Regisztráció Blogot indítok
Adatok
super sharp shooter (törölt)

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Jobbik kritikáját elviselni nem képes olvasóinkat kérem, hogy lépjenek ide egyből, nem kell a "tovább" gombra kattintani. A Jobbik 2003 őszi párttá alakulása óta egyszer sem közölte mérlegét, holott ez évente kötelező. A törvény szerint. Az Állami Számvevőszék…..
w No megállj csak! 2010.01.21 07:00:00
„Egy gyerek fejlődését két dolog tudja tönkretenni, a kereszténység és a pornográfia.” Para-Kovács Imre, Klubrádió „Könyörülj meg Szűz Mária országán, hiszen az ateizmus miatt sokan nem tudják, mit cselekszenek. Add meg nekik a megtérés kegyelmét, hogy…..
super sharp shooter (törölt) 2010.01.21 18:32:57
Maurice Thorez francia kommunista politikus mondta egykoron, hogy egy sztrájkot nem csak elkezdeni – de abbahagyni is tudni kell. A magyar munkásosztály mindeddig felettébb gyakorlott volt ez utóbbiban: sőt, odáig fejlesztették a sztrájk-abbahagyás művészetét, hogy néha el sem…..
Három opció van: - vagy nem a régiek már a szocik - annyira kapkodnak, hogy a látszat sem számít - síkhülyének nézik az embereket Az ügy: a vasúti mellékvonalak, ahol december óta "szünetel" a vonatközlekedés, és amikkel kapcsolatban még a személyszállítás…..
Többek között én is megkaptam a levelet a postaládámba Orbán Viktortól. Hogy honnan tudja a nevemet és címet a Viktor, kész rejtély. Bat kolléga is megkapta, ő beszkennelte nekünk és elküldte. Az eleje a szokásos Viktor-bullshit-generátor, viszont a vége valami újat tartalmaz:…..
Sándor szomorúan tapasztalta, hogy az LG márkaszervizeiben addig frissítgetik elromlott telefonja szoftverét, amíg be nem telt a garanciális lap. Cserélni viszont nem cserélik, pedig a 3. sikertelen javítás után ez kellene hogy legyen a következő lépésük: Segítségüket szeretném…..
super sharp shooter (törölt) 2009.11.29 14:31:09
Ritka eset, hogy olvasóink egy negatív sztoriban is meglátják a jót. Az utas lenti levelében akár panaszkodhatna is a rendszeresen késő vonatokra, de Ő most más szemszögből nézi a dolgokat. Nekem kifejezetten tetszik, hogy vannak olyan emberek, akik leírják pozitív észrevételeiket…..
Kőbánya – Kispest és Ferencváros között felújították a pályát, így a 20-as és a 30-as sebességkorlátozások lekerültek, 80-as lett a pálya. A vonatok sebessége mégsem haladja meg az 50-et. Olvasónk szerint azért, mert a menetrendi segédkönyvben nem szerepel módosítás.…..
Bande' a múltkori, felségjelzés nélküli ál-Traubisodán fellelkesülve újabb gyanús terméket fotózott nekünk. Ezen már van címke, amin ezer utalás található a régi Traubira, az álangol szlogentől az "eredeti" bélyegig, van itt minden, vicces módon kivéve a Traubi…..
"Llorcs" felhívta a figyelmemet arra a tényre, hogy az EVM széria kerek 2000 forintért árul egy 'Virtual Skipper 5' nevű vitorlás játékot. Ez minden nagyon szép és jó, ha nem volna ez a játék teljesen ingyenes...Úgyhogy aki szeretne vitorlázni egyet, töltse le a…..