Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Unicumra Quarelin

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
FASZKIVAN! blog Rendőrsztorik 2011.02.17 15:33:00
Rádióforgalmazás:-Az orvos mit mond, miben halt meg az ember?-Szívinfarktus vagy tüdőembléma.-A mentősök küzdenek az életéért, már rákapcsolták ezt a bikázógépet, aztán most itt pattogtatják az út közepén.-Az egyik elkövető kicsi, dagadt és okkersárga hasított bőr…..
Unicumra Quarelin 2011.02.20 00:03:43
Véget ért az MTV első választási bemutatkozója, a Magyarország választ 2010 interjúsorozata az országos listát állító partok vezetőivel. Azt leszámítva, hogy a köztévé választási igazgatójává kinevezett Dobos Menyhért nagy igyekezetében kétszer akarta szerepeltetni a…..
Unicumra Quarelin 2010.04.02 21:15:33
Praxis Esetem az aranyérrel 2010.03.28 11:18:00
Kijött az aranyerem...Vizsgaidőszak, össze-vissza zabálás, vizsgadrukk,nem részletezem... Napokig kenegettem a fél patikával,kenőccsel, kúpokkal, küszködtem, végül az sztk-s néni tanácsára hallgatván a sebészetre kaptam még aznapra (hétfő) időpontot. (urulógiára 1hetet…..
Felháborodással vegyes izgalommal indítottam el a videólejátszót, amikor arról hallottam, egy tényfeltáró újságírót az első, belemenős műsora után kirúgtak a Duna tévétől. Ahogy írtuk, Apáti-Tóth Kata Szijjártó Péterrel, az MSZP könyörtelen korbácsolójával, majd a…..
Vastagbőr Kérdezett, majd repült 2009.12.01 11:01:00
#1 November 23.: Az Országgyűlés 190 igen, 151 nem szavazat és 12 tartózkodás mellett elfogadta Jánosi György (MSZP) a kormány által is támogatott javaslatát, amely elvonta az MTV 2,4 milliárd forintos, a közalapítványhoz rendelt támogatását, és azt a Hungária Televízió…..
Egy beismerő vallomás az elejére kívánkozik: nekem még nem igazán volt szerencsém Sebestyén Csaba szekszárdi boraival. Igaz, nagyon nem nyüstöltem őket, de egyszer a bikavére, másszor a kékfrankosa kényszerített enyhe fejcsóválásra. Többször kérdeztem már itt is, hogy vajon…..
..
Unicumra Quarelin 2009.10.13 23:18:53
jaja, én is, kicsit idegesítő, nekem ez a kedvencem :
www.youtube.com/watch?v=R09-oyUkRbU
Olyan a csaj, mintha tüdőbajos lenne, de szerintem kurva jó :D
Talán majd megér egy posztot :D
Sörjárőr Mokka Presszó 2008.07.09 10:55:00
Név:Mokka PresszóCím:BudapestII. ker., Margit körút 5/aNyitvatartás:H-P: 7-21Sz-V: 8-21Csapolt:csak üvegesekArany Ászok 270 FtHelyiség, kat.:III. oszt. hely, igazából nincs lepukkanva, de valahogy az jut róla az ember eszébe. Fémtestű, márványlapos asztalok, kis képek a füstös…..
Unicumra Quarelin 2009.08.07 19:18:45
Vastagbőr Megint kéregetnek 2009.06.13 13:15:00
Úgy látszik, Gyurcsány divatot teremtett, megy a parasztvakítás ezerrel. Múltkor a válságalapba pénzt, most meg ingyenes balatoni szálláshelyeket kérnek a népnek. Tegnap volt Balatonfüreden a "Szeressük a Balatont!" című konferencia, ahol Suchmann Tamás, a Balaton…..
Unicumra Quarelin 2009.06.13 17:47:08
mszp.hu/belfold/bovebben/mi-is-az-az-mszp20

"A rendszerváltás vesztesei nem tudtak integrálódni a modernizációba." (Baja F.)

Baszki..

Egyébként mit ad Isten, a jelek szerint ők is elkezdik nyomatni a netes dolgokat ,meg a lakossági fórumokat.
Késő bánat. Remélem.
Egészen világosan megfigyelhetők a Bokrosos és a Habsburgos MDF-kampányvideók utolsó másodperceiben, ahogy Dávid Ibolya mögött bambulnak.   ..
Unicumra Quarelin 2009.05.23 13:50:19
Amióta Gyurcsány Ferenc lemondott, az MSZP-ből beszélt bárki arról, hogy ki lesz 2010-ben a miniszeterelnökjelöltjük? Ők a kormánypárt, nincs hátra egy teljes év sem az országgyűlési választásokig, és nincs semmi ötletük? Mi ezt csak arra használjuk, hogy betegyünk egy képet…..
Unicumra Quarelin 2009.05.19 00:38:29
Nolénak három meccslabdája volt salakon Rafa ellen.Rafael Nadal - Novak Djokovic 3/6 7/6 (5) 7/6 (9) 4:022009 egyik legőrültebb meccsén. ..
Sörjárőr Mister Söröző 2009.05.11 09:37:00
Név: Mister Söröző Cím: Budapest X. ker., Sírkert utca 35., a 68-as busz villamos végi megállójánál…..
Unicumra Quarelin 2009.05.15 18:53:17
@az a tag aki a műlábában csempészte a heroint:

Mi nem ismerjük egymást, köcsög? :DD
Nem lesz költségvetése csütörtökön a fővárosnak - Egy állampolgár kifogást nyújtott be szerdán a Fővárosi Választási Bizottság (FVB) azon határozata ellen, amelyben Kivágó Iván Györgynének adta ki a Hunvald György lemondásával szabaddá vált fővárosi szocialista…..
Abban nyilván minden olvasónk egyetért, hogy nincs jobb, mint amikor egy politikus viccelődik. Egyszerűen rohadt jó a humoruk. Sőt, vannak kutatások, amelyek szerint a hivatásos humoristák mögött éppen a politikusok a legviccesebb emberek a világon. Az új pártok és szakembereik…..
Unicumra Quarelin 2009.04.20 18:36:31
Szerintem:
egész jó kis kezdeményezés(nek indult) ez az LMP, de figyelve a mondanivalójukat, meg hallva ezt-azt, az én pozitív véleményem is megváltozott velük kapcsolatban.

A problémáim:
1. Helyénvaló lehet sokak számára a kétpártrendszer elutasítása, de erre kihegyezni, s megfűszerezni egy kis zölddel, kevésnek tűnik, még egy hivatalosan alig két hónapja megalakult párttól is.
2. Nagyon szép dolog, hogy hangsúlyozzák, nincsenek mögöttük pénzes támogatók, ők alulról építkeznek, stb, de pénz nélkül - ami több milliárdot jelent - egyszerűen képtelenség ma az országban számottevő politikai erővé válni.
3. Első pillantásra szintén szimpatikus lehet, hogy nincs pártelnök, hanem egy több, mint tíztagú testület viszi az ügyeket - gondolom a pártdemokrácia hangsúlyozásának jegyében. De a profi politikában, bármilyen fájdalmas, ez sem tartható sokáig. Valamifajta centralizációra szükség van, vagy legalább 2-3 fősre le kéne zsugorítani a vezetőséget, a zemberek ugyanis nem tudják kihez kötni a pártot, elvesznek az arcokban, arról nem is beszélve, hogy 40 fölött sokak számára semmit nem mond Lovasi, vagy Péterfy Bori neve.

4."Programnak" pedig szerintem kevéske, hogy azt mondjuk, olyan Európában akarunk élni, ami mielőbb kilábal a válságból. Rendben van, mamám is ilyenben szeretne élni, ezt ő is meg tudja fogalmazni, ehhez nincs szükség új pártra.
5. Véleményem szerint a belvárosi, értelmiségi, liberális mondanivalót (profilt) bővíteni kéne,nem 10 millió professzor, hanem 3 millió koldus országában élünk, azt meg el kell felejteni, hogy a vezetők nem akarnak politikusok lenni, csupán politizálni szeretnének. Ez olyan, mint a nemtudomhány mszp-s minisztert felvonultató, mszp-szdsz támogatású "szakértői" kormány.
6. S végül még egy dolog: Schiffer Andrásból sugárzik a pesszimizmus, akik ismerik őt személyesen, tudják miről beszélek. Ez sem szerencsés a pártra nézve, bár ebből külsősök nem sokat látnak.

Mindezektől függetlenül, akiknek szimpatikus az LMP, támogassa őket, elveszett szavazat nem létezik, aki ezt mondja, annak baj van a demokrácia-felfogásával.

Néhány év múlva az LMP is beérhet, most azonban nem adok nekik esélyt.
Ja, és Szabó Tímea nagyon szimpatikus :D

Ez lenne az én véleményem, lehet vele nem egyet érteni :)
Valószínű minden hazai Down-rajongó tisztában vele, hogy már egyszer jött volna hazánkba Phil Anselmo zenekara, de ez egy kellemetlen fiaskó miatt elmaradt. Nos, mivel az akkori szervezőn kívül senki nem volt ludas az esetben, elegendő jegy is fogyott elővételben, így nincs az,…..
Unicumra Quarelin 2009.04.15 14:16:27
Zuschlag pár hónapja már megmutatta, hogy mennyi karizma, spiritusz és kreativitás van a szocik fiatal politikusaiban, és azt is, hogy mennyire könnyű lenyúlni a közöset (nem csak) kormányzati szinten. Az úriember azóta már Kecskeméti Városi Börtön szegfű  szárnyának…..
Mindig nagy rajongója voltam a Népszavás Andrassew Ivánnak. Kőkeményen, vért és verítéket sem izzadva, mint egy világítótorony a ködös-homályos baloldalon jelezte az irányt kollégai számára. Miután megkapta a Szabad Sajtó-díjat március 15-én Gyurcsány Ferenctől, azóta…..
Vastagbőr Orbán a hibás 2009.04.09 10:01:00
"Nem Bajnai Gordonnak hívnák Magyarország következő miniszterelnökét, ha a Fidesz hajlandó lett volna együttműködni az MDF-fel, és kihasználja, hogy az Országgyűlésben az ellenzék van többségben. A Fidesz azonban semmilyen együttműködésre, tárgyalásra nem volt…..
KultúrSzenny Édes "ÉLMÉNY" 2009.04.08 17:35:00
Képzelem milyen élményt okozhat egy 200 Ft-os tablettás bor. Nem túl valószínű, hogy jót. Itt inkább az élmény negatív jelentése jöhet szóba. Fogyasztás után némi idő elteltével egy élmény lehet, mikor visszajön, főleg a barátoknak, akik körbeállnak és kinevetnek,…..
 A rendszámok sok hülyeséget kihoznak az emberekből, mi például a főiskola ideje alatt folyamatosan figyeltük, hogy melyik a "legfrissebb", Füge kollégám (a plateboy) adatbázist épített belőlük, mások pedig az Isten pénzéért vesznek maguknak vicces, bár…..
Unicumra Quarelin 2009.04.08 17:34:32
@Yeto:

Utóbbi a Brokernetet jelzi, bizonyos pozíció elérésekor kaphatsz autót, de ha jól tudom, a törlesztőjének bizonyos részét neked kell fedezned.
Tegnap Demszky már értésünkre adta, hogy mit is gondol a MAGYAROKRÓL ... "Budapestet aranykorában a német, a zsidó, a roma, a szlovák kisebbség építette fel, és békeidőben mindig is együtt tudott működni egymással ez a sokféle nemzetiségű multikulturális főváros."…..
Unicumra Quarelin 2009.04.08 16:37:09
Nem tudja valaki, hol akarják bevetni majd azt a három Cougart, amit a napokban rendeltünk ámerikából?

Ezek azok:
upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/ff/Force_Protection_Cougar_6x6.jpg

Kis segítség:
"Ezeket a járműveket felderítési és városi harci műveletekre fejlesztettek ki azzal a céllal, hogy megvédje a személyzetet: a jármű golyóálló, aknabiztos, és ellenáll a házi készítésű pokolgépeknek."

Persze rossz az, aki rosszra gondol..
Mindenkinek, aki Bajnai Gordon miniszterelnöki jelölését - hogy finoman fogalmazzunk - kevéssé tarotta demokratikusnak, katartikus élmény volt megtekinteni az MSZP kongresszusát záró, 24 óra alatt legendássá váló Internacionálé-kórusművet. Végignézni, ahogy a potenciális…..
Unicumra Quarelin 2009.04.06 21:38:23