Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sk42

2 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szőlőművelés Mítoszvadászat 2018.01.19 22:05:25
Valami nincs rendben. Mert adva van a tökéletes kézműves technológia, amelyben gyakorlatilag érintés nélkül születnek meg a legcsodálatosabb borok - és amelyik a valóságban igencsak akadozva működik.    ..
Szőlőművelés Három tartály 2015.05.03 20:44:54
Sajnos a meliorációs munkák egy héttel megcsúsztak, mert a kivitelező később érkezett meg a korábbi munkájából - viszont nagyon szépen haladnak. Menet közben lemorzsolódott egy szakértő, aki adott egy árat műszaki ellenőr helyettesítésére míg az nyaral, majd amikor…..
A cím csalóka. Mint az iskola tanítványa és mint saját szőlővel nem rendelkező kezdőszőlészborász, arra "kényszerültem", hogy az iskola tangazdaságában állítsam elő a vizsgaboromat. Mire e folyamat elkezdődött, a szüretnek, az elsődleges feldolgozásnak,…..
vizsgabor Kezdetek.... 2011.10.18 13:11:00
Ebben az évben - 2011. - kezdtem el híres iskolánkban a borász képzést. Ennek keretében valamikor tavasszal le kell majd adnom egy úgynevezett vizsgabort. A magam - és esetleg mások - okulására úgy döntöttem, hogy ennek folyamatát dokumentálom. Mottóul Csiszár Jenő régi rádiós…..
Elérkezett az idő, hogy visszatekintsünk az elmúlt tíz év SF filmtermésére, és kiderüljön, mik voltak azok az alkotások, amiket nem szabad elfelejtenünk. Mivel a műfaj határai nem szögesdróttal vannak körülvéve, megpróbáltam viszonylag tág spektrumon mozogni. A lista - és…..
sk42 2010.07.09 13:34:55
Aki hétvégén nem csípte el, az most pótolhatja a BSA állítólagosan internetre szivárgott céglistáját, talán innen még lekapható. A fájl több mint 1700, főleg nyugat-magyarországi cég adatait tartalmazza, mellettük a tervezett látogatásoknak is van üres rubrikájuk. A Homár…..