Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Aquarius

0 bejegyzést írt és 206 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap debütált a Trónok harca hatodik évadának kötelező csatás epizódja, ami sok szempontból fergetegesen jó lett, ám néhány igen komoly hibát is vétett. Nézzük meg, mik is voltak ezek. Tényleg ez volt a legjobb? A nemrég debütált új rész, az átlagosnál is hosszabb Fattyak Csatája felrobbantotta…..
#483 A természetnek van humora, ezt a kacsacsőrű emlős már bizonyította - olyannyira, hogy az első Európába került kacsacsőrű emlős hullákról a tudósok azt hitték, hogy csak hírcsárdás hülyülés - de rajta kívül is bővelkedik a bolygónk a totál elbaszott…..
Aquarius 2015.04.23 12:09:29
#471 Még mindig sokan hiszik, hogy nem járt ember a Holdon, csak egy jól megkomponált összeesküvés eredménye az első leszállás után mai napig ott heverő tükör, melyet a Földről lézerrel (vagánykodás!) meglőve a Föld-Hold távolság közel milliméter pontossággal…..
#195 Hirohito császárra a mai napig nemzeti hősként emlékeznek a japánok, pedig rengeteg szemét húzása volt, a legdurvább talán az, amikor 1944 júniusában rádióbeszédében felszólította a civil lakosságot, hogy kövessenek el tömeges öngyilkosságot amikor az amerikai…..
Aquarius 2014.03.09 11:33:41
@Horváth_Kálmán: A háború császára
Azt mondta Puzsér Róbert egy tévéműsorokról tartott beszélgetésen, hogy a Való Világ jól össze volt rakva, és ugye már ez is elég meglepő, mármint az, hogy Puzsér egy ilyen agysejtpusztító szellemi toprongyot, mint egy tévés reality, bármilyen értelemben véve is pozitív…..
Hónapok teltek el, de Budapesten a szürke Zuckerberg végre átöltözött: barnába!!! (Fotó: Ács Dani, 444.hu) Mi történhetett? Berlin, Bécs, Varsó, Prága, Pozsony, és végül Budapest, az elmúlt napokban bárki találkozhatott vele az utcákon, talán érdemes is lett volna a…..
Aquarius 2013.05.29 08:13:50
Jövő tavasszal új Depeche Mode-lemez jelenik meg, amit nem sokkal később egy turné keretében be is mutat az angol zenekar, az állomások között pedig természetesen Budapest is ott szerepel május 21-én. A Lángoló Gitároknak lehetősége nyílt, hogy részt vegyen a zenekar őszi,…..
A kiskorú ámokfutók esetei megrázóbbak, mert még érthetetlenebbnek érezzük őket, mint a felnőtt tömeggyilkosok tetteit. „Nincs értelme, és épp ez az értelme.” („There is no point. That’s the point.”) Ezt tudjuk meg Kevintől, a legújabb iskolai ámokfutós mozi, a 2011-es…..
Az amerikai Fox televíziós adó úgy döntött, nem vetíti le a hétvégére tervezett Family Guy- és American Dad-epizódokat, helyettük ismétléseket adnak majd. Az ok a Sandy Hook általános iskolában történt tegnapi lövöldözés, amiben eddig 28-an vesztették életüket…..
Korg Krome gyorsteszt     Mint az előző bejegyzésben is írtam, a Krome fejlesztését nagyon sikerült titokban tartani a Korg fejlesztőinek. Tudtuk, hogy valami fortyog a laborjukban, de főleg spekulációk jelentek meg a különféle korgos észosztó fórumokon, konkrétumokat nem…..
Sir Jonathan Ive több mint 17 millió dollárt fizetett egy San Francisco-i házért, ami egyesek szerint tovább erősíti az Apple alelnökének távozásáról egy ideje már keringő pletykákat. A sok egyéb mellett az iPhone designjáért is felelős Jonathan Ive idén májusban kapta…..
Egy éve sincs, hogy – az Éjfélkor Párizsban bemutatása körül – megtudtuk: Woody Allen már forgatja is következő filmjét, ezúttal Rómában. A londonos, barcelonás, párizsos képeslapfilmek után Róma? El is játszottam a gondolattal, hogy mit fogunk tőle látni: romok, robogók,…..
Aquarius 2012.09.13 14:25:46
A kínai propagandakiállítást ismertető kritikánkkal alapjaiban értettük félre a témát és magát Kínát is, állítja Salát Gergely Kína-kutató a Mandineren megjelent írásában. A konzervatív blogon Kínai Kálmán és Trágár Tóniként publikáló szerző saját nevén jegyzett…..
Aquarius 2012.09.04 18:37:45
(Majdnem) minden bocsánat- és elnézéskérés a Louie eddigi évadaiból. Egy videóban mind, még jó. ..
Aquarius 2012.08.07 17:27:42
        A Lexicon cég neve igen jól cseng a zenészek, stúdiósok és pro-audio szakemberek körében. Pár éve megjelent a házistúdiós piacon is a termékeivel. Mivel a Lexicon mindent tud az A/D - D/A átalakítókról, a DSP-kről és a digitálizált…..
Teadélután Drogosok 2012.06.30 10:12:00
Nem beszélhetünk általánosítva A Drogosokról, és a tudatmódosítók azért vannak csak betiltva, mert a politikusok nem akarják, hogy több perspektívából is rá tudjunk tekinteni a dolgokra - többek között ezt tudhatta meg Puzsér Róberttől az, aki az elmúlt két szerda estét a…..
Aquarius 2011.07.13 18:14:04
Nagyon úgy tűnik, legalábbis a DistroWatch.com nem túl egzakt statisztikái alapján: Persze, ez nem jelenti azt, hogy ezt a disztribúciót használják a legtöbben, viszont a tendenciákat azért elég jól jelezheti. Mint ahogy az összes statisztika körülbelül erre való, egyébként.…..
"Sok van, mi csodálatos, de az embernél nincs semmi csodálatosabb!" - mondatja Szophoklész Antigoné híres kardalában. Az ő korában - véljük mi, több ezer év távlatából - még csodálatos volt az ember, ha gondja, baja támadt embertársával egyszerűen elvágta a nyakát…..
Mivel rohanok a strandra, ezért csak slágvortokban:Arn, a templomoslovag - Semmit nem tudok erről a fényképek (például itt) alapján igen nagyszabásúnak és igényes kivitelűnek ígérkező dán (és egyéb skandináv) történelmi filmről, így nyilván ez lesz az esti program.…..
Felemás a ma esti kínálat, egyesek egyszerűen feladták az első naptárilag nyári pénteket, mások buta akciófilmeket erőltetnek, de azért van mit nézni, olykor bizony meglepő helyeken.Total Recall - Az emlékmás - Mára ez a film valódi scifi-klasszikussá vált, Arnold exkormányzó…..
Elég kétségbeejtő a helyzet. Ne várja senki tőlem, hogy a Nevem: Senkit ajánlgassam századszorra, vagy hogy gyógyuljon rá a Filmmúzeumra, mert úgysem talál nézhető filmet sehol másutt... Batman! Kezdődik! Gyerünk inkább a Balatonra! Balaton retró az m1-en, 15.30-tól? 100-as…..