Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lodogi Pascal (törölt)

0 bejegyzést írt és 164 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vastagbőr Emléked megőrizzük 2009.09.18 15:05:00
Zero barátunk ma költözik össze élete szerelmével, a lány lakásába, ezért mi itt Berrickel és co2-vel, kívánunk nekik sok sok kitartást és boldogságot.           ..
Ilyen jót már rég nevettem, nemhiába legszebb öröm a káröröm... Eörsi Mátyás akkor írta be magát a tudatomba kitörölhetetlenül, mikor a dunaszerdahelyi magyarverés ügyében eleresztette azt a kedves kis nyilatkozatot, hogy "Rettenetes volt látni a rengeteg provokatív,…..
Lodogi Pascal (törölt) 2009.09.18 20:23:20
@TD223:

Én a fogolyra gondoltam.
Ezt a szart az USA keverte mint ez emberi jogok élharcosa, neki kellene eltakarítani.

Most az hogy megülik a palesztinokat azt ki találta ki?
A fogoly vagy az amcsik?

Ha ezek ez emberek ártatlanok és nem csináltak semmit, akkor kérjen tőlük az USA ünnepélyesen bocsánatot kártalanítsa őket, és vagy vigye haza, vagy adjon nekik állampolgárságot.

Ha meg bűnözők akkor meg mi a francért kellene ide jönni, gyilkosokból eddig is jól álltunk.
Lodogi Pascal (törölt) 2009.09.18 20:23:56
Lodogi Pascal (törölt) 2009.09.18 20:33:21
@Roxvox:
Nem tudom hogy hogy vagy vele, lehet hogy engem raktak össze szarul.

Tehát ha egy sötét estén elvinne a fekete lefüggönyözött hummer (ugye a pobedát másik cég használta) majd éveket ülnék a dutyiban.....
A lényeg hogy miután kiengedtek én egy dolgot szeretnék csak HAZA menni a családomhoz a szeretteimhez. Azt valahogy külön szopásként élném meg hogy akaratom ellenére bedugnak egy országba aminek nem értem a nyelvét a szokásait, tök idegen minden, stb.
Biztos nem azt érezném hogy hú de jó nekem.
Hunvald nagyon megszívta.Egyik társa, Kardos Péter beismerő vallomást tett az ingatlanpanama -ügyben, zárolják a vagyonát (ideje volt), és most igazán szaftos részletek kerültek napvilágra az életviteléről.Egykori sofőrje kitálalt a Magyar Hírlapnak. Az interjút változtatás…..
Lodogi Pascal (törölt) 2009.09.18 12:54:24
w Go West 2009.09.01 07:00:00
Itt van az ősz, itt van újra. Fél év múlva választás, a permanens kampány fokozódik. A legérdekesebb szereplő ebben a futamban a baloldal lesz. A Fidesz győzelme bizonyos, a párt arculata egyértelmű: ők a plebejus-demagóg szocialisták, arisztokratikus-vallásos manírokkal és…..
Vasárnapi lazulás ... végre valami értelmes flashmobok (mi az a flashmob?). Az öt kedvencem lentebb, gratulálok a résztvevőknek! Zenés-táncos megemlékezés flashmob formában Stockholmban, Michael Jackson emlékére, 300 táncossal. Amszterdamben 1000 MJ rajongó 2 óra alatt…..
Tegnap a tanáros poszt kapcsán valahogy szóba került, hogy a Holokauszt még nem önálló tantárgy. MÉG nem. De talán csak idő kérdése, mintha már dolgoznának rajta. "Az Oktatási és Kulturális Minisztérium a  Holokauszt Emlékközponttal és az izraeli Yad Vashem…..
Lodogi Pascal (törölt) 2009.08.30 10:18:07
Képzeljétek el állítólag még mindíg vannak bőröndös emberek.
Legalábbis havas a videó blogjában erről beszél.

http://havashenrik.hu/index.php?data[mid]=3&data[bid]=1&data[post_id]=160


Amúgy megnéztem a belinkelt filmet amiben arról volt szó hogy lehet hogy mégsem annyi zsidót öltek meg és a gázkamrás történet sem biztos hogy úgy volt.

Az a vicces hogy jópár évvel ezelőtt jártam én is auswitzban, akkoriban még sehol nem lehetett hallani a holokauszt tagadókról vagy a revizionistákról, legalábbis én nem hallottam semmit.
A lényeg az hogy gázkamrát csak Auswitz 1 -ben lehet látni, ami a nagy táborban Auswitz 2-ben van ott csak pár barakk van újból felépítve egy nagy üres füves területen, körben drótkerítés meg őrtornyok. A többi épületből csak maradványok vannak. Állítólag a földig rombolták őket egy felkelés alkalmával a rabok.
Isten látja lelkem nincs bennem semmiféle náci érzelem, de akkor néhány kétely megfogalmazódott bennem. Mégis mi a franccal tudták a rabok a földig rombolni az épületeket? Volt tankjuk?
Bár leginkább az Auswitz 1 gázkamrája kapcsán voltam zavarban. A gázkamra egy akkora terem ahová 200 embert be lehet zsúfolni nyugodtan.
Ugyanakkor a gázkamra mögötti krematóriumban ha jól emlékszem, akkor 3 vagy 4 darab kemence volt. Ráadásul ezekbe a kemencékbe max 1 vagy 2 ember férhetett bele. Valahogy nem jött össze a dolog, a németek mindíg is percíz népek voltak akik elterveznek szépen mindent előre.
Valahogy nem értettem hogy ha tömegesen kivégeznek 200 embert egysszerre akkor miért ilyen kicsi krematórumot építenek hozzá?
Lodogi Pascal (törölt) 2009.08.30 11:07:29
Még néhány észrevétel.
Ez a gázkamrás dolog milyen szépen változott az idők folyamán.

Gyeremek koromban az iskolában még azt mondták meg talán megtalálhatók még az akkori írások is, hogy a zuhanyzóból jött a gáz.
Erre utaló jelenet volt a Schindler listája c. filmben amikor a zuhanyzóban ott vannak összeterelve a halálra rémült nők és a sötétben várják hogy mi lesz és amikor a víz kezd folyni a zuhanyzóból akkor mindenki megkönnyebbül.

Amúgy ez a zuhanyzós dolog még ésszerű is lenne hiszen a zuhanyrózsából valószínűeg jól szétterül a gáz. Azám csakhogy kiderült hogy a nácik Cyklon B-t használnak ami nem is annyira gáz hanem kristály ami a levegőben lévő párával lép reakcióba és úgy fejti ki a hatását, az meg ugye elég macerás hogy kristályokat dugdossanak a vízcsövekbe.
Ekkor jött a köztudatba Auswitz 1 ben látható megoldás hogy a tetőn keresztül dobálnak be cyklon B kristályokat. Szerintem ha nem volt valami egyéb kiegészítő szerkezet amivel elősegítik a gáz szétterülését elég béna megoldás. Az lett volna a megoldás ha a ledobó aknáknál van valamilyen háló ami kellő magasságban tartja a kristályokat hogy a gáz szétterüljön a gázkamrában. Sőt az sem árt ha van valamilyen gáz elvezető rendszer ami a kivégzés után kiszellőzteti a gázkamrát. Én semmi ehhez hasonlót nem láttam auswitz 1-ben, szóval ezek a műszakilag baromira fejlett németek akik V1-es rakétákat építettek és végsősoron a tudósaik juttatták az amcsikat a holdra, annyira balfaszok hogy még egy gázkamrát sem tudtak a hozzá tartozó krematóriummal rendesen megépíteni.
Kezdődik az ősz, fél év múlva választások, a Fidesz 55%-on áll, az MSZ 8%-on. Mit tennék én, ha Fideszen politikus lennék? Kussolnék, és  hátradőlve élvezném az MSZP-SZDSZ showt. Mit tesz valójában egy Fideszes politikus? Ígérget. Nyilatkozgat. Sajtótájékoztatókat tart.…..
Lodogi Pascal (törölt) 2009.08.28 23:50:53
Kezdem azt gondolni hogy nyomasztja őket az a gondolat hogy a következő választást ők fogják nyerni és nekik kell ellapátolni ezt a fostengert miközben mindenki rájuk lesz mérges.
Márpedig mérgesek lesznek a népek, mivel most beígernek nekik minden szépet és jót amiről már most lehet saccolni hogy 95% valószínüséggel nem lehet végrehajtani.

Lehet inkább elszabotálják ezt a választást is. Ha ellenzéki pártként megvan az 50% közeli mandátumuk, akkor kapnak eleve elég sok állami lóvét mint a második legnagyobb párt.
Az önkormányzatokban pedig lehet lopni a lóvét ezerrel. Végülis tök nyugis dolog, a kormányzás terhe nem az ő vállukat nyomja de lopni lehet bőven.
Nem hülyék ezek kicsit sem.
Aki élt az első választásoknál az emlékszik arra hogy milyen képet vágott a néhai Antall József amikor megtudta hogy az MDF nyert.
Mondjuk így, inkább volt ideges mint boldog. Tudta hogy nagyon sokat várnak a polgárok tőlük és végigfutott rajta hogy vajon meg tudják-e csinálni?
Nos hogy mi lett azóta az MDF-el mindenki látja. A fideszes fiúk is tudják hogy szarból nem lehet várat építeni, ha ők kerülnek hatalomra az a pórnépnek ugyanúgy szopás, ugyanakkor legalább akkora csodavárással vannak a fidesz felé mint anno az MDF esetében. Tudják hogy ennek hosszútávon óriása bukta lehet a vége és ők nem 4 évre akarnak megélni ebből a bizniszből hanem ki akarják bekkelni a nyugdíjig.
Checkpoint Charlie A féreg 2009.08.25 14:17:00
Sokat gondolkodtam azon, hogy sólyomlászló minden egyes megnyilvánulása után miért kerekedik hatalmas közéleti zűrzavar. Aztán a kislétai gyilkosság és a melegfelvonulás ügye megadta a választ és kialakult az összkép. Azért, mert sólyomlászló gyáva! Emlékezzünk…..
Lodogi Pascal (törölt) 2009.08.26 09:08:02
Na itt van az elvtársak blogja a remek kapcsolat.hu.
kapcsolat.hu/blog/miert_hiszek_jobban_ficonak
És a cím: Miért hiszek jobban Ficónak

Alighanem ezt nem kell kommentálni.
A Duracell vezeték nélküli töltőjével egyelőre csak mobiltelefonokat tudunk feltölteni, de ez már egy lépés egy jobb világ felé, amikor egyrészt nem kell zsinórrengetegben orra bukni, amikor a különböző kütyüket elkezdjük tölteni, másrészt nem kell tíz különböző…..
Lodogi Pascal (törölt) 2009.08.25 11:14:13
@Sickret Service:
Ezt a problémát én így oldottam meg otthon.

www.edigital.hu/Tulfeszultseg_vedelem/Ednet_6_aljzatos_230V_tulfeszultseg-vedo_master/slave_funkcioval-p27901.html

Ez egy túlfeszültségvédős elosztó.
Az benn a lényeg hogy a "master" csatlakozóba dugod a gépet a többibe a monitort meg a többi holmit.
Amikor ki van kapcsolva a gép akkor egy relé lekapcsolja a slave aljzatban léfő fogyasztókat, és még a túlfeszültség ellen is véd.
      Korábbi megnyilvánulásomban már kifejtettem, hogy a magyar honfiúi kebel egyik legnagyobb fájdalma, hogy a szlovák államnak egynehány röpke év alatt sikerült ótvarabb, ergyább, redvásabb politikai elitet kigennyedzenie magából, mint nekünk ezer év alatt. A…..
   Ma húsz éve történt, hogy az akkori törpe ellenzék legfeltűnőbb figurája, Petőfi (Petrovics) Sándor elmondta felelőtlen, agresszív, reálpolitikától elszakadt beszédét (egy  középület lépcsőjén!!!), azt követelve, egyéb badarságok mellett, hogy az…..
Egy lépéssel közelebb kerültünk ahhoz, amit valószínűleg néhány év múlva használunk. A képen látható csap érintőképernyős, ami azt jelenti, hogy csak meg kell érinteni, hogy szabályozzuk, milyen erősen folyjon a víz, illetve mennyire legyen meleg. A cég hasonló elven…..
Lodogi Pascal (törölt) 2009.08.23 19:06:16
@vízfejű bikfic:

Komoly?
És az akkumlátor mágy mA -es?
Hol lehet kapni?
Mennyiért?

Egy sima csap amiben termosztátos keverőszelep van (tehát full mechanikus cucc) is olyan 20 000 környékén van.
Színészeink videóklipje után/közben zenészeink sem tétlenkedtek: ők egy fotósorozattal harcolnak a rasszizmus ellen. " A fotósorozat azzal a céllal készült, hogy megmutassuk: az emberek közti különbségeket feleslegesen nagyítjuk fel, miközben a hasonlóságokat…..
Mandiner blog Batyus pardéj 2009.08.16 18:38:00
 Gondolkoztunk, hogy szombaton esetleg tizenöt év után kinézzünk a Szigetre lehányatni magunkat német suhancokkal, vagy esetleg az újabb antifasiszta demonstráción veressük, mintha nem lenne holnap, aztán végül úgy döntöttünk, felülünk a csettegőre, és megnézzük…..
Lodogi Pascal (törölt) 2009.08.17 08:10:11
@Roltii:
Ahogy nézem ott voltunk nem messze egymástól.
Én is ott voltam.
Vastagbőr Batyus Galopp 2009.07.12 09:01:00
A már többször címlapokra került kis település, Ivád megint nagy dobásra készül, a "Zászlóból játszóteret akció", az eladó utcanevek és a segélyért közmunkát program elindítása után a Heves megyei 400 fős falu ismét nagyot álmodott: Geszti Péter…..
A magyarellenességéről híres szlovák politikus, a Szlovák Nemzeti Párt (SNS) elnöke elég megdöbbentőt nyilatkozott a kislétai gyilkossággal kapcsolatban: "Az Egyesült Nemzetek Szervezetének (ENSZ) érdeklődnie kellene a rasszista indítékú bűncselekmények magyarországi…..
Lodogi Pascal (törölt) 2009.08.05 20:05:11
Amúgy Tóta W pont erről írt egy szösszeszenetet a múltkor.
Néha neki is vannak normális pillanatai.
w.blog.hu/2009/03/05/cui#more982324

Különös dolgok történnek Magyarországon, nagyon furcsa dolgok. Találgatásra okot adók.

Találgatásnál többre nem adnak okot, tartsuk ezt észben. Sem arra, hogy könnyelműen legyintsünk – egymást irtják a cigány maffiózók, úgy kell nekik –, sem arra, hogy a magyarországi polgárháborút ünnepélyesen megnyissuk. A tények makacsul rejtőzködnek egyelőre.

A találgatás legfőbb módszere még mindig a „kinek használ” kérdése.

A rendőrség, az nagyon nyomoz, és felmerült többek között a külföldi befolyás eshetősége is. Erről nyilván óvatosan nyilatkozik a hivatalos szerv, de civileknek nem tilos a spekuláció.

Ha a rendőrség valóban gőzerővel van az ügyön, akkor az uzsorás-behajtós opció eshetősége napról napra csökken. Ezek a helyi rablóbárók ugyanis eléggé ismert figurák, akikről tud a rendőrség, sőt az egész megye. Nem nagyon rejtőzködnek: a Sztojka-banda is régóta ismert volt Enyingen, meg az is, hogy nem bodzaszedésből élnek. Tízmillió forintért akad a környezetükben olyan, aki indul a nyomravezetői pályázaton.

Dermesztő lehetőség, hogy Magyarországon megalakult egy random cigányokat gyilkoló rasszista terrorszervezet. De nem minden stimmel. A kortárs neonáci narratíva is hangsúlyozza, hogy nem genetikai alapon van gondja a cigányokkal. Egy náci sejttől nem logikus, ha tökismeretlen, faluvégi cigányembereket, és főleg gyereket ölnek. Ha cigány bűnözőket likvidálnának, azzal elnyernének némi szimpátiát, de így Beszlan undorító csecsenjeihez válnak hasonlóvá.

Igaz, hogy a nácik mind retardáltak, akik nem cselekednek ésszerűen, de ugyanakkor a többségük gerinctelen féreg is, aki imád hazudni öt forintért is, csak - retardált lévén - nem tud, és azonnal lebukik. A magyar szélsőjobboldal is elég szűk szadomazo-klub ahhoz, hogy a tízmilliós vérdíjért valaki feldobja a tetteseket.
Fight Club

Magyarország nem lépett ki a történelemből azzal, hogy belépett az EU-ba. Az unióval rivalizáló birodalmak fenyegetése mellett megmaradt a regionális vetélkedés. A nemzeti kormányokat a hazai közönség választja és váltja le, és ők nem azt díjazzák, ha előreengedjük a szomszédot.

Annál több haszna van annak, ha versenytársainkat le tudjuk taposni magunk alá. Kelet-Európa ugyanaz, mint a rendszerváltások idején volt: éhesen tátogó kakukkfiókák fészke. Vézna gazdaságaink élethalálharcot vívnak egy autógyárért, az igazán nagy spílerek, mint a hadiipari vállalatok pedig zsebből kifizetik a komplett kormánypártot egy aláírásért cserébe. Ahogy a Siemens veszi a hajléktalanokat a Moszkva téren, közmondásszerűen.

Ebben a versenyben nemcsak az ér, hogy minél kedvezőbb feltételeket teremtünk a Mercedesnek, hogy ide gyárat építsen. Hanem az is, hogy a szomszéd országot kevésbé alkalmas helyszínnek állítjuk be. Esetleg azzá tesszük.

Erre való többek között a titkosszolgálat. Szolgálni a nemzeti érdeket. Az már gátlástalanság kérdése, hogy ebbe mi fér bele. Van olyan szomszédunk, ahol tíz éve a szolgálatot arra használták, hogy Magyarországon robbantásos merényleteket hajtsanak végre, és elrabolják a saját köztársasági elnökük fiát, pont úgy, mint mint a nácik Horthyval. Ennek a korszaknak a névadója, aki az utóbb az Interpol által elfogott Ivan Lexát titokminiszterévé tette, Vladimir Meciar volt. Meciar most Szlovákiában ismét kormányerő, és ott van mellette egy igazi, kézzelfogható fasiszta. Lexa szabadlábon: Szlovákia megbocsátott neki.
A világbéke elmarad

Szlovákiának ebben a kemény időszakban igenis érdeke, hogy Magyarországot instabil, szélsőségekkel, terrorizmussal sújtott válságövezetnek lássa az a tőke, amely Kelet-Európában keres helyet magának. Hiszen ha mi veszítünk, ők jobb eséllyel nyernek.

És érdeke ez minden versenytársunknak. Sőt, van olyan játékos a közelben – és távolban –, akinek érdeke az egész unió destabilizálása. Hogy aztán könnyebben haraphasson a lágy részekbe.

Jóindulatukra van bízva, hogy mit engednek meg maguknak. Robbantani, lövöldözni extrém módszer, és a lebukás súlyos kockázatot jelent. Lehet, hogy hatékonyabb lökni pár milliócskát a helyi náciknak és efféle labilis betegeknek, és rájuk bízni a felforgatás pontos módszerét. Viszont a professzionális, ügynöki meló mellett szól, hogy ha nincs meg a tettes, akkor még nagyobb lesz a riadalom, és mindenki gyanússá válik.

Ez a megoldás, ahogy a többi, a képzelet szüleménye. De a hasonlóságok nem a véletlen művei. Ugyanúgy nem lehet kizárni, mint a rasszista vagy a köztörvényes variációt. Lehetségességét maga a történelem igazolja: a mudzsahedek és a kontrák amerikai, a kommunista terroristák szovjet támogatása, a magyar frankhamisítás, vagy a fent említett Ivan Lexa. Csak idő és érdekütközés kérdése, hogy bekövetkezzen. Ha már találgatunk.

Ennek a spekulációnak egy gyengéje van csak: kevéssé tudunk vele mit kezdeni a mi kis melegvizes medencénkben. Ha az igazság nem derül ki – és miért derülne, lásd Teve utca, magyar ügynökmúlt, Oszama bin Laden – akkor lesznek ennél népszerűbb legendák. Fasisztákról, akik a jobboldal gyűlöletbeszédéből lettek testté. A weimarizálódás végeredményéről. Meg arról, hogy nem kell ehhez külföldi titkosszolgálat, hanem a sajátunk tette, hogy lehessen fasisztázni. Aztán arról, hogy árnyék-titkosszolgálatot is láttunk már, és biztos ők voltak, mert ezeknek a dögevőknek annál jobb, minél rosszabb.

Na ez már értelmes beszéd, ugye? Ezekből, azokból kinézzük. Nekik érdekükben állt, ők olyanok, ezeknek a gyerekgyilkosság is belefér. Ez ismerős pálya, ehhez van muníciónk. Sokkal kényelmetlenebb, szokatlanabb és dermesztőbb lenne körülnézni, és észrevenni, hogy nem vagyunk egyedül, és a többiek szintén az akciósporszívóért jöttek, és kitelik tőlük, hogy a gyengébbet félrelökdössék. Dünnyögjük inkább a régi nótát. Nehogy aztán attól ijedjünk meg, amitől elfelejtettünk félni.
No, pontosan egy héttel a Draskovics-videó kirobbanása után lezáródott az ügy, minden kérdésünkre "választ kaptunk". Természetesen mindenki maradt a helyén, csupán az illetékes helyettes kapott figyelmeztetést. Hogy szóbeli vagy írásbeli figyelmeztetést kapott, nem…..
2002.08.22., MTI -hír: Négyes ikrek születtek a Szegedi Tudományegyetem szülészeti és nőgyógyászati klinikáján. A kislány és a három kisfiú gépi lélegeztetést és újszülött intenzív terápiát igényel. Katona Márta docens, az újszülött intenzív osztály vezetője…..
Megérkezett a válasz a kínaiaktól a Transformersre, ennek előzetesét láthatjátok alább, a film címe Kung Fu Cyborg lesz, amiben emberek változnak át harcolni tudó robotokká. "Mikor láttam a Pókember, Superman és a Batman filmeket elgondolkodtam azon, hogy vajon nekünk itt…..
Lodogi Pascal (törölt) 2009.07.29 16:51:12
@chevyfan:
Nekem tetszett. Alapfilm.... :D
„Nem azért jöttem Magyarországra, hogy a Turullal dolgozzak. Véletlenül vettem észre a szobrot, amikor busszal a Budai hegyekbe tartottunk. Egyébként a Szoborpark szobraival foglalkoztam, ott kinn töltöttem minden időmet” – mondta az Indexnek Liane Lang brit…..
A Hír TV azzal csinált hülyét magából pénteken, hogy a Híradóban főhírként a rigójancsi áfája körüli zűrzavart mondta be. Mert ha a csokis sütemény az egykori cigányprímás nevét viseli, akkor 25% az áfa, ha viszont csak körülírják, akkor 18%.Mire utal ez az egész? Vajon…..
Avagy újabb kis kampány az árammal az extraprofit visszaosztása után. Július elején a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium "Egy mozdulat" elnevezésű környezettudatos energiatakarékossági szemléletformáló programot indított, hogy felhívja a lakosság figyelmét:…..
Lodogi Pascal (törölt) 2009.07.16 20:01:11
@Jim Raynor:
Ugyan ugyan ez nem a Kapcsolat.hu :D
Azon röhögök hogy a kapcsolaton rettegnek és féltik a demokárciát meg a sajtószabadságot meg a franc se tudja még mit, ugyanakkor olyan szépen kicenzúrázzák a legyenyhébb kritikákat is mint a szar.
Mintha nem lenne elég a forróság, az Ab is kiosztott tegnap egy nagy pofont. Nem tartható népszavazás a képviselők költségtérítéséről az Alkotmánybíróság (Ab) keddi határozata értelmében. Az Ab határozatában emlékeztetett arra, hogy az Országgyűlés 2009. június 29-én…..