Regisztráció Blogot indítok
Adatok
izlésrendőrség

0 bejegyzést írt és 312 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az amúgy korlátlanul szervilis Stumpf András most nem a Fidesznek nyalt be gyomorszájig*, hanem keresztény-humanista mázba öntve szólt be a TASZ-nak és simizte meg a gonoszka Jobbik buksiját. Reggel megírtuk: bőrszín alapján nem válogathat senki az árvízkárosultak között…..
Június 11-én Fellegi Tamás nemzeti fejlesztési miniszter közös megegyezéssel szüntette meg a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. addigi vezérigazgatója, Kamarás Miklós munkaviszonyát. Kamarást nem érte váratlanul a menesztése, pontosan tudta mindenki, hogy meneszteni fogják a…..
izlésrendőrség 2010.07.07 14:43:51
Tiszteletem!   50 éves vagyok. Akár ki is ugorhatok a 10.emeletről, lehet akkor sem vesznek észre. Legalább 100 helyre beadtam a pályázatom, kb 20 válaszolt. Ők is csak azért mert kihúztam a koromat. Mérlegképes könyvelő vagyok, jól képzett naprakész. Nem kellek mert öreg…..
„Háromhónapnyi levelezés és húsz év szünet után a nyárutón sikerült összehozniuk az első találkozást” - Egyik kedves olvasónk csak hosszasabban tudja elmesélni élményeit, melyből egy terjedelmes kézirat született. Mostantól néhány pénteken keresztül az övé a…..
Aki úgy érzi, hogy blogom lendülete mostanság megtorpant, az nem téved, de ennek csupán az az oka, hogy ugyebár itt a nyár és a szállodai WiFi elég gyenge a tengeren hánykolódó gumimatracomon.Nos ezek után mi más is lehetne a mai téma, mint az utazás, a nyaralás! Az utóbbi…..
Miután Brian boy-ról táskát nevezett el Marc Jacobs, már meg sem lepődök, hogy a Zara francia divatbloggerek képét tette legújabb polóira. Ráadásul az egyik polón személyes kedvencem Pandora szerepel, aki olyan tökéletességgel ötvözi a 21. századi trendeket a vintage stílussal,…..
izlésrendőrség 2010.06.08 16:14:47
@pittiman:

märpedig a hangnem marad sajnos, ilyen vagyok, csak a parazita emberek hozzäk ki belölem, egyebkent a legudvarisabb emberek egyike vagyok, ha hiszed ha nem...ez van

lätod, veled eszembe sem jutna csunya szavak hasznälata:)

eleget järtam a vilägban hogy felhuzzam magam a fennällo tärsadalmi berendezkedesen, semmi nem dühit jobban mint a nyugat europai, eszak amerikai tärsadalom gögössege
izlésrendőrség 2010.06.10 13:20:59
@luellla:

csak egy sith tärgyal vegletekben...nem csak fekete feher letezik

valamint az is magyarorszäg, hogy ha valakinek nem teszik valami, egyböl:
1. pattanäsos kis pöcs

2. irigy es vagy szomoru, semminek nem tudsz örülni (ezt miböl gondolod, hogy en semminek nem örülök?!...vegeigkövetted az elmult x evemet?)..a mäsik mondatod pedig pont arrol szol hogy irigykedni kellene mindekinek a cicäkra...hogy is van ez akkor...ebbe kicsit belebonyolodtäl:)

3. esteleg mit tettel le az asztalra nevü lerägott csont

mit gondoltäl letezik olyan forum amin csak dicseret letezik?..mindenkinek rajongnia kellene, de legaläbbis semmi negativum?...mert van/volt ilyen,a dicsö szocializmus, amit az elebb emlitettel

ez meg nem nagyon megy kisläny, märmint a kritika
 Remélem, nem sokan látták hétfőn az ELMŰ „fizetett hirdetését” a Hír TV-n, aminek a címe: Panaszkönyv. A műsor állítólag fogyasztóvédelemmel foglalkozik. Ennek ellenére ott volt egy előre megírt forgatókönyv szerinti riport a "sötét" oldaltól:…..
Aki már átélte, hogy az otthoni számítógép nem kapcsol be, pedig a komplett család 4-5 évnyi fotó- és videótermése található a vinyón, az tudja, mekkora ijedtséget tud okozni egy ilyen helyzet. Síró gyerek, káromkodó nagypapa, és az akár évekig tartó nyomasztó…..
Kritizálta az elnököt és kubatovozott. Mondtam én, hogy ezek a jobbikos mókamesterek feldobják majd a hangulatot! /via./..
Sárdobáló Ahol a bénaság bűn 2010.06.01 07:00:00
Természetesen mi is rá vagyunk szokva az egyik legnépszerűbb - és egyúttal legfontosabb - aktuális közéleti témára: a radikalizmus kérdésére. Akik büszkén viselik a "radikális", azaz "gyökeres" jelzőt, rendszerint rossz úton járnak. Az egyetlen gyökeres…..
izlésrendőrség 2010.06.01 12:55:12
@bass.gitár:

en is ezt mondom, egyetertek veled
izlésrendőrség 2010.06.01 13:26:41
@bass.gitár:

:)))...mennyire talält, dollärjel a pupillän
Király a diploma, de a munkaadók még a fél karukat is odaadnák egy jó szakmunkásért. Elértük, hogy az évek során „diplomagyár” lettük, felsőoktatásunk ontja a sok értelmiségit, csak közben elfogyott a szakképzésből kikerülő megfelelő tudással bíró fiatal.…..
Szkeptikus blog Álom-túra 2010.05.27 07:27:00
Nemrég egy idős, 80 éven felüli hölgy büszkélkedett el nekem azzal, hogy milyen csodálatos ágynemű-garnitúrával tért haza egy közeli tengerparti csoportos kirándulásról. Furcsa volt nekem, hogy épp olyasmivel gazdagodott, amit korábban nem is volt szándékában megvásárolni, de kiderült, az út ára…..
Tisztelt munkahelyi terror! Nekem is van egy storym számotokra. Bevezetően annyit, hogy It-menedzser vagyok, egy jó nevű egyetemen tanultam 5 éves képzésben. Pályakezdő, ezért ilyen pozíciókat is pályázok meg. Egyetemi éveim alatt azért dolgoztam kisebb nagyobb IT munkáknál, így…..
Ellenőrző Irígyek a tanárokra? 2010.05.18 08:00:00
A tegnapi posztunkhoz érkezett kommentek közül választottunk egyet, ami -a mi véleményünket is képviselve- végigveszi az "érveket" és szisztematikusan végiggondolva azokat, válaszol is rájuk. Üdv Mindenkinek! Végig olvastam a kommenteket és sírni támadt kedvem a sok…..
izlésrendőrség 2010.05.18 13:20:26
@Nyunyócska:

adam82 szerint 7 het a nyäri szünet
izlésrendőrség 2010.05.18 13:53:46
@Keloid: a bunko jöhet, a müveletlent kikerem magamnak:)

valoszinü nem fejeztem ki magam vilägosan, de az a legnyagyobb baj, hogy aki elvegez egy ilyen 4 eves tanärkepzest (ingyen, tegyük hozzä gyorsan), azt hiszi magärol hogy egyböl a 100x lenezett melos föle helyezheti magät, olyan szemelynek akinek eleve- alapbol több jär, mint egy ketkezi munkäsnak...

amig többmillio magyar ketkezi munkäsnak 60-80 ezer a fizuja, legaläbbb annyi nyüggel mint egy tanärnak, addig itt reszvetre senki ne szämitson...majd ha lesz a ketkezi munkänak becsülete, akik az orszägot a hätukon tartjäk, majd akkor lehet sirämokat eregetni, akkor talän meg is hallja valaki, addig fing az ürben
Drága Jobbik-szavazók, itt az alkalom, amire vártatok! Ide küldjétek a retket, ne a Subbára! Csak el ne felejtsétek, hogy pártotok hivatalosan nem rasszista, így az „A büdös kurva anyádat te rohadt cigány kurva!!!! Falhoz kellett volna baszni amikor születtél vagy egy nagy…..
izlésrendőrség 2010.05.17 17:01:24
@ryuk:
probäld ki, azt majd räjössz a különbsegre..de segitek mitöl lehetsz biztos hogy cigäny kurt meg

1. garantältan nemi betegseget kapsz, vagy otvart (tudod, ahol wc sincs, tiszta farokra se szämits nagyon)

2. miutän vegeztek a szetkurässal, ki is fognak fosztani, ha szerencsed van nem keselnek meg

3. mihelyst szetvertek, megdugtak, elmesz feljelenteni, a rendörök meghalljäk hogy cigäny volt, teged csuknak be, mert rasszista vagy

4. miutän megdugtak szetvertek, egy iställoban ebredsz, läncon, rabszolga vagy

szivesen folytatnäm, de dolgoznom kell , sietek termelni cigänysegelyt
izlésrendőrség 2010.05.17 17:04:03
@test subject #28: de häl isten te es, meg az a maradek 2 - 3 ember itt vagytok esznek:)...majd amikor ti 2-3-an maradtok segilyket kitermelni, majd akkor is megkerdem van e cigänyproblema:)...ostoba vagy, de ezt te is tudod, csak meg nem ült le benned
Üljünk egy asztalhoz! - Roma-Magyar Közös Ebéd címmel invitál az RPT, a Roma Polgári Tömörülés mindenkit közös ebédre a Felvonulási Térre május 15-én délben. A meghívó szerint a rendezvénnyel a jelenlegi hangulat változását szeretnék elősegíteni, mert, mint írják,…..
A Jobbik és a neki segítő médiumok, valamint a nemzeti radikális szervezetek jövőbeli jó viszonyának egyik kulcskérdése lehet, hogy a parlamenti párttá vált Jobbik támogatja-e majd pénzzel őket. A radikális oldal egyik vezetője szerint a Jobbik erre is ígéretet tett, tehát a…..
izlésrendőrség 2010.05.04 12:46:09
@böhömúr:
miböl derült ki szämodra hogy öket is csak a penz erdekli...melyik mondtabol ird mär ide le nekem legyszi...köszi
Olyan gyönyörű volt, mint egy álom. Ahogy a könnyű nyáresti szél simogatta a felhevült arcokat jótékonyan, könnyed narancsillat pamacsokat hintve szét, mit a megkönnyebbül ország, és maga a főváros párologtatott magából. Béke és barátság honolt, kedv s öröm, no meg…..
izlésrendőrség 2010.04.28 15:23:38
@Labancz:

nekem meg az tetszene, ha anyäd belei (amit persze elve huznek ki az änuszän keresztül)tartanäk a csilläromat a nappaliban:)
Vannak ugye a hétköznapi tahók, a legalja, akik kerek perec a képünkbe bele piszkosrohadtkomcsi zsidóznak. Ők azok, akik nem sokat lacafacáznak, gázkamrákról álmodoznak, s Auschwitzba induló vonatokról énekelnek kedélyesen a focimeccseken. Egy szinttel feljebb - a kicsit több…..
izlésrendőrség 2010.04.23 16:05:44
@the játszótér:
häny helyen sütöd meg el ezt a poenosnak gondolt dumädat?..mär tegnap sem volt az
izlésrendőrség 2010.04.23 16:33:44
@Vitéz Kőbányai Világos:

honnan tudod hogy kivel/kikel talälkoztam, kivel ällok kapcsoltaban, egyältalän ki/mi vagyok?..talän muszlim?...gondolom neked biztos näci vagyok:)

milyen sajät probemämrol beszelsz?...hol emlitettem sajät problemät?..egyältalän miert ül az olyan gep ele, akinek az agya nem kapott elegendö oxigent?..valamint az fäj hogy öreanyädnak anno integettem mikor vonatozott ezsak nyugat fele...barätom ha frusztrält gennyläda vagy, arrol csak anyäd -apäd tehet tetükem...egyeb kerdes?
izlésrendőrség 2010.04.23 16:35:51
@the játszótér:

na mi van lebuktäl a sablon poenoddal?..ez sem lett vicces, de meg frappäns sem..na menj, kerdezd meg a rabbid, hogy ilyen esetben mit ir a tora:)
A Futóblog történelmében nem szokatlan, hogy valaki a futással egészíti ki az életmód változtatást és lesz képes csodákat művelni. Az alábbiakban bemutatnánk Papp Ádámot, vagyis a kommentelők közt paklist, aki tavaly júliusban még 157 kiló volt, most meg 98 és újabban a…..
Piroslap Nem lesz adócsökkentés 2010.04.21 11:40:00
"Azonnali radikális adócsökkentésre van szükség!" Szajkózta négy éven keresztül a demagóg bullshitet a Fidesz összes vezetője. Sőt, azért kell az előre hozott választás, hogy meg tudják lépni. Azt hallgattuk, hogy ha jól lecsökkentik az adókat, az megoldja…..
izlésrendőrség 2010.04.21 16:14:29
@szamarhegy:

ez mind valoszinüleg reälis is amit irsz, de sem szep lassanrol, sem majd egyszer-röl nem volt szo...nälam az AZONNAL az most van, egyböl, iden...ugylätszik tenyleg nem figyletem a suliban ezek valos jelenteseröl...de tudod mit, bärcsak igazad lenne, csak sajnos nem lesz...közel 20 eve figyelem a fideszt (is), a nagy akaräsbol nyöges lesz, abbol meg beszaräs...es märis eljutottunk a lämpavashoz..csak idö keredese...persze 3-4 ciklusrol senki ne is älmodjon, 100 x elebb elfogy a cerna
Zajlik a szomorú szemű kutyusok, egyházi kisdiákok és vadmadár-mentők egyszálalékos versenye. Plakáthelyben sincs hiány, hála a lötyögő választási kampánynak. Adóbevallásunkban ilyenkor ismét átböngésszük a magyarországi egyházak bohókás listáját, az utcán és az…..
izlésrendőrség 2010.04.20 12:34:26
@GMT+:

jaj, hät mindjärt elsirom magam a josäg es szeretet egyhäzän...barätocskäm, ha kettöbe is szakadsz, epeszü embernek akkor is vilägos marad, hogy: nemet sändor seggarc bandäja minimum akasztofära valo

söt, csak es kizärolag olyan emberekkel szeretnek együtt elni ezen a sargolyon, akik SEMMILYEN valläsban sem hisznek...kibaszott csodälatos lenne az elet bärminemü valläs nelkül
Sárdobáló Kire ne szavazzunk? 2010.04.08 11:00:00
Leírom, mert leírhatom, hogy az LMP-re fogok szavazni. De nem ez a lényeges kérdés, őszintén szólva nem is érdekel, hogy ki melyik pártra szavaz. Az érdekel, hogy melyikre nem szavaz - legyen ez az MSZP és a Jobbik! Ugyanis ez az a két párt, amely egy józan magyar embernek…..
Tölgyessy Péter március elején azt nyilatkozta: „ma ott tartunk, hogy a Jobbik megelőzheti a szocialistákat, és a nyugati világ egyik legerősebb rendszertagadó pártja lesz”. Nem kétséges, ha a Jobbik valóban megismétli, esetleg meghaladja az EP-választáson elért 15…..