Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Guardian Hero

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
(Disclaimer: a felvétel még júliusban készült.) Jöhet egy két és negyed órás adás? Ennyit beszélgettünk egy szuszra a Commodore Világban csak rút kiskacsaként... oppardon, fellegekben szárnyaló flamingóként emlegetett Plus/4-ről. A platform a Commodore egyik nem túl szerencsésen kezelt projektje…..
Gólözönt a mai foci-vb-döntőhöz, drága sporttársak. Előtte még pont meg tudjátok hallgatni a lenti adásunkat a focis videojátékokról - ha pedig utána hallgatjátok, hát kaptatok egy jó podcastet egy szar meccs után, trollolo. Mert hát úgyis a franciák nyernek, de szerencsére ezt a vébét is sokszor…..
Tegnap élesítettem Zelda-minisorozatunk első részét, és akkor mára ígértem a következőt. Mivel nem szeretném, ha a magyar Zelda-rajongók elképesztően széles tábora - ami talán még a magyar Giana-rajongók táboránál is nagyobb, de azért lehet, hogy nem - elsöpörne haragjával, betartom a szavam...
A Commodore 64 végnapjai itthon elég mozgalmasak voltak, sok játékfejlesztő tette oda magát a kilencvenes évek elején pár emlékezetes játékkal - leginkább kalandjátékokkal. Bár ezek között gyakran említik A Gályát is, alkotója, Olessák Róbert kevésbé ismert itthon, mint mondjuk Rátkai István, pedig…..
Guardian Hero 2018.02.10 18:15:09
@alien: Vagy esetleg be is foghatnád a pofádat.

Részemről köszi a podcast-et, pont végig tudtam hallgatni az 1 órás futópadozás alatt. A téma érdekes volt, kicsit meglepett, hogy Robi mennyire nem a történet irányából közelített meg egy elvileg történetorientált műfajt. Szívesen hallottam volna többet arról, hogy ezzel szemben milyen játékmechanikai elemeket tartott fontosnak és miért, illetve ezeket hogyan valósította meg. A 14 irányítható karakteres real-time kalandjáték érdekesnek hangzik, már le is töltöttem egy kipróbálás erejéig.
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
Hopp, máris eltelt egy hét, itt az újabb Vakondok 4-werkfilm. (Tudjátok, ez az a dokumentumfilm, ami a magyar videojáték-fejlesztés hőskorát fogja feldolgozni, és aminek rendezőjével nemrég beszélgettünk). Ezen a héten a Digital Reality egyik alapítója, Kiss István beszél arról, milyen volt az…..
Guardian Hero 2016.03.23 21:23:34
Zooom-bik eee-szik aaa szomszéédot, fa-la-la-la-la, la-la-la-la. Avagy boldog ünnepeket kívánunk mindenkinek a Checkpoint Mini karácsonyi adásával. Illetve nem karácsonyi, csak történetesen éppen karácsonyra esik, de ez nem tart minket vissza attól, hogy egy kis ünnepi hangulatot…..
A számos jubileumi, megajubileumi és millecentenáriumi adás után elérkeztünk a tizedikhez, amit úgy ünnepeltünk meg, hogy ezúttal egész jól sikerült a hang, mindenki olyan közel ült a mikrofonhoz, amennyire kellett, öröm volt vágni az anyagot. Vendégünk Horváth Norbert…..
Guardian Hero 2015.07.26 21:20:59
@Stöki: Bevallom, én vagyok az elkövető. Én vagyok a CastleStorm lead designere/project managere, és a magyar fordítás egy részét is én csináltam, többek között a Casual nehézség Kazuár-ra magyarítását, amit a blogod inspirált :)
Podcastünkkel elképesztő pontossággal tartjuk a kéthetente egy adást, már a negyedik jön a sorban, fent vagyunk iTuneson, van RSS-ünk, már azt mondanám, hogy profik vagyunk, ha nem lennének alapvető gondjaink a hanggal. Grath valahogy mindig halk, illetve ezúttal a stúdió valamiért…..
A minap Herman Cain, amerikai republikánus elnökjelölt-jelölt (perpillanat a legesélyesebb Obama kihívójának szerepére) felvázolta, milyen leegyszerűsített, elegáns és hatékony adórendszerrel reformálná meg Amerika gazdaságát, ha bejut a Fehér Házba. A 9*9*9-es…..
Sokfelől hallani, hogy a szoftverkalózkodás főleg a kisebb fejlesztőknek és kiadóknak okoz jóvátehetetlen károkat, elvégre az olyan mogulok, mint az Electronic Arts vagy az Activision egy FIFA-epizóddal vagy egy új Call of Duty-játékkal elég nagyot kaszálnak ahhoz, hogy azzal…..
Guardian Hero 2011.07.23 19:28:42
@TH: Marha értelmes hozzáállás... egyetértek vargatommal, ezek hülyék.
Régen volt 8-bites csaj a rovatban, most jöjjön egy kétes hírű ikon, akihez mégsem kell kitenni a 18-éas karikát: Giana, pontosabban a Giana nővérek, a The Great Giana Sisters című, 1987-es platformjáték főszereplői. Valójában egyszerre csak egy lány szerepelt a játékban, de a…..
IDDQD Na ERRE jó a Kinect 2010.12.28 09:44:32
Oké, elég sokszor jelentettük már ki, hogy na hát erre találták ki valójában a Kinectet, meg nem is, hanem arra, és persze az ilyenek nagy része marhaság meg szexjáték volt. Most a Georgia Tech College of Computing kutatói megtalálták azt a felhasználási módot, ami nem is…..
Arany (Au): 79-es rendszámmal jelzett kémiai elem, az IMF monetáris rendszerének alapja, évszázadok óta a jólét és gazdagság szimbóluma.Labda: minden bizonnyal az emberiség legnagyszerűbb találmánya, már a XIII. sz.  elején találhatunk tárgyra vonatkozó nyelvi…..
Joe Smith, alabamai esztergályos minden bizonnyal visszaköpte a félig elfogyasztott KFC menüt vasárnap délben, amikor is a CBS-re kattintva megjelent előtte egy miniszoknyás csaj a kezében műanyag gitárral, a Mother című Danzig nótát riffelgetve. Joe ekkor hallott először a…..
A szerző a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola végzős hallgatója, és ezen a címen lehet neki gratulálni: ahorvath0520@bkf.hu. 6. FEJEZET – HOGYAN VÁLTOZTATTA MEG A LOST A TELEVÍZIÓZÁST? 2/1„Nyilvánvaló hogy mindenki a Lost nyomdokaiba próbál lépni”…..
A szerző a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola végzős hallgatója, és ezen a címen lehet neki gratulálni: ahorvath0520@bkf.hu. 5. FEJEZET – A TENDENCIÁK MEGFORDULNAK Megkérdőjelezhetetlen, hogy a Lost és a Desperate Housewives forradalmi műsoroknak tekinthetők az…..
Tök mindegy, hogy szőrös, pihe-puha, kedves és gombszemű, vagy nagydarab, csupasz, lábszagú és egyfolytában a „filmművészet felszabadító erejéről” pofázik. Attól még érző lény. Sőt az egyik egy macska, a másik egy ember. Na jó, egy kísérleti filmeket…..
Höjj, Shaft iz in da house, Richard Roundtree alakítja a vastagszájú Simone faterját, akit Peter kezelget, és közben elmeséli neki, hogy ő bizony tud repülni, meg minden. Na persze álom az egész, mert amikor Emo kilép az ablakon, akkor felébred, mert SimoneFater meghalt. Nem akarok itt…..