Regisztráció Blogot indítok
Adatok
londonier

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igen ez így szokott lenni. Sokszor jön be így az ügyfél, sőt találkoztam már olyanal is, amikor csak pár órára állította le autóját. Ilyenkor, vagy igénybe veszik a 24H szolgálatot (sok pénzért) vagy behozzák tréleren, vagy megoldják maguk. Amint bekerül az autó a szervízbe,…..
Interjút adott a Sorozatwikinek Sebestyén Balázs, az RTL Klub és a Radio 1 műsorvezetője. A beszélgetés érinti a rádiós és tévés munkáját egyaránt, itt lehet elolvasni. A legerősebb állítása az, hogy szerinte, amit a TV2 csinál a Piramis című műsorral, az etikátlan. (Erről itt írtunk bővebben.)…..
 Rég nem látott Patrick Batemanünk egy óriáskommentje ugrott be meccsnézés közben - itt az ideje, hogy elővegyük, leporoljuk és megköszönjük neki. Gyűlölöm a sportot.Gyűlölöm a koránkelést, a medence hideg vizét, a kiázott bőr délutáni klórszagát, a…..
londonier 2012.01.19 17:54:23
@Brother Love: Ez nagyon tetszett. Én még hozzáírnám, hogy utálom azokat a fantasztikus olimpiai sportolóinkat akik egyébként négyévente egy nyárra összejönnek magyarkodni, felnyalábolni a rengeteg szponzori pénzt, meg a milliókat, majd alig várják, hogy mindenféle - főleg olasz - klubokban sok milliót keresve éljék világukat, sőt még életjáradékot is kapjanak. Nekik ez a "munkájuk", én hol kapok egy jól elvégzett munka után milliós jutalmakat, támogató cégektől ingyen telefont, kocsit, lakást, stb. Na nekem ez a bicskanyitogató.
Nincs mese, a köztársasági elnök útelágazódáshoz érkezett. Fürkésszük ki Schmitt Pál gondolatait. Valamennyire normális, hogy leperegtek róla a korábbi csetlés-botlások miatt kapott "humoros megjegyzések" - bár álllamfőről szerintem a világon sehol nem írtak még…..
Drága Barátok!Szűkebb élőhelyünk a nagy Ámerikában New England, amely szerveződés az alábbi államokat foglalja magában: Massachusetts (benne Boston és mi), Maine, New Hampshire, Vermont, Rhode Island és Connecticut. Errefelé a lenagyobb őszi szenzáció és tevékenység a…..
Az idei Anna-bál legemlékezetesebb képsora egyértelműen az volt, amikor a bálozók Adriano Celentano Azzurrójára vonatoztak körbe-körbe, és közben idióta fejet vágtak, mert anélkül nem is Anna-bál egy Anna-bál. Ezért egyébként fölösleges volt egész nap a reformkori…..