Regisztráció Blogot indítok
Adatok
macskazat

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hogyan értelmezhetjük az Intel processzorok nevét? A laptop vásárlás egyik legfontosabb lépése, amikor eldöntjük, hogy milyen teljesítményű processzor szeretnénk a laptopunkba. A legtöbb vásárlónak semmit sem mondanak a számokból és betűkből álló kódok, most ebben segítünk egy kicsit, hogy…..
Örvendetes dolog, ha egy cég figyelmet fordít arra, hogy esélyt adjon a mozgásukban korlátozottaknak. Az is örvendetes, hogy ezt a gondolkodásmódot már az önkormányzatok is átveszik és közös erővel lépnek fel a bűnözés ellen. Lelki szemeim előtt elképzelem, ahogy egy…..
macskazat 2016.10.23 21:30:29
@Káposztakukac: A mozgáskorlátozott parkoló kártya kiadását nagyon komoly orvosi vizsgálatok, leletek kórházi zárójelentés és alapos orvosi bizottság által végzett (levetkőztetős) kivizsgálás előzi meg. A hatósági eljárás egy hónap, de az orvosi vizsgálatok évekig is eltarthatnak.
Én hat év vizsgálat után kaptam meg. Nem hiszem, hogy egy szép mosolyért cserébe meg lehetne szerezni indokolatlanul!
Dermesztő írás jelent meg kedden a magyarnarancs.hu-n. A „ligetvédő” rasztafári, Komáromy Gergely (művésznevén Gregory G Ras, édesjóistenem) körbenyalogatásának dokumentuma több szempontból is fájdalmas. A műfajilag behatárolhatatlan betűhalmazban, amelyet a Narancs interjúnak titulál, ilyen…..
  Nem is tudom, hol kezdjem. Talán a végén. Aki már életében elcsodálkozott azon, hogy még mindig létezik a Magyar Újságírók Országos Szövetsége, az talán még jobban megdöbbent a hír, hogy létezik ingatlanforgalmi szakosztálya is. Na ennek a titkára küldött szét egy…..
Fotók: Urbanista Öt óra körül értem a helyszínre, teljesen véletlenül. Arra vezetett az utam, nem katasztrófa-turistáskodtam, viszont nem hagyhatom poszt nélkül e nem mindennapi, és sajnos cseppet sem vidám látványt. A tömény füstcsóva már a Ferdinánd-hídról látszott…..
Már az is nagyon klassz volt, amikor a Benczúr utca tócsáiban tocsogtak a tőkés récék, de idén még előrébb léptek a hódításban. Egyszerűen beköltöztek egy Váci úti irodaház belső udvarára és marhára nem érdeklik őket az arra sétáló irodisták.  A képeket…..
Törzsükben keresztbe vágott fák csak rosszat jelenthetnek. Márpedig ilyen vannak az Andrássy úton, ahonnan egy kedves olvasónk küldött egy csomó fotót. Úgy tűnik itt azonban nem hozzánemértésről vagy vandalizmusról van szó. Itt elkerülhetetlen volt a csonkolás. Miért…..
macskazat 2014.04.13 14:23:51
@Csumpitáz Béla: Ott nem jár a kisföldalatti az út alatt és van hely a fák gyökereinek.
Mandiner blog Vitapartnerek 2013.12.13 15:15:00
Eszter huszonhat éves, szereti a konfitált kacsamellet, örömmel jár pilatesre, de rendkívül idegesíti, ha beül valahova, és a pincér nem érkezik ki az asztalához két percen belül. Az egyetem elvégzése után egy nemzetközi ügyvédi irodában helyezkedett el. Napi tizenkét órát…..
Tóth Tímea küldte ezt a beszámolót Hawaii-i útjáról: Lehetőségem adódott, hogy eltöltsek kicsit több mint két hónapot egy Big Island-i farmon és három hetet egy Maui-i nyugdíjas házaspár birtokán. Mind a két helyen wwoofer-rendszerben laktam, ami elég népszerű az amerikaiak,…..
Naiv ügyfél szerint dupla árlistával igyekeznek csillagászati összegeket kiszedni a turistákból a Frizzante étteremben. Egy pohár tokaji aszúért 18 ezer forintért számoltak fel, amiből hirtelen lett 3 pohár. Végül 73 ezer forintot szerettek volna kérni, majd a rendőrség…..
Hurrá van IPTV-nk! DE amikor a két szerelő kollega elment semmilyen username/password kombinációt nem hagyott nálunk, hogy a wifi-re tudjunk csatlakozni. Volt egy 4c5ddf nevű SSID-ünk és egy hozzá tartozó WPA/WPA2 titkosításunk.Na bummm... Hívjuk az ügyfélszolgálatot.. mégiscsak 1…..
  Fotó: Kép-tér blog   A történet mindig ott kezdődik, hogy megnyit az áruház, pedig érdekes az is, minek a helyére húzták fel: Budapest egyik első mozgókép színháza, az 1912-ben megnyílt Apolló Mozi állt a helyén. Akkor még nem létezett a mai Blaha Lujza tér, ott…..
Belsőség Astra la vista 2009.09.16 18:29:00
Kis túlzással miatta jöttünk ki: az Opel Astra 2010 legfontosabb autós újdonsága lesz, különösen Magyarországon. Az Insignia sikerei és az első üléspróba után nem kell nagy jóstehetség ahhoz, hogy fényes jövőt vizionáljunk neki. Carl-Peter Forster, a GM Europe vezére a…..