Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Buci21

2 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igazi hétköznapi nagyvállalati mélysuttyósággal találkozott Balázs a T-mobile-nál, amikor ellopott telefonja után eredt. Első körben a számok letiltásán kívül nem segítettek, de az igazi horror akkor jött, amikor csodával határos módon megtalálta a telefonját a józsefvárosi…..
Sokan nem tudnak, nem akarnak lemondani a mobil eszközök fizikai gombjairól, és a geometriai visszajelzés hiánya mindeddig visszatartotta őket attól, hogy megtapasztalják az okostelefon-élményt. Számukra a dinamikusan, az eredeti síkjából kiemelkedő alakzatokat, gombokat formázó,…..
Lassacskán terjednek az ICS-frissítések az androidos eszközökre, derül ki az Android fejlesztői honlapjáról. Nem is olyan rég még 1% körül mozgott a legfrissebb Google édességet futtató eszközök aránya, mostanra azonban eljutottunk odáig, hogy ha az Ice Cream Sandwich magyar…..
Paradise Lost – Tragic Idol (Century Media) A Paradise Lost visszafelé halad az időben. Már az előző lemezükre is ráfogtuk, hogy "vissza a gyökerekhez"-célkitűzéssel készült, de a Tragic Idolnál "gyökerebb" lemezt valószínűleg nem tudnak gyártani. Ez…..
Az NME interjút készített a Coachella fesztiválon debütált Tupac-hologram készítőjével, amiből kiderül, a fejlesztőcég már több halott zenészre is kivetette a hálóját. A vállalat vezetője szerint akár még egy Elvis Presley-Justin Bieber-duettet is el tudna képzelni. Arra…..
A legendás Warp Records remek művészei közül is kiemelkedő, az egyik legmegbízhatóbb színvonalon alkotó Tom Jenkinson, vagy ahogyan nyilván sokkal többen ismerik, Squarepusher május közepén adja ki legújabb nagylemezét Ufabulum címmel, amiről tegnap a YouTube-on mutatott be egy…..
Hát, kezdjük a mával. Jobb helyen úgy sem tudom, nem kezdhetem a legelejétől. Az éjjel megint egy csomószor felébredtem, iskolakezdéstől rosszul alszom... Nagyim vigyáz ránk a héten, rám és a hugomra Lillára. Reggel fél héttől kezdve percenként kérdezgette, hogy nem fogunk-e…..
Problem nudli?? Windóz fail 2011.06.28 11:34:00
 ..
Problem nudli?? Problem Bieber?? 2011.06.28 11:05:00
 ..
Androlib blog. Bipp! ZTE Blade 2011.04.09 14:50:00
Régóta szemeztem a pengével, mert sok jó dolgot olvastam róla. Viszont én nem feltétlenül szoktam elhinni mindent. Egészen más olyan tollából olvasni egy értékelést, akinek a kezében még sosem volt felső kategóriás készülék és/vagy egy gyártónak akar jópofizni, mint olyan…..
Mi szem-szájnak ingere, minden megtalálható ezen az oldalon. Meg akarod mutatni hogy szívedből szurkolsz a népi Koreának? Reggeli kávé a címeres bögréből! Mint igazi baloldali haladó, géniusznak tartod Kim Dzsong Ilt? Viselj Korea zászlajával díszített pólót! Nemcsak sejted, de…..
Buci21 2010.06.10 20:14:56
Szerintetek nem kínos, hogy egy 1987-es "Big rig" névű játék, ahol csak szöveg van (text-adventure), sokkal élvezetesebb, mint egy 2003-as játék hasonló névvel?http://www.oldschooldos.com/bigrig.phpMásik kérdés:Mit szólnátok egy különkiadáshoz, ahol olcsón MEGVEHETŐ,…..