Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lama

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden együttérzésünk Sz.M.-é, de egész egyszerűen képtelenek vagyunk elfojtani a gonosz mosolygást, ha egy fanatikus Apple-hívőt kiborítanak. Nem az Apple termékei, hanem vallásos rajongói hozzák persze ki belőlünk a vásott homárlárvát. No meg az a vehemencia, amivel fel…..
Lama 2010.09.29 11:02:16
@Sang Lee:

Hmm, szerinted ha azt irta volna mondjuk hogy: "csak azért akartam megvenni minél hamarabb, hogy én legyek a legnagyobb király az osztályban/munkahelyemen, és mindenki elismerően pillantson rám", akkor senki nem szedte volna szet a postolot?

Amugy ahogyan irtak mar itt paran, ez nem magyararorszag, ez az ember, mindig az erősebb kutya b*szik, akinek jo kapcsolatai vannak az megteheti.

Ez nem csak a telefonnal van így, munkahellyel, szolgáltatással, bármivel.
Lama 2010.09.29 11:12:52
@Nazareus:

Nem akarok belemenni semmilyen vitába a lelki szegényekkel.

Ezzel az erővel, tök ciki hogy HTC-t használsz, és az is ciki hogy sorban álltál érte amikor megvetted Honkongban, sőt, már az ciki önmagában hogy Honkongban voltál...

De mindegy, mindenki kocsog aki iphone-t vesz, és majd én is jól leköpöm magam ha veszek egyet.
Nem igazán sikeres a DigiTV terjeszkedése. Edit levele szerint a TvNetworktől átvett kábeleseknél hetek óta nincs semmi, nem sikerült áttenni őket a saját hálózatukra:Tudom, hogy sikeres ember nem lehetek, de hát elkövettem azt a hibát, hogy egy évvel ezelőtt leszerződtem a…..
Lama 2010.08.05 15:54:37
@zala:

Hogy pontosítsak, a Tvnetwork és a TVnet valóban 2 különböző cég volt, és miután a TVnet csődbe ment, a TVnetwork felvásárolta a TVnet akkori ügyfélkörét.

Az hogy előtte a TVnet mit mókolt az Enternettel hat passz.
f1 Leleplezték a Red Bull titkát? 2010.07.07 14:50:00
Az olasz Autosprint magazin szerint a Renault különleges rendszert fejlesztett, hogy a Red Bull Racing speciális diffúzora mindig maximális hatással működhessen. A motorból állítólag folyamatosan ömlik a gáz a diffúzorra, akkor is, ha Vettelék nem gyorsítanak, így az mindig a…..
Lama 2010.07.08 09:40:55
@wattafilling: A motor fujja a diffúzort, attól még, az nem a motorhoz képest szorul le... felülről érkező levegő, elhaladásakor vákuumot teremt az alsó oldalon és onnan is "kiszívja" a levegőt, ezzel leszorítva az autót... Ez egy sokkal gyengédebb változata a braham 78'-as megoldásának, ahol egy ventilátort szerelt az autó hátuljára (mondván a hűtés miatt kell) + szoknyákat oldalra, és gyakorlatilag kiszívta a levegőt az autó alól, nagyon durván odatapasztva a járgányt az aszfalthoz. Egyetlen versenyen indulhatott, majd tönkre verve a mezőnyt a FIA rögtön betiltotta.

Link: www.youtube.com/watch?v=1d7iR72UVh4
Fura, mennyire nem nyilvánvaló, hogy a közösségi oldalakról leszedett és illegálisan felhasznált képek nemcsak személyhez fűződő jogokat sértenek, hanem közvádas bűncselekményt is megvalósítanak.Kedves Ügyvéd úr!A Tutti Frutti Party szexmagazin főszerkesztő helyettese…..
Lama 2010.06.09 12:01:30
@physis: Úgygondolom, hogy ha gyerekről van szó elég nagy a szülő felelőssége. Ha egész gyerekkorában ezt látja/tanulja, (pl.úgy kell viselkedni mint egy kurva, vagy fiuknal: viperaval kell pozolni etc.), az nagy valószínűséggel megtalálható lesz az ilyen oldalakon.
Persze minden gyerek hibázhat, még az idilli családból származó is, viszont ha felkerül egy ilyen oldalra, szerintem meglehet vele beszélni, és tanul belőle.

Vegyük a legrosszabb esetet ami öngyilkossághoz vezet, vagy lelki sérüléshez. Aztmondod az oldal felelőssége nagy ezzel kapcsolatban, de szerintem, azzal hogy tükröt mutatnak valaki elé, nem feltétlen követnek el hibát.

Vizsgálta már valaki azt, hogy azoknak az embereknek akik felkerülnek az oldalra hány %-a lesz lelki beteg/öngyilkos?
Illetve azt hogy az oda felkerülő egyén meglátva magát, esetleg elgondolkodott és megváltoztatta az életét? Mert ha az éremnek valóban 2 oldala van, vizsgáljuk meg azt is, a rossz tulajdonságai mellett milyen jó tulajdonságai vannak a jelenségnek.

És végül, sok gyerek kerül fel oda persze, bár szerintem a nagyrészük már nem kiskorú, tisztában lehetnek azzal mit csinálnak, és milyem következményekkel jár.

Jelen esetben pedig 2 felnőtt az aki sír, ők meg aztán abszolút tisztában lehettek vele mit csinálnak...

Tudod "2 dolog végtelen..."
Lama 2010.06.09 13:32:27
@physis: Ne értsd félre, én egy percig sem mondtam, kifejezetten gyógyító szándékuk lenne.

Egy fikablognak annyi a célja hogy szórakoztassa a közönséget (mint minden blognak), de ha elővesszük őket, hogy milyen káros a társadalomra amit csinálnak, akkor vizgsáljuk meg azt is hogy milyen jótékony a társadalomra.

Csak egy nagyon egyszerű példa: napi 120.000 egyedi látógatót ír.

Az a tizenéves gyerek, aki látja hogy mi történik ott, miket tesznek fel mások az internetre, ha hasonló szituációba kerül 100% hogy nem fog feltenni kompromittáló képet, mert azonnal eszébe jut, hogy mi lesz ha feltesznek napiszarra.

És jó eséllyel az aki már egyszer felkerült, az is tanul a hibájából, és kétszer meggondolja mielőtt ugyanabba a hibába esik.
Lama 2010.06.09 13:41:33
@physis: Amugy nem lehet közvetlen képet linkelni iwiw-ről, ha képet linkel, akkor is csak bejelentkezés után tudod megnézni.
Tegnapelőtt olyan posztot olvashattatok itt a blogon, ami tipikus esete volt annak, amikor valaki bunkó módon és veszélyesen közlekedik, aztán még ő van felháborodva. Zoli hasonló kategóriába sorolható levelet írt, ezúttal a Posta egyik autójának nem adta meg az elsőbbséget egy…..
Nagyon érdekel, hogy ti, olvasók mit gondoltok a következő esetről, az eddigi tapasztalataim alapján valószínűleg meg fogja osztani a véleményeket. Ítélkezni könnyű persze, de nagyon más a helyzet egy arra járó gyalogos és egy kisteherautóval járó futár szemszögéből. Kell…..
Bigyóblog Az első iPad kritikák 2010.04.01 09:47:00
Tucatnyi újságban jelentek meg ma kritikák, tesztek az iPadről. A legtalálóbban a New York Times kritikusa, David Pogue fogalmazta meg az iPad körüli felhajtást, sokéves pályafutása alatt még soha nem találkozott olyan temékkel, mely ennyire megosztotta volna a felhasználókat. Pogue…..
Subba Ó helló! 2010.02.15 12:34:00
Lama 2010.02.15 13:24:43
Subba Hülye videó: Hókotró 2010.01.23 02:07:00
Amennyiben láttad már valahol az alábbi videót nézz ki az ablakon, és csinálj valami hasznosat - már biztosan EZERREL SZOMBAT VAN! Mindenki másnak: egy borzasztó precíz, és értelmetlen hólapátolás egy parkolóból.    ..
Nu, az előző részekben tisztáztuk az alapfelállást, összeszedtük a bandát, elloptunk egy kártyát, rájöttük, hogy ez csak egy a hatból, megismertünk egy bazinagy feka bérgyilkost, és megtudtuk, hogy T-bag még embert is képes enni. Ha mindez nem lenne elég, Michael…..
Múlt héten lehetett volna véletlen is, de másodszorra ugyanaz a paranormális jelenség legalábbis azt feltételezi jóindulattal, hogy szuperrégi sajtokat pörgetnek a pasaréti Matchben, amik hetek-hónapok alatt összetöpörödtek. Pultosnéni, tessen vallani, nem látott senki gyanúsat a…..
Vicces elképzelni, ha ugyanezzel a megoldással lehetne áramtalanítani, azaz ármtalanítani mondjuk a lélegeztetőgépeket is. A helyszín egy budapesti betegváró, ahonnan bárki lekapcsolhatja a röntgengépet, amire hangulatosan falra filcezett, bacdooroid üzenet figyelmeztet. A celluxos…..
Vagy valami hasonló. Olyan ez, mint amikor először (megjegyzem egyben utoljára) láttam az Akropoliszt: az első pillanatban, sőt az első két percben semmi, mintha valami szimpla kommunista állna dúdolgatva a domb tetején, aztán hirtelen ledermedtem az utca közepén, bután néztem és…..
Lama 2008.01.23 07:44:09
Hat nemtudom ki kérdezte hogy miért nincs fenn a NASA oldalán, igenis fennvan.
Link 1:
www.nasa.gov/multimedia/imagegallery/image_feature_990.html

És ha a full size-ra kattintasz megkapod az eredeti panorámaképet aminek a bal oldalán megtalálható, az emlitett mittudoménmi.
Full size link:
www.nasa.gov/images/content/207495main_Spirit.jpg
Nem vagyok paparazzo, csak azért készülhettek ezek a képek, mert a Murciélago talán a leglassabb jármű volt a vasárnapi tülekedésben. Pedig ilyenkor még azok is az utcára merészkednek, akik havonta egyszer ülnek volán mögé. Szépen a nyomába eredtem a 190D-vel még a Róbert…..
Tamásnak nem kellett sokáig várni a Cerbona reakciójára, akik szerint az áruházban fertőződhetett meg a férges műzliszelet: A teljesség és korrektség kedvéért elküldöm a müzli szeletben talált kukac reklamálásra írt hivatalos választ a CERBONA-tól. Én elhiszek mindent és…..
Bervas most megtanulta, hogy kettőöt és kettőötven között mekkora a különbség. A változékony időjárás ellenére kiszámoltuk: 450 HUF. Ehhez annyit tennénk azért hozzá, hogy akinek fingja sincs, hogy egy teljes áru jegy 230, illetve hogy ebből tíz az sehogyse lehet 2500, az ha…..
Ódzkodnánk a kommentálástól, hch küldte, köszönjük...
Speedet majdnem levette 5 ezer forintra egy argentin mezes, mobiltelefonos fickó a buszon, aki azt állította, hogy ellenőr, és éppen rendőrt hív a következő megállóba. Gyanús, nagyon gyanús. Aki arra jár, tartsa nyitva a szemét, fényképezze le telefonnal, ha nagyon bátor, tegyen…..
A Homár nem tudná megmondani, mennyire általános jelenség, de azért elég fura, hogy az Erste bank akkor is felszámol tranzakciós költséget, ha pl. fedezethiány miatt nem sikerül a pénzfelvétel, ahogy M.E. tapasztalta: Apró, de annál bosszantóbb költség felszámolása…..
Már jó ideje (kábé egy hete) pletykálták, és ma végre mindkét fél hivatalosan is megerősítette a hírt. A Google felvásárolta a GrandCentralt. A viszonylag fiatal webes szolgáltatás előnye egy mondatban az, hogy lehetővé teszi hogy egyetlen telefonszám alá szervezzük összes…..
Lama 2007.07.03 10:30:56
Orsi majdnem a saját szemével látta, ahogy egy csapat parlagfű könyörtelenül bepollenez egy ikarusznyi cseszlovák wellnessnyugdíjast: A média nap mint nap tele van a parlagfű elleni harccal, különböző programokkal, tervekkel, bizottságokkal, melyek mind arra hivatottak, hogy a…..
Lama 2007.06.28 10:44:11
F@szság ez az egész, érdekes eddig nem volt gond a parlagfűvel.Nem emléxem hogy olyat írtak volna a hírek hogy az ősemberek parlagfüvet meg tüsszögő embereket rajzoltak a barlangok falára...
Én sokmindenre allergiás vagyok, (parlagfűre is) de az egy hülyeség hogy most aztán kezdjük el írtani a parlagfüvet mert nemtudom mi lesz ha nem... Ezzel az erővel kivághatnánk fűt fát virágot mindent, ne legyen növény se a világon!
Annak hogy ennyien allergiások, (ki erre-ki arra) annak teljesen más oka van, csak egyszerűbb egy olyan problémát kitalálni amit véglegesen nem lehet megoldani.

Vagy ti komolyan elhiszitek, hogy a nem lesz a világon parlagfű akkor arany életünk lesz, és soha többet senki nem lesz allergiás? Nevetséges.

Szal írtsa aki akarja, engem aztán rohattul nem zavar.
Ha nem parlagfűtől tüsszögök, akkor a nyárfa pelyhétől...

ennyit erről.
Lama 2007.06.30 08:31:34
OfC...

Húzzál te el a sunyiba, ha jól emléxem nem személyeskedtem senkivel. Támogatom Szaros gerle kommentjét...

Szedjetek antihisztamint, az majd biztosan segít.

Egyébként, kisbaba korom óta vagyok allergiás halomra kaptam a gyógyszereket, elméletileg (tesztek szerint) mindenre allergiás vagyok ami él és mozog.
Gyakorlatilag van 2 kutyánk 2 macskánk papagáj... ha természetbe megyünk engem nemérdekel hogy a parlagfű mellé ülök vagy sem...

Ennek ellenére már évek óta semmilyen gyógyszert nem szedtem be rá, és egyre jobb a helyzet, már a legrosszabb esetben max orrot kell fújnom azt annyi vagy tüzzentek egyet kettőt... pedig anno sokkal rosszabb volt.

Azt sem vettem észre (pedig van a környezetemben pár allergiás) hogy bármivel is szarabbul lennének amikor virágzik a parlagfű...

Tehát továbbra is tartom magam ahhoz hogy a parlagfű csak terelés, legyen mire fogni a sok szart. Akár tájidegen akár nem. A burgonya is tájidegen írtsuk ki mindet...

Abszolút nem azt akarom mondani hogy akkor most mindenhova parlagfüvet kell ültetni... persze hogy írtani kell mint bármilyen más gyomot... de azért amit a parlagfű számlájára írnak az már egy kicsit túlzás, és túlzás a rendelet is meg még amit majd kitalálnak.

Persze most lehet jönni, aztán megint leugatni, hogy mekkora hülye vagyok és a parlagfűnek el kell tünnie a világból, mert ha egy szál parlagfű se lesz már sehol akkor bizony jó lesz nekünk, hát nem... de mind1.