Regisztráció Blogot indítok
Adatok
renegade84

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ekkora hülye nincs! - mondhatja bárki és jogosan.A helyzet az hogy van ekkora hülye, én vagyok az és szerintem nem egyedül.A sztorimat azért mondom el, hogy tanuljon belőle, aki hasonló helyzetbe kerül, bár attól tartok, ha másnak ugyanúgy leszáll a vér az agyából a farkába mint…..
„Visszakerült a képbe a kolléga, aki fiatalabb ugyan a nejemnél, de soha nincs senkije, és elkaptam már néhány rajongó pillantását, amit a nejem felé vetett” – a féltékenység tárgya a feleség gyanúsan figyelmes főnöke, aki egyik alkalommal hazakíséri az…..
TComment Használt BMW? Soha 2012.01.09 06:15:00
Ha ön a címben jelzett mondattal az ajkán alszik el minden este, akkor ne kattintson, ez nem az ön autója. Akinek prémiumtermék kell, az legyen hajlandó áldozni is rá. Mert akkor jó, még így, hétévesen is. Mai cikkünk blogposztja...
Egy I. kerületi lakos küldött tegnap felháborodott levelet, mert az önkormányzat újabb bőrt szeretne róla és sok másik helyiről lehúzni, természetesen az autótulajdonosokról. Mert ugye régi recept, hogy az autó luxus, akinek autója van, az gazdag ember, úgyhogy annak a zsebében…..
renegade84 2011.12.06 15:59:16
@Mr. Rustical: "egy autóra sem kellene várakozási engedélyt adni a Belvárosban"

Csak te miattad regisztráltam te gyökér fasz.

Aki 30 éve ott lakik, autója van és külkerületben dolgozik, ne parkolhasson a saját kibe-baszott lakása előtt ami után adózott? Miközben a sok proli feljön kukutyinfalváról ebbe a szarfészekbe és odahány és hugyozik a kapunk elé, mert ez a nagy Budapest ahol lehet bulizni?

Te gyökér. Tipikus magyar irigy proli vagy.

Egyébkén második autó egy háztartásban évi 70-80 ezer forintért nem sok, hogy a kerület kiadja az engedélyt. Havi 5-6 rongy...
Rájöttem! Régészet 2009.09.21 10:00:00
A régészek abból élnek, hogy a földet túrják (ebben hasonlítanak a parasztokhoz), és ezen tevékenységük egyetlen kézzel fogható eredménye, hogy hátráltatják az autópályák és a gyorsforgalmi utak építését. Néha találnak valami csontot, vagy egy darab törött…..
Ne feledjétek, munkanélküli olvasóink számára lehetőség nyílik ingyen és bérmentve hirdetni blogunkon, részletek ITT.Aktív álláskeresőinket megtekinthetitek ITT. Pista bácsi, kinek státusza ismeretlen a cégnél, raktári anyagmozgatóként kezdte(jómagam is elláttam ezt a…..
Ne feledjétek, munkanélküli olvasóink számára lehetőség nyílik ingyen és bérmentve hirdetni blogunkon, részletek ITT.Aktív álláskeresőinket megtekinthetitek ITT.Tisztelt MT blog Szerkesztő!Két éve végeztem, de nem diplomáztam a bölcsészkaron. Mivel a szülői hátterem…..
A a csaj nyáron kitette a pasi szürét ezzel a dumával: nem akarom az idődet huzni. khöhhh a hapsit kicsit hidegzuhanyként érte de ez van.A kép innensziasztok! no elolvastam it sokmindent. hümmm volt egy két valóban vicces sztori, de volt olyan is amiben magamra ismertem-.-…..
Ne feledjétek, munkanélküli olvasóink számára lehetőség nyílik ingyen és bérmentve hirdetni blogunkon, részletek ITT.Despi Kedves Munkahelyi Terror!Alkalmi olvasód vagyok, eddig mindig korrekt munkáltatókkal hozott össze a sors így nem gondoltam, hogy írni fogok neked.A…..
Olvasónk -aki polgárőr- eddig nem igazán hitte el, hogy a blogon olvasható történetek valósak. Szerdán viszont ő is egy történet szereplője lett,  így a saját bőrén is megtapasztalta milyen az, amikor egy ellenőr kikel magából. Történt, hogy egy női utasnak nem volt…..
Budapesttel az utóbbi időben egyre több problémája van az itt élők egy részének. Minden nyáron dübörög a Sziget, egyesek este 10 után szórakozni merészelnek a belvárosban, egyre több utcát bontanak fel hogy aztán átadják őket a rohadék bringásoknak és a gyalogosoknak,…..
renegade84 2009.07.24 16:50:30
@PiszkosFreddy:
igazad van. én is itt lakom.
legyen szórakozás persze, csak a többség aki bulizik itt az proli.
beleszarik, hányik, belefexik, és aztán büsuke is rá. és sok külföldi is ezt csinálja, angolok skótok főleg.
Olvasónk július 9-én Budapestről Alsóörsre szeretett volna utazni, amihez jegyet váltott a Déli pályaudvaron lévő jegypénztárban. Kedvezményes jegyváltásra jogosult, ezért élt is ezzel a lehetőséggel. Valószínűleg teljes árú jegyet vett volna, ha tudja, előre, milyen…..
A Lányokhoz jár a férjem? c. poszt és a folytatása úgy tűnik, felébresztette a gyanút néhány feleségben. Vajon merre kódorog az uruk, amikor váratlan értekezlet, munkavacsora külföldi ügyfelekkel vagy csak szimpla túlmunka szerepel az otthonról való távolmaradás…..
renegade84 2009.07.13 18:48:58
Ő egy magányos farkas(ember) típus, aki nem tud vagy inkább nem akar tartós kapcsolatban élni. Nem vezet sok jóhoz ha összezárunk egy kapcsolatfüggőt egy örök agglegénnyel.A kép innenSzervusztok!Úgy érzem, nekem is meg kell írnom a magam történetét. Valójában azért, mert…..