Regisztráció Blogot indítok
Adatok
brabham

16 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ennyi hazugságot, rágalmat és képmutatást ritkán hallhat az egyszerű ember, mint az uniós választás hevében."Húzzunk bele!" , "újult erővel" - harsog az MSZP. Egy erkölcsileg lenullázódott, teljesen hiteltelen képződmény a felrobbanás előtt.  Patyomkin…..
Sárdobáló Le a kampánycsenddel! 2009.06.06 11:30:00
Magyarországon húsz éve létezik a versengő pártok demokráciája. Ezóta van hatályban a kampánycsend intézménye is. Ez  most szombat nulla órától lép életbe,  nem lehet kampányolni, hirdetni, a választókat befolyásolni. Szerencsére a törvény módosult, így még ma…..
killtheradical Kampánycsendélet 2009.06.06 09:15:00
Kampánycsend van – remek találmány, ki kéne terjeszteni egész évre -, úgyhogy semmi politika (bár az internet ebből a szempontból elég szabályozhatatlan terület, itt nyugodtan lehet egyenruhában felvonulni). Addig az ember kénytelen a pártoskodás helyett értelmes dolgokkal…..
Rendhagyó forduló ez a mostani, ugyanis az egyre élesedő versenyben habitang kolléga - aki szerint Liv Tyler jó csaj - folytatja a felzárkózást a leggyorsabb kommentelő kárára, vagyis azzal a személlyel fogja megmérkőztetni kalibrált tippjeit, aki elsőként küldte el…..
brabham 2009.05.11 02:01:03
@wilco: A legnagyobb vicc az volt, amikor azon vitázott a két tábor, hogy VDS, vagy Reina ad nagyobb gólpasszokat...:D
Rettentő unalmas évadot élünk, amelynek a végkimenetele nemsokára el is fog dőlni - és ez a kiváló érzékkel vakvágányra irányított éremrendszer mellett még hamarabb megtörtént volna. A Brawn csapat egyszerűen nem kegyelmez, az egyetlen izgalmas színfolt a Scuderia Ferrari,…..
Volt, aki négynégyszerű csodát várt ma este is. Volt, aki katalán gálát szeretett volna londoni zakóval. Cserébe, kaptunk egy dezsavűt tavalyról, így az sem lepne meg minket, ha ezt a párharcot is Scholes rakétája döntené el.Hatalmas csalódás volt az egész mérkőzés, egy…..
brabham 2009.04.29 16:03:19
@sporttárs: Immunisak vagyunk, bekapcsoljuk a tévét, és csak ilyenek jönnek...;)
Aha persze. Ha megint rosszak lesztek, most már tényleg ki fogtok hagyni három versenyt, irgum-burgum! Nem tűnt fel, kedves döntéshozók, hogy ez már a sokadik incidense a wokingi istállónak igen rövid időn belül? Ez egy tessék-lássék büntetés, sokkal célravezetőbb lett volna egy…..
Martin Brundle a Brawn csapat taktikája és gumiválasztása mellett abban látja Jenson Button szahíri győzelmének másik kulcsmomentumát, hogy meg tudta előzni Lewis Hamiltont. Igen, megelőzte a címvédőt, és ez elismerésre méltó, a nemzetközi (jobbára brit) sajtó nem is győzi…..
A Kanada–Magyarország 23. percében Scottie Upshall rárontott Benk Andrásra a félpálya közelében. Az ütközés következtében a csatár kulcscsontja három részre tört. A sérült hokis szerint balesetről volt szó, nem haragszik ellenfelére. Két hónap alatt…..
Szerkesztőségünk úgy döntött, hogy mégsem a szombati sztár Sutil, hanem a magát hétszeres világbajnoknak képzelő, és versenyhelyzetben integető Barrichello a hétvége bránere. Ebben az esetben ki más is lehetne az Alternatív Világbajnokság bahreini pontszerzője, azaz a…..
brabham 2009.04.26 21:58:03
@halareaal: Szerintem ez három pont.
Dzsudzsák bajnokságot nyert az Alkmaarnak – ízlelgettük a kattintáshajhász főcímet, ám végül – közvetlenül a Holland gödör elvetése után – a líra mellett döntöttünk. Az AZ szurkolói talán el tudtak volna képzelni valamivel elegánsabb célbaérkezést is az…..
brabham 2009.04.26 20:14:56
@kroos: @spangol: Nem minden játékosnak egyszerre járt le a szerződése, ezért jutottak még el valameddig időről-időre, aztán elfogytak a nagy játékosok és kb. '98-ra már sehol nem voltak.

A Bosman-szabály nem azt jelenti, hogy bárkit leigazolhat egy nagycsapat, és abban az időben se 1-1 évre kötötte szerződés a kereteket a csapatokhoz. Kroos, nem is értem te mit akartál itt ezzel...
brabham 2009.04.26 21:06:05
@kroos: Most már végképp össze-vissza beszélsz. Azt nem értem, h minek kell mindenáron hozzászólnod, ha nincs értelmes mondanivalód...
A Tatooine Bahrein homokjában birodalmi lépegető magabiztosságával és a Millenium Falcon sebességével haladó Jenson BUTTON harmadik győzelmét is behúzta, Sebastien VETTEL - akinek meggyőződésünk szerint C-3PO a versenymérnöke - ezüstig jutott, míg Jarno 'Egy-körben-a-leggyorsabb…..
A 13-14. helyről induló BMW-ket jól megrakták üzemanyaggal, de így sem fognak sok vizet zavarni, ellenben a nyolcadik Massa még simán dobogóra is kerülhet, ha ügyesen nyomkodja a KERS-t (magyarul ugye KÚR) a sivatagban. Az első számú esélyes természetesen a harmadik…..
Találtunk egy helyes, ügyes kis kütyűt, amelynek köszönhetően a mai naptól kezdve mindenki tesztelheti a tudományát, vagy a nagyi üveggömbjét. Már most is szórakoztató, de még nem teljesen tökéletes - azzá csak a nyáron válik, amikor többek között a szokásosan visszafogott…..
brabham 2009.04.25 00:26:35
@Glory: @Woland: Jobboldalt pedig a többi bajnokság az Utolsó kommentek fölött.