Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Elvira Seerose

10 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát itt a KarácsonyÉs mit tettél eddigMegint egy év elteltÉs egy új épp kezdődikHát itt a KarácsonyKívánok jókedvetA közelieknek és kedveseknekFiataloknak és időseknekNagyon kellemes KarácsonytÉs boldog Új ÉvetReméljük jobb leszFélelem nélkülHát itt a…..
Régen megszülettemÉn vagyok a kiválasztott, az egyetlenVilágot megmenteni jöttemÉs nem megyek el míg nem végeztemHát ezért kell megpróbálnunkLélegeznünk kell és jól érezni magunkatBár nem fizetnek hogy játszomÉs nem is hagyom abba míg nem végeztem(De amit valóban tudni…..
Ez nem a vég kezdeteEz visszatérés önmagadbaVisszatérés az ártatlanságbaSzeretet - OdaadásÉrzelem - ElérzékenyülésNe félj gyengének lenniNe légy túl büszkén erősCsak nézz a szívedbe barátomEz a visszaút önmagadbaVisszatérés az ártatlanságbaHa akarsz, csak kacagjHa kell,…..
Rájöttem! Klímaváltozás 2009.06.04 15:55:00
Mindig megy a vita a klímaváltozásról, hogy tudniillik van-e vagy sincs, gondot okoz-e, vagy sem, felmelegszik-e a planétánk, vagy esetleg pont fordítva, meg fogunk fagyni hamarosan. Nem mondom, biztos ez is valóban nagy probléma, de gyanús, hogy mindig akkor jön elő, amikor mondjuk a…..
Rájöttem! Baseball 2009.06.05 11:40:00
Amerikai sport, kis labdával játsszák és ütővel. A szabályokat viszont az amerikaiakon kívül senki sem érti, ezért ők a legjobbak a világon. Jellemző az amerikaiak találékonyságára, hogy ezt a zavaros szerencsétlenkedést úgy adják el, mintha komolyan vehető sport lenne.…..
Elvira Seerose 2009.06.29 14:42:53
@Sáfrányos: tudod, volt egy ien NINTENDO nevű videojáték.. ahol pixelek rohangáltak egy zöld háttér előtt, és rá kellett jönnöd mi történik ha nem akarsz veszteni, vagyis el kellett sajátítani a szabályokat.. és csak addig fuss, amíg vissza nem ér a labda!
Mi van a napfénnyelMi van az esővelMi van azokkal a dolgokkalAmik hasznunkra váltakMi van a harcmezőkkelVan e ott időMi van azokkal a dolgokkalAmik a mieink voltakMikor hagytad figyelmen kívülA rég kiontott vértMikor hagytad figyelmen kívülA haldokló Földet, síró partjait?Mit tettünk…..
Generációkról gondolkozva elmondhatjuk,Hogy egy jobb világot szeretnénk a gyerekeinknekÉs azok gyerekeinek.És tudják, hogy ez már egy jobb világ nekik,És ők is azon gondolkoznak, mit tegyenek meg,Hogy a világ még jobb hely legyen.Van egy hely szívedben aholTudom a szeretet lakozikÉs…..
2009.06.11. Csütörtök - 21:00Az egyszeri alkalomra tervezett, de a közkívánatnak engedvén immár 3. alkalommal megrendezésre kerülö Sometimes Party keretében Lamiel Parkin ezúttal a Lepkék Táncára invitál mindenkit. Természetesen ismét a témához illő "elszálós és…..
Elvesztettem a szívemetA híd alattAnnak a kislánynakSokat jelentettÉs most öreg vagyokÉs kiáltozomSosem tudja megMit is leltemA kék szemű lányAzt mondta "soha többé"És a kék szemű lányKék szemű szajha lettA folyó menténKaron ragadtamMint a lányomatKit többé nem…..
Úgy gondoltad egyedül fogod leélni az életedSötétségben és magányban... Igen, tudomVoltál már ott és az állatokkal keveregtélÉs ez csak megalázott és összezavartSzóval hazatántorogtál és a semmire vártálÁm szobád kifinomult magánya végül visszalökött az…..
Eladnám a szíved az ócskásnakEgy dollárért, egy dollárértHa keresel valakit aki kihúz a sárbólNincs szerencséd, nincs szerencsédA hajó süllyedA hajó süllyedA hajó süllyedLék van, lék vanA kazánházbanA szegény, a béna, a vakKik azok akikre ezt rábíztuk?Gyilkosok, rablók,…..
Hölgyeim és Uraim, kedves végzős oztály!Ha csak egyetlen tanácsot adhatnék a jövőt illetően, a naptej lenne az. Hosszútávon is jótékony hatását tudósok igazolják, míg a többi tanácsom igazát nem támasztja alá más, mint a saját szerteágazó tapasztalataim.  Ezeket…..
Makro és mikrokozmosz.A filozófiai tétel az ókori görökig visszavezethető.Azt mondja, hogy az univerzum minden része, kicsi vagy nagy, egyazon módon áll össze.Miután egy filozófus felhozta ezt az elméletet, az emberek rájöttek, hogy a természetben mindenhol megtalálhatóés…..