Regisztráció Blogot indítok
Adatok
butyokkapitany

13 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ne feledjétek! November 30-ig, vagyis jövő hét csütörtökig még van időtök videót küldeni a Filmelemző Oscarra! (már későn vettem észre hogy a videó elején 1990-re datáltam a filmet, holott 1999 lett volna a helyes)..
Szegasztok! Gondolom nem csak engem ért váratlanul, amikor a Studio Deen bejelentette kb 9 év után, hogy készül az új Jigoku Shoujo évad. Itt az AMP-nál mindenkinek megvolt a maga reakciója - az enyém az, hogy kb annyira hiányzott, mint egy pofon a sz*rnak. Jöttek a hírek, amiket próbáltam…..
Sziasztok!A 2016-os BaaadMovies Filmelemző Oscarra készített beadványomat tekinthetitek most meg. Ez a második feltöltés, ugyanis az elsőnél egy csúnya hangcsúszás került a videóba a konvertálás után, amit nem vettem észre, lévén én végig a natív, kirenderelt videót nézegettem. Egy apró hiba még így…..
butyokkapitany 2016.08.06 11:06:56
@Mangekyo22: Nagyon köszönöm, igyekeztem a legjobbat kihozni belőle :)
Fontos: Még ma (júli 1.) éjfélig küldhetők be videók! Szóval akinek van még függőben, az ma mindenképpen küldje el! Ebben a cikkben követhetitek majd nyomon a nevezők videóit. Amint valaki küld egy videót, ide fog kikerülni. A játékszabályok itt olvashatók...
butyokkapitany 2016.05.23 19:30:38
@Meerkat: Örülök ha sikerült, remélem még pár ember kedvét meghozom eztán :)
Sziasztok! Nos őszintén bevallom, hogy soha életemben nem érdekeltek túlzottan a számítógépes vagy egyéb más platformos játékok. Viszont a WOW-hoz hasonló MMO szerű fantasy történetek mindig is a gyengéim voltak már kezdő animés korom óta és régebben született is pár…..
A 2015-ös AoT film bemutatója.  Jó szórakozást! :)Ps.: A montázs végén rossz a számláló, de kb 3x vágtam újra és 4-5x rendereltem ki, úgyhogy egy elírt script miatt nem volt kedvem újra nekiállni. ..
butyokkapitany 2015.09.27 16:51:38
@Mangekyo22: Köszönöm, örülök ha tetszett! :)
Szegasztok! Megkésve, de végre kitudom rakni Bütyökkapitány legújabb videóját, melyben az Attack On Titan elészereplős film verzióját mutatja be nekünk s mondja el róla véleményét! Jó szórakozást!   ..
butyokkapitany 2015.09.27 16:49:33
Üdv! Mint láthatjátok, készül a fergeteges új rész, sírással és nevetéssel, örömmel és bódottáal, szeretettel és haraggal, addig viszont röpke fél év késéssel itt a Negyedik Anime Manga Palota Nyereményjátékra küldött két beadványom olvasnivaló gyanánt ;) Idő…..
A 2009-es Air Doll c. film bemutatója. Jó szórakozást!P.s.: Az e havi Elkaszálva előreláthatólag átcsúszik novemberre, összesűrűsödtek most a dolgaim :D ..
butyokkapitany 2015.08.14 23:14:34
@Mangekyo22: Köszi :D sajnos rendkívül besűrűsödött az egyetemi élet, plusz nyáron 10 órában dolgoztam végig, de jövőhéttől végre lesz egy kis szünet, úgyhogy kicsit jobb technikával és talán kiforrottabb tudással készülök egy pár újabb bemutatóra :D (nem akarom elkiabálni azért, bármi összejöhet, de az ötlet megvan)
Sziasztok! Mivel a régi Openinges listám fölött már kissé eljárt az idő ezért ara gondoltam, hogy ideje frissíteni ezért tehát most prezentálom nektek a jelenlegi 15 kedvenc Openingemet . Kezdjünk is bele! A LISTA MINT MINDEN ESETBEN MOST IS TELJESEN…..
butyokkapitany 2015.06.17 11:15:04
@xx18Rolandxx: Hát ilyen ez az animevilág :D Vagy összeraksz egy top10-et, és nemsoká rájössz hogy legalább 10 címet még beleírhattál volna, vagy összeraksz egy top10-et, gondolkodsz, hozzáírsz, lesz top20, gondolkodsz, lesz top50 és végül inkább ráhagyod mert úgyse tudsz mindent beleírni xD
De amúgy nincs szégyenkezni valód, szépen összeszedett lista lett ez is :D
A Shigatsu-val meg megéri vigyázni :D Én egyszerre daráltam le, de másnap a szemem alig bírtam kinyitni :D Sok animén sírtam már de olyan kevés volt, amin az elejétől a végéig sikerült, na ez pont olyan volt :D
butyokkapitany 2015.06.17 20:06:08
@xx18Rolandxx: Ó, én ha valami tetszik azt éjt nappallá téve tudom nézni :D A legdurvább maratonokat DB-DBZ és Naruto - Naruto Shippuudennel tartottam :D Bár a shippuudent a 13. évad körül meguntam, még tavaly nyáron, és azóta elő se vettem :D Amivel még komolyan leálltam az a Jigoku Shoujo 3. évad, egyszerűen az 1-2. évad után annyira felbosszantott hogy próbálták elpoénkodni, hogy menthetetlenül megharagudtam rá :D (Ettől függetlenül az 1-2. nagy kedvencem)
A Shinsekai Yori-ra 5 rész után mondtam rá az amen-t és nincs az az isten hogy folytassam :D A Lain is szünetel az évad felénél, pedig azt be akarom fejezni csak annyira nyomasztó és fárasztó, hogy nehéz rávenni magam, a Fate/sn Unlimited Bladeworks 4 rész után került parkolópályára, talán az volt a baj hogy F/Z, F/Sn, F/SnUB sorrendben akartam egyszerre megnézni :D De ezt is folytatni fogom.
A tizenpár részes animék általában egynapos programok, a huszonpár részesek meg 2-3. Nyilván ha ráérek nézni :D
A csatorna mondjuk már korábban elkaszálta a Constantine sorozatot, aminek én csak a pilotjáig jutottam a mai napig, mondjuk az nem volt annyira borzalmas, de mint a mellékelt ábra mutatja, annyira arról se lettem meggyőzve, hogy bokros teendőim mellett folytatnom kell a szériát. A…..
Eredetileg hagyományos Baaad Movies bemutatót szerettem volna készíteni, erre azonban sajnos nem került sor. Kárpótlásul elővettem azt az "alkotást" amit már sokan javasoltatok, és megpróbáltam sajátos módon bemutatni, mivel a hagyományos videó lehetősége jelen esetben teljesen…..
butyokkapitany 2015.05.25 23:38:30
Na jó, hát én ezt rohadtul nem tudtam hova tenni, ezért utána olvastam. A sztori tehát a következő: ez az egész film egy kurva hosszú rémálom. Igen, igen, valóban az, de maga a film is arról szól :D Nagyon meta, mi? Sőt, a filmben elhangzik a film címe, wow, miccsoda metaság *__* (nem, ez egy hulladék.)
Na szóval, az első cirka fél órában a pasi járkál körbe körbe, és látja ezeket a maszkos flótásokat más embereket kínozni. Ezután fölkel, felvesz egy maszkot és visszaalszik, a film hátralevő részében pedig ugyanúgy járkál körbe, ugyanúgy idióta gyilkolászásokat lát, annyi különbséggel hogy most a maszkosokat gyilkolják azok, akiket első körben megöltek.
Ja igen, és az elmaradhatatlan kedvcsináló: "So, yeah, this movie is basically just a continuous montage of people being tortured to death one by one, with some random scenes of a masked person mutilating himself in between. You would think this would make for a very boring 90 minutes, but this is not so because of several factors. All of the kills are incredibly gory, very sadistic, brutal, sometimes pretty creative and, mostly, keep from becoming repetitive."

Összefoglalva: mindenki meneküljön ettől a fostól :D Srácok én imádok veletek szar filmeket nézni, nem csak bemutató, de teljes filmnézés keretein belül is, de ezt 17 perces hossza ellenére is 5 perc után akartam kikapcsolni :D Ahogy mondod Sorter, szabályosan fizikai fájdalmat okoz..
Szegasztok! Bocsánatot szeretnénk kérni a késésért, de sajnos technikai okok miatt 2 napot késtünk az eredményhirdetéssel... Remélme megbocsátotok! Mindenesetre végre elérkezett az idő, hogy kihírdessük a Negyedik Anime Manga Palota nyereményjáték nyerteseit! Mint…..
Tales from the blog Enemy (2013) 2014.05.29 18:22:10
Dennis Villeneuve legújabb filmje hozza a direktortól megszokott színvonalat. Kiváló rendezés, izgalmas történet, amely talán nem lesz mindenkinek a szíve csücske, de ha bírtad a direktor korábbi filmjeit, akkor ez sem fog csalódást okozni. A filmről a Horror-Filmek.hu oldalon írtunk.  ..
Igen, tisztában vagyok vele, hogy a jelenleg boncolandó alkotás nem horror. Ennek ellenére úgy gondoltam, bőven belefér a tematikába, mert igenis eléggé beteg ahhoz, hogy a műfaj kedvelői is érdekesnek találják. Egy rendkívül kemény és összetett drámáról van itt szó, ami az…..
Ma van az Oscar-szavazólapok leadásának határideje, a verseny hivatalosan is véget ért, hogy aztán vasárnap éjszaka, egy átmulatott hétvége után Hollywood megkoronázza... nem önmagát. Akik figyelemmel követték az elmúlt bő két hónap eseményeit, azok tudhatják, jó ideje ez…..
Szegasztok! Megérkezett negyedik nyereményjátékunk írásos manga kritika versenyének negyedik lelkes versenyzője, Bütyökkapitány, aki az érdekes nevű "I can't Understand What My Husband Is Saying" mangáról fog írni nektek. (Pontosítás: végre kitudtuk rakni, s elnézést is…..
A CW márciusban indítja útjára az iZombie című új sorozatát, amelyben adott egy zombilány - ez mondjuk abban merül ki, hogy nagyon fehér és karikás a szemei - aki kórboncnokként dolgozik és előszeretettel fogyasztja el a "páciensek" agyát, hiszen nekik az már úgysem…..
Szegasztok! Már meg is érkezett második bátor versenyzőnk nyereményjátékunkra, aki szintén az Írásos Anime Kritika versenyben veszi fel a kesztyűt, méghozzá Bütyökkapitány, aki a Madhouse egyik animéjéről, a The Girl Who Leapt Through Time-ról fog írni most nekünk! Jó…..
Sziasztok! "Vége van a nyárnak, hűvös szelek járnak,nagy bánata van a cinege madárnak" !   És nem csak neki hanem minden kis és nagy gyerekeknek  is elvégre holnap/ ma  kezdődik az új tanév új kihívásokkal.Lehet Matekozni, Verset Tanulni vagy épp elmerülni a Biológia vagy a…..
butyokkapitany 2015.01.13 00:21:33
Az inou-battle-t meg a gugure!-t láttam eddig ezekből, az első valóban felejtősebb darab, igazából nézhető, de az animeveteránok valószínűleg nem sok újdonságot találnak majd benne :D
A gugure!-nek viszont adnék egy esélyt a helyedben, amennyiben bírod a kitekert helyzetkomikumot. Néhol még esküszöm érzelmi töltetet is sikerült belecsempészniük :D Nyilván ebben a műfajban ott a Nichijou, és ez messze nem olyan beteg. Nagyban épít az ember lelki beállítottságára, e téren kicsit a watamote-hoz hasonlítanám.
Az őszi felvonásból ami még szerintem említésre méltó (és láttam) az a Sora no Method volt, bár alapjaiban az is egy kissé tizenkettő egy tucat anime (mint ma úgy az animék 90%-a egyébként, nehéz újat alkotni ekkora áradatban :D).
A Shingeki no Bahamut: Genesis is egy tucat shōnen, epikus, badass karakterek, alig elmagyarázott háttérsztori, egyszer nézős szerintem.
A Denki-Gai no Honya-san meg még egy anime mangaszerető fiatalokról, akik ráadásul egy mangaboltban dolgoznak. No persze felnőtt mangabolt :P Viszont meglepően kevés a fan service, és van egy elég menő csöcs monológ benne :D
Ami számomra az abszolút kincs volt, a Danna ga nani wo itteiru ka wakaranai ken, ami 3-4 perces részekből áll, 13 rész az első évad, és ha minden jól megy, már berendelték a 2.-at.
Hmm..Ahhoz képest hogy a listán szereplő 2 animéről akartam beszélni, amit láttam, kicsit túlcsordultam :D
butyokkapitany 2015.01.13 00:23:50
@butyokkapitany: Ja és az inou ne csapjon be, kb semmi mágikus harc nincs benne xD
butyokkapitany 2015.01.13 11:13:20
@xx18Rolandxx: Átfutottam a listát, valóban van pár ígéretes darab :D Bár azért lesz itt Robot Girls Z+ meg Vampire Holmes...:D
Negyedik Anime Manga Palota Nyereményjáték! Az Anime Manga Palota blog immáron negyedik alkalommal rendezi meg nyereményjátékát, melyben szeretettel várják minden elhivatott anime és mangarajongó írásos kritikáját. Részletekért kattints a fenti linkre! (Változás: a…..
Bemutató a 2013-as Zombieland sorozat Pilot epizódjáról, a Zombieland filmről, és a zombifilmekről általában. Jó szórakozást! ..
butyokkapitany 2015.01.12 21:07:35
@Mangekyo22: Köszönöm :)