Regisztráció Blogot indítok
Adatok
magyarfutball.hu

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még két rettentően hosszú nap az indulásig. De tényleg csigalassúsággal telik az idő, hogy aztán a mutatók őrült forgásba kezdhessenek. Kezdődik az, amire az én generációm időtlen-idők óta várt. De ezt olyannyira szó szerint kell érteni, hogy nekem az 1986-os VB csak valamiféle homályos emlék, azóta…..
magyarfutball.hu 2016.06.12 20:48:52
;)
Felszállt a válogatott repülőgépe, kigördült a szurkolói vonat a Nyugati pályaudvarról, és több Facebook-poszt szerint magyar szurkolók tartanak Bukarest felé némi székelyföldi, kolozsvári kitérővel. Nyilván nem csak azért utaznak ki, hogy megmutassák magukat a…..
1960. június 18-án született Patrick Umoh Bernard, a magyar NB I. színes egyénisége, az Újpesti Dózsa és a Csepel egykori csatára...
Fotók: Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia (pfla.hu) Egy alig kétezer fős település méretéhez képest mesés, bár nekem kissé olyan hangulatú, mint ha abban a bizonyos Mennybéli Aranycsapatban nem Puskás Öcsi ontaná benne a gólokat, hanem Makovecz Imre. (További képek a…..
magyarfutball.hu 2014.04.17 22:20:27
Van ugye a sima falfirka. Szoftosabb verzióban mondjuk mohával, ha keménykedünk, akkor falbavéséssel. A meg nem kötött betonba kéznyomkodás még akár nemzeti sportnak is tekinthető, na de a gerilla-graffitihegesztés? Ilyenről még nem hallottam. Márpedig Balázs, a Vörösfenyő…..
  Dátum Időpont Párosítás Helyszín 16.…..
magyarfutball.hu 2012.04.13 12:42:08
Továbbra is várjuk a segítséget a csapat adatainál:
www.magyarfutball.hu/hu/csapat/1037

Ami hiányzik:
-pontos cím
-alapítási év
-klubszínek
-korábbi pályák
-csapatbemutató szöveg
...
Igyekszem újra beszámolókat írni a meccsekről, remélem sikeresebb lesz, mint az eddigiek..
magyarfutball.hu 2012.04.13 12:20:29
Továbbra is várjuk a segítséget a csapat adatlapján:
www.magyarfutball.hu/hu/csapat/1007

A következő adatok hiányoznak:
-hivatalos cím
-klub színei
-alapítás
-korábban használt pályák
-csapatbemutató
...
Na kérem ennek is eljött az ideje, már elég régóta tervezgetik. Nincs mese, elavult, életveszélyes miegymás, pedig nagyon szeretem, mert szép. Egy sportstadion nem olyan, mint egy szerelőcsarnok, hogy ha régi és szép, akkor csinálok belőle lakóházat vagy kocsmát. Egy stadion…..
Lánchíd FC Ötödik forduló 2010.10.27 18:56:59
Lánchíd FC- Grafito SC 1-1 (0-0)      Sajnos ezen a meccsen is csere nélkül állt ki a csapat.Jól játszottunk, jó iraműú mérkőzés volt, de az első félidőben csak helyzetekig jutottak a csapatok.A második félidőben jobban nyomtunk, így veszélyes…..
Respect FC Respect blog 2010.03.21 12:15:00
Szevasztok,arra gondoltam sokkal egyszerűbb itt kiírni a kezdőt, itt megtárgyalni, mekkora gólokat rúgtam a hétvégén, mint 68 emaillel bajlódni, amiből senki nem olvassa el a felét. Itt mindenki beírhat, ha nem tudja mikor van a meccs, akkor csak fellép és látja, és mindenki…..
  Talán emlékeztek rá, egy több mint 40 ezer négyzetméter alapterületű (nagyjából egy Allee-nyi) bevásárlóközpontot terveztek a kisföldalatti Mexikói úti végállomásához, ám ebből úgy néz ki nem lesz semmi. A tervet a Központi Tervtanács meszelte el tegnap, mint a Napi…..