Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Attila Bácsi

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Attila Bácsi 2011.01.09 18:08:55
Aki még nem tette meg, ne is tegye. Kedden felraktam a programcsomag új verzióját, és bár egész jót röhögtem azon a traileren, amit az iMovie-val összeállítottam a nyári nyaralásomról, idegrángást kapok, ha az iPhotóra gondolok.Elmondom, mi a legnagyobb bajom. Ez:A fotó teljes…..
A Cougar alakul. Avatatlan szemlélő azt mondhatná, hogy állandóan szerelőnél van, de ez csak az ő optikai csalódása. Néha szerelőnél van, és abból írok egy posztot, de azokról a napokról, amikor egész nap a Cougarral jöttem-mentem, nem írok. Amerikában sincsenek minden…..
Miközben a blogon épp arról jelent meg egy írásom, hogy Budapesten sem áll meg az élet hétvégén, és ahelyett, hogy az M7-es dugóiban töltenénk a vasárnapot, a fővárosban is találhatunk éppen elég szórakozást, és álnok módon az M7-esen araszolgattam a barátnőmmel.…..
  ahol fi az objektív lencséinek gyújtótávolsága, ni pedig az azok törésmutatói. Az általánosabb összefüggést lásd itt: képmezőelhajlás. Főbb találmányai Petzval-objektív: 1840–1841 körül szerkesztett, 149 mm-es gyújtótávolságú, nagy fényerejű akromatikus kettős…..
Ferenc tízre kiment, mosolygott és szalagot vágott. Kész a híd, boldogság van, vigadjatok magyarok. Az internetező és rádióhallgató polgárok örültek is: na, ma délután kipróbáljuk a Csák Norisz hidat. Négy előtt pár perccel a pesti oldal bevezető szakaszához gurultam. Már…..
A Skoda Superb sajtótájékoztatón a sajtóanyag mellé hozzánk vágtak egy hokismezt is, L-es méretben. Természetesen műszálas, tartós, de szellőző anyagból készült, ahogy a hokis mezek általában. És akkora, hogy a protektorok és egyéb védőeszközök is elférjenek alatta. Mint…..
Attila Bácsi 2008.09.24 18:56:44
Alant hat beszkennelt oldalnyi tömény, önfeledt szórakozás következik. Lackótól kaptuk a levelet, amiben Maria direkt marketinges lendülettel kínál a postaládával rendelkező magyar állampolgároknak egy -- na máris zavarba jöttem, hogy mit is. Egy "személyre szabott Óriási…..
András kivételesen nem a TCS-specifikus hiányosságokon akadt ki a Centrálban, hanem azon a széles körben elterjedt tünetegyüttes (közöny), amikor a pincéreknek fogalmuk sincs, mi van a menüben, mi volt a rendelés, illetve hogy az előételt csak akkor hozzák ki főétellel együtt, ha…..
Attila Bácsi 2008.02.11 07:49:50
Sziasztok,
Dobbenet, amiket olvasok ezzel a torkonakadt csutortokkel kapcsolatban. Orulet, hogy vegre van egy jo otleg es azt meg sikerul magyar modra
szetb@szni kulonbozo szemetkedesekkel. Ne mondja nekem senki, hogy rafizetnenek ezzel az egy nap-fel ar akcioval!
Mas: en es a kollegaim a Box utcaban ebedeltunk az akcio idotartama alatt es csak szuperlativuszokban beszelhetek roluk, 50% a szamla vegosszegebol, nem volt szorakozas az italokkal-desszertekkel es nem volt kulon etlap sem, sot, idolimit sem!!!
Szep napot: Attila
Többen beküldték már a következő játékot, de az ünnepre tartogattam, ugyanis a tower defense-játékok (aka. pokoli lövegtorony) ötvenhatos változatáról van szó. A Budapest Defendersben azon a bizonyos október 23-án kell megvédenünk a forradalom központját a szovjet tankoktól…..
Subba C'mon start the Banzai! 2007.05.22 13:51:00
Vajon hány Depeche Mode-majmoló együttes lehetett a nyolcvanas években Kelet-Európában? Az akkori szerencsétlen hangulat ahhoz is elég volt volt, hogy még angol nyelvű verziót is képesek voltak készíteni az egyik kliphez. Be akartak törni a külföldi piacra? Kurva jó…..
A Népszabadságban olvastuk ezt a csodálatos oktatáspolitikai hírt: melegekról szóló meséket írnak gyerekeknek, hogy ezzel tanulják a toleranciát. Ha lehet ezt ilyen direktben. Nehéz kérdés, mi a jó ebben a helyzetben: érdemes vajon ebbe belemenni? Megérthetik a gyerekek ezt egy…..
piroska az Apakultusz ünneplése 2007.04.22 09:14:16
A szombati lapszemlémkor elbizonytalanodtam: lehet, hogy Bochkor Gábor szülte meg nagy nehezen a gyermekét? Hiszen a Blikk a címlapon hozta a köldökzsinór elvágását, majd a műsorvezetőt meginterjúvolva beszélgettek a szülés nehézségeiről. Médiatechnika.És itt nem Bochkorról…..
A centrális határeloszlás–tétel heurisztikusan azt fejezi ki, hogy sok kis független, véletlen hatás összegződése közel normális eloszlású, és így magyarázatot ad arra, hogy miért találkozunk gyakran olyan véletlen mennyiségekkel, melyek jól közelíthetőek normális…..