszi SoDI!..
Liquid 2010.01.10 03:55:20
Liquid 2010.01.10 03:56:04
Kivel mással kezdhetnénk a sort, mint Brian Jones-szal, a Rolling Stones első gitárosával? 1969-ben találták meg a medencéjébe fulladva, a vizsgálatok szerint az évek óta tartó folyamatos bulizástól legyengült szervezete és az emiatt kialakult, egyre súlyosbodó asztmája volt a…..
Okok, amik miatt nem érzem gáznak az illegális zenéletöltést.        via..
w Tisztelt Szcientológia Egyház! 2007.03.21 11:00:00
Levelüket, amelyben az előző, szörnyegyházukkal foglalkozó írás eltávolítását követelik, megkaptam. Annak ellenére, hogy nem nekem címezték, hanem a blogszolgáltatónak, mert hát felmegyek a párttitkár elvtárshoz, és ott mószerolok – a spicli már csak ilyen típus. És…..
Liquid 2007.04.05 12:44:52
előre bocs, nem olvastam végig az összes hozzászólást...de van egy rész ami érdekel.

A Sci vs hitesek. Nos (tudom ezzel nem vagyok egyedül) lehúztam 4 évet a hitben, és olvastam Bartus könyvét is, jóval a kilépésem után.
Való igaz, hogy ha tíz százaléka igaz, Sándorunknak már reszeltek. Meglehet, hogy ha a gyűlöletet büntizik, akkor Bartussal karöltve megy a gyehennára, mert a könyv alá zsepit kell rakni, annyira csöpög a gyűlölettől. Nekem Sándorral semmi gondom nem volt. Egyszer visszaköszönt (+1pont) és egyszer lehülyézte a Pápát (vissza).

De van egy lényeges különbség. Ők még soha nem csöngettek az (én) ajtómon. És nem basztattak, hogy ugyan, ne akarjak már elégni odalent.
Persze volt olyan 'konferencia' még a BS-ben, amikor gyűjtögetést rendeztek. A csarnok majdnem tele volt. Az mennyi? 4-5 ezer ember? Kosár körbe, Nagy Józsi mikrofonra cuppan és meggyőzően taglalja a gyűjtés alatt, hogy Isten kedveli a jókedvű adakozót. Azt meg ugye soha nem idézte, hogy nem szolgálhatsz egyszerre két urat. Mi a franc volt akkor a mammonnal, azt nem tudom. De a környékemen repkedtek a az 5-10 ezresek (kb. 10 éve). Nos volt aki 'csak' ezret hányt bele a kosárba. Nagyon sovány módon számolva az is egy guriga per gyűjtés.

Persze volt délután is. És ha még nem mondtam volna, nyolc napos konferencia volt...

És ahogy a napi istenszeleteket nyammogták a hívők, úgy kerültek egyre közelebb a jókedvű adakozót kedvelő Istenhez, és úgy emelkedett a hangulat. Meg a kisvak-nagyvak is.

Bár 'all-in'-t soha nem mondott senki. Úgy látszik annyira nem volt nyerő lapja senkinek.

Emellett persze ott volt a tized, azaz a fizud tíz százalékát szépen utaltad a hitnek. És akkor oszlopos tag lehettél, persze az első sorban még akkor sem foglalhattál helyet...ahhoz több kell.

Mindazonáltal ezek nem voltak köteletző dolgok.

Hogy van-e pokol vagy paradicsom, senki sem tudja. Még Benedek bácsi sem.
De, az biztos, hogy ebből a bizonytalanságból rengetegen húznak hasznot.

na. kijött.