Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vahurstar

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem irigylem azokat, akiknek ismeretlen vonalon kell utazniuk. Velem is megesik, hogy egy megbeszélésre, találkozóra olyan járatokkal megyek, amikkel még sosem utaztam. A legtöbb helyen a buszvezetők nem mondják be a következő megállók neveit, vizuális tájékoztatás is hiányos. Így…..
Tócóskert. Esti tévézés a családdal: édesanyám, két húgom és én. Hirtelen csattanás odakintről. Kinézek a sötétbe, és látom, hogy a járdára dobott valaki egy megunt és felcsavart szőnyeget. Röhögök, hogy mekkora parasztság már ez, főleg így este 8 körül. Másnap…..
Az egyik legbosszantóbb jelenség számomra a pofátlan előretolakodás. Ezt legkönnyebben sorompónál lehet megtenni, ilyenkor ugyanis üres a szembe sáv, sok tuskó meg kis is használja. Nekem is volt már pár ilyen élményem, a leghajmeresztőbb az volt, amikor egy félkarú sorompós…..
vahurstar 2009.05.31 16:27:29
@elfmage: bizony ám. És kis szerencsével arról lehet fotót készíteni hogy hogyan zúzza szét a HÉV. Eggyel retardálttal kevesebb és a képeken mindenki jót csámcsoghat.
A női fanszőrápolásról, és az abba nyírható különféle fazonokról már volt szó itt a blogon, hiszen nem egy cég igyekszik termékeinek effajta igények felkeltésével, illetve felerősítésével piacot teremteni. Eddig azonban "fájóan hiányzott" az itt megtárgyalt…..
Tegnap este véget ért a Britain's Got Talent, azaz a szigetországi Csillag születik legutóbbi kiadása, és ezzel együtt romba dőltek azok az elképzelések is, miszerint az egész előre le volt zsírozva, a jól eladható, mogorva skót háziasszony lesz a győztes, minek itt döntőt…..
Na kéremszépen ez meg mi a picsa? Megfejtéseket várom a szokásos helyre (kivétel Szilárd akinek már elmentem keresztet szerezni) Nyeremények: EP választásokon kijutás Amazónia emberevő részeire. Valamint egy menet Lady Dianával. Sok sikert!..
Ez kétségkívül szebb mint az előző feladvány, viszont messzemenőleg kevesebb öröm okozására alkamas. Szóval What The Fuck ez?..
"Kis híján tragikus balesetet szenvedett Fekete Pákó – írta a Napi Ász [1]. Az újság szerint ez már halálközeli élménynek számít, mivel egy defekt következtében irányíthatatlanná vált az énekes autója, lepergett előtte az élete, és kis híján a szalagkorlátnak…..
vahurstar 2009.05.31 12:21:33
@bloObird: :D az a halálközeli élmény amikor elvisz a rézfaszú bagoly,
latin neve: cupro penis bubo
"Az utcán simogatják a nagyszájú nőt!Maria Geronazzonak mostanra világos lett, hogy nem rég indított Secret Garden nevű erotikus iskolája árait nem az átlagos magyarra szabta, ugyanis eddig még egyetlen hivatalos beiratkozó sem akadt. Ám személye egyre népszerűbb: ma már a…..
Na aki megfejti az írhat egy posztot vagy csinálhat egy felvilágosítást megígérem. Bár szerintem ez sem fog menni. Túl nagy falat ez nektek :P De azért hajrá :D..
Egy kis inspirációs zene, ami filmesekre, zenészekre, és nem különben filmzeneszerzőkre hatott felejthetetlenül: Star Wars. Na ja, a Csillagok háborúja egy mesefilm, így aki nem látta fiatalon, már nehezebben szeret bele. Nem fog dobni a kultuszon az sem, hogy azt magyarázzuk a mai…..
Szombat reggel átadják a bicikliseknek az Újpesti vasúti híd kerékpárútját, a gyalogosok is elkezdhetik használni a járdát, de jövő hét szerdáig csak reggel 6 és este 9 között engednek fel a hídra, közölte a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. Szintén szombattól lehet…..
Valaki szólhatna már a pártoknak, hogy bő egy hét múlva nem magyar parlamenti választások lesznek, hanem ep-s voksolás.Persze a széles látókörrel rendelkező, külföldi politikát is jól ismerők figyelmeztetnek, a Lajtán túl sincs másképp, a pártok ott is kicsinyes, belpolitikai…..
Dana kölykeinek szorgos krónikásaként (1, 2, 3) a Cukiság blog most egy egész csokor képet és ráadásnak egy videót is átnyújt a kedves rajongóknak. Vinnyogjuk végig együtt az elmedvésedő kölykök, a 16-ból elsőként felálló fül, a fejméretű tappancsok és sáros orrok…..
vahurstar 2009.05.30 09:21:06
@herbivore: altatás lesz. Talán arról is lesz képsorozat, amolyan before-after.
  Megvan az első fertőzött, ami persze még nem járvány és közel sem biztos, hogy azzá válik. Ennek ellenére egy felelős egészségügyi vezetésnek úgy kell kezelnie a helyzetet, hogy bármilyen fejlemény esetén képes legyen megvédeni az ország polgárait. Ma a védekezés nagyon féloldalasnak tűnik.…..
Először is nézzük meg együtt a (nagyon hosszú) videót, aztán majd jól le is írjuk, mit gondolunk a Google újabb nagy dobásáról... Az emailt máskor és másra találták fel, mint a csetet. Ám az online kommunikáció az elmúlt években olyannyira életünk részévé vált, hogy…..
  Az elmúlt napokban rengeteg webtérképes érdekességet kaptam, amit most szépen sorban el is kezdek kiposztolgatni. Számomra Sadia felfedezése volt a mindent vivő: a Fráter György utca felett egy repülőgépet kapott el a Google. Vagy csak megint egy kis tréfa, mint a Fekete Pákó…..
Érthetetlen - illetve dehogy, a válság már megint, muhaha -, hogy a bankok belső rendszere miért nem alkalmazza a kerekítést. Tamásnak 0,03 forint, azaz 3 fillér tartozása képződött, ami természetesen hamar megfiallt, szaporodott-sokasodott, végtelen hurokba fordulva harapott a…..
Tegyük fel, hogy az Olvasó levelet akar írni Bajnai Gordon miniszterelnöknek. Nincs ebben semmi különös, mi magunk is többször írtunk már neki a héten. Egyszer meccset nézni hívtuk, egyszer elküldtük a picsába, egyszer pedig arról érdeklődtünk, hogy ki a fodrásza. Szóval ha…..
vahurstar 2009.05.29 01:45:10
 Ritka mondat, mindenki örüljön velem: Paris most kifejezetten jól néz ki, szép a ruha, jó a haj és a smink. Elégedett vagyok vele. 8/10 ..
vahurstar 2009.05.28 11:54:06
@Virgogirl: ennek örülök hogy nem Te moderáltál, akkor a rendszer hibázott, és nem kuki-kuki-kuki volt a hozzászólásom, egy kicsit azért mélyebben szántottam. Nem is szaladtam el mert megint itt rontom a levegőt. Tegnap este egy kommentemet sem találtam most meg ott vannak, azért ez fura.
A punciblog nem negatív jelző volt, pusztán arra utalt hogyha a cicamica külső és tartalom valamint az én hozzászólásom nem férhet meg egy helyen, akkor valószínűleg rossz felületet választottam véleményem reprezentálásához. Ez persze nem a Te hibád :)
Elég könnyű engem befolyásolni. Néhány negatív kritika, vélemény, és meginog a hitem az év egyik legjobban várt filmjében, a Terminator Salvationben. A kritikusok, és a nézők sem szeretik. Állítólag. Állítólag a T4 a Transformers szintjére degradálódott (egyesek szerint még…..
napiLOL Átformálandó 2009.05.27 22:10:39
Vannak esetek, amikor nem tudom eldönteni, hogy a rosszindulat, a butaság vagy az ártó szándék az, ami motiválhat egy embert, ha faszságot csinál. Itt van például az a két lábon járó vadbarom, aki bombariadót dobott óvodásokra...Elfogta a rendőrség a bombával fenyegetőző…..
Már jó ideje csámcsogunk azon, hogy jujj, Kepes András Győzikével forgat, miközben egy csomó sokkal értelmesebb témáról is forgathatna, és hogy Győzike másik arcát akarja megmutatni, miközben tudjuk, hogy Győzikének nincsen semmiféle másik arca. De keddenvégre levetítették a…..
szily A világ legviccesebb emailje 2009.05.28 00:03:00
Laza strandolás, áldott motorok, közös gurulás, rétegpasztoráció, no meg az Istenszülő ikonja. Nagy elfogódottságomban azt gondolom, hogy elektronikus levél ennél jobb nem is lehetne, de az biztos, hogy minimum 2009 legviccesebb elfogott emailje az alanti, hála érte Fügének, az…..