Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szamárka

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Parádésan hűtötték a golyókat a sorsoláskor. Sok helyen hónapokat kell várni az első rangadóra, a PL-ben meg már az első fordulóban iderittyentettek nekünk hármat is. Az ambiciózus, feltörekvő csapatok összecsapásával indult a szezon, majd a régi idők nagycsapatai feküdtek…..
Az utolsó komoly akadály, amit az Inter és a bajnoki cím között volt, fogta magát, és ledőlt magától, most már a Chievo-Siena kettősben bízhatnak csak Rómában. A Roma is nehéz meccset tudott le, és - őszintén szólva - nem várt eredménnyel hozta a parmai túrát, én például…..
A bajnoki cím kvázi-eldőlését vízionáltuk, erre a két legdigóbb PL-csapat egymás után letolta a gatyáját és odacsinált a megterített asztalunkra, közvetlenül a Jack Daniel’s steak és az extra cold Guinness mellé. Ez egyben azt is jelenti, hogy bármi történik a…..
Extrahosszú PL-hétvége elé nézünk, mely bajnokikkal indul, kupaelődöntőkkel folytatódik, és bajnokikkal fejeződik be, de csak szerdán. Ez egyben azt is jelenti, hogy négy csapattal kétszer is találkozunk, és nem kell még további vesztett pontok tekintetébeneket számolnunk (a…..
Szamárka 2010.04.11 17:20:20
@Rooney82: Nem biztos, hogy az baj. Ezt a csapatot el kell vinni egy irányba: vagy költekezni kell, és azzal halogatni a fiatalítást, vagy pedig újra kell építeni a csapatot. Pénz nincs, tehát maradt az utóbbi lehetőség, de azt Ferguson nem meri meglépni, pedig anyag lenne hozzá bőven, hogy ismét összerakjon egy sikercsapatot. A skótot ismerve nem lepne meg, ha jövőre az első bajnokin a kezdő 11-ben találnám Neville, Scholes, Giggs és Berbatov nevét...
A tegnapi slágermeccsből nyíltszíni koncolás lett, a mai rangadón ez aligha lesz így. A Manchester United biztosan, a Bayern valószínűleg legjobbja nélkül kezd, de míg Robben egy félidőt az eredménytől függően biztosan vállal, Wazza nem segíthet a nélküle meglehetősen…..
Szamárka 2010.04.07 22:53:12
@divi: Jobbhátvéd nem kell, középpályáról ki kell vágni az öregeket (Nevillel kézenfogva) és Berbatovot elküldeni a picsába. Egy normális cserecsatár/támadó kell (aki amúgy Macheda). Én egy irányítót (meg esetleg kapust) vennék, és elküldeném a 3 nagy öreget meg Berbatovot.
Szamárka 2010.04.07 23:00:49
@divi: Fabio és Rafael - ha nem 2 havonta kapnak egy meccset, ami pont egy BL negyeddöntő visszavágó - a következő évekre bőven megoldhatja a jobbhátvéd-kérdést. Egyébként Valencia ma játszotta az egyik legjobb meccsét a Unitedben. Vajon mitől? Mert ismét Rafa játszott mögötte nem az igazi szélsőbunkó O'Shea meg Neville. Rafael - ha kapna lehetőséget rá, hogy tapasztalatot szerezzen - simán klasszis jobbek lehetne rövid időn belül. Csak Ferguson nem ad majd rá lehetőséget, ahogy újabban egy fiatalnak sem..
Szamárka 2010.04.07 23:06:25
@divi: Most pont megtehetné. Se PL, se BL, mégis tétmeccsek. Nem nyerünk már idén semmit. Ferguson pedig már nem a régi. Ha nagyon őszinte akarok lenni el kell mondanom, hogy bármikor aláírnám Mourinho érkezését. És ez nem azt jelenti, hogy nem tisztelem Fergusont, egyszerűen már nem kamatozik az ő gondolkodásmódja úgy, mint régen. De persze az előbbi összes gondolat SZVSZ.
Itt a húsvét, itt a nyúl, szombaton meg Cselszi-Mú - skandálhatnánk a faszipántos rímet, ha nem az Old Traffordon rendeznék a forduló rangadóját. Sok mindenről dönthet a koradélutáni összecsapás, de semmiről sem fog. Szerintünk egy döntetlennel mindenki ellenne egy darabig,…..
Élesbe fordul a játszadozás, már az elődöntőbe jutás a tét a Bajnokok Ligájában. A küldetést az első játéknapon a Manchester Unitedet fogadó Bayern München, és a francia rangadón Lyonba látogató Bordeaux kísérli meg teljesíteni. A németekről azért sem írjuk le, miben…..
Szamárka 2010.03.30 18:59:11
@Glory: A hazai jó lesz, ha tényleg ennyire egyszerűre veszik a figurát (jövőre már az Aon a mezszponzor!). Idegenbelinek (vagy 3. számúnak) jobban örültem volna egy sárga-zöldnek, de a mostani fehéret utálom annyira, hogy jó, hogy lesz új fehér mez is. off vége

A Berbatovos és a Vidices rész hatalmas; ha Park középen, Rooney mögött kezd nincsen félnivalója a United szurkolóinak (:
Szamárka 2010.03.30 22:59:12
@vadkutya: Leginkább magával kéne smsezgetnie szerintem. Nyilván Evra, *középpálya mínusz Nani* és Rooney is megérdemelne egy-két szívhezszólót, bár Wazzát most nem bántjuk.
Régen látott sokszínű mezőny maradt állva a Bajnokok Ligája negyeddöntőire. Az utóbbi évek elangolosodásának, vagy a korábbi elspanyolosodásnak/olaszosodásnak nyoma sincs. A továbbiakról ma délben döntenek Nyonban, ahogy már megszokhattuk. A sorsolás teljesen nyílt lesz, nem…..
Idén hatodik alkalommal jelent meg a Haszon magazin listája, amelynek címe: 25 magyar, aki mozgatja az országot. A legfontosabb magyarok listáját évről évre neves szakértői zsűri segítségével állítja össze a lap szerkesztősége, melynek dilettantizmusáról mindent elmond, hogy…..
Szamárka 2010.01.04 15:42:25
December 26-27-én - ahogy megszokhattuk már - teljes fordulót rendeznek az angol bajnokságban. Természetesen, most is poszttal kedveskedünk hűséges olvasóinknak. Annyit mindenképpen ígérhetünk, hogy a tíz meccs elé tett szösszeneteink egyetlen bejgli, szaloncukor, halászlé,…..
Rangadókra a gyávák mindig ikszet tippelnek, míg a kevésbé gyávák raknak egy egygólos győzelmet az esélyesebb/jobb formában lévő csapatra. Mi, a tegnapi beharangozónkban mégis nagyarányú Pool-győzelmet jósoltunk. Nem azért, mert mi olyan tökös gyerekek vagyunk, hanem azért,…..
Ugye mindenki látott már földet megérintő, keresztetet vető cserejátékost? Nos, a labdarúgók életét ugyanúgy, ha nem jobban, befolyásolják az égi tényezők, mint az átlagemberét, például dagálykor újra kell értelmezni a strandfoci filozófiáját, napfogyatkozáskor előre…..
Szamárka 2009.08.08 20:33:01
@Szamárka: OFF: Smith kegyetlen jól tolta a WBA-Newcastlen. Egyelőre marad a tricepsz :P
Húsz esztendőnk hatalom, húsz esztendőnk nem adom. Tiszta szívvel folytatjuk a Rorschach pályafutást, kétségbeesetten keressük Susant, valamint popp (3#), Isarsturm (2#), ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami, ZenZo, vár a tévé, itáliainagysándor, pattopo, rowi, sporttárs,…..
Szamárka 2009.08.05 19:14:59
Egy fecske nem csinál nyarat. Két dudás egy csárdában, két asszony egy konyhában nem fér meg. Három a magyar igazság. A lónak is négy lába van, mégis megbotlik. Hol öt ember jóllakik, a hatodik sem marad éhen. Heten vannak, mint a gonoszok, ráadásul az egyik tizenkilenc, a másik…..
Szamárka 2009.07.23 17:45:01
A rekkenő hőség - és az így fokozódó drámai sörhiány - olykor kihozza az emberből az őrültet. Jelen esetben a részeg félszeg fűzfapoétát, aki (ön)szórakoztató jelleggel ötsoros szösszenetekbe - ún. limerickekbe - oltotta véleményét, a blog szellemiségéhez illeszkedve a…..
Tizennyolc év múltán részesül pénzjutalomban Ötzi, a gleccsermúmia megtalálójának családja. Nem kevésbé örvendetes, hogy tizennyolc éves a Tilos Rádió, és ebben az évben is elstartolt a Tilos Maraton. Az NST pedig tizennyolcadik alkalommal is kétségbeesve keresi Susant,…..
Tizenhét szótag / Még egy nagy költőnek is / Kevés ahhoz, hogy - ööö, igazából pont elég egy haikura, nekünk meg még annyi sem kell. Ütvefúrót megszégyenítő igyekezettel keressük tovább _popp_ mester (3#), Isarsturm (2#), ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami, ZenZo,…..
Rorschach forever, keressük popp, ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami, Isarsturm (2#), ZenZo, vár a tévé, itáliainagysándor, pattopo, rowi és sporttárs méltó követőit. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott…..
Rinyál az ember, hogy semmi értelme nincs az oda-visszavágós rendszerben lejátszott párharcok első meccseinek, aztán pont egy BL-negyeddöntőben fordul meg minden. A mai két meccsnek ugyanis pont semmi értelme nincs, az odavágókon gyakorlatilag eldőlt minden, mi magunk Benitez és…..
Rorschach forever, keressük popp, ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami, Isarsturm (2#), ZenZo, vár a tévé, itáliainagysándor és pattopo méltó követőit. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott képről. Se többet, se…..
Szamárka 2009.04.10 21:51:20
Vannak időtálló kérdések. Hova tűnt Damon Hill? Ki lesz a leg-leg-leg? Ki ette meg az összes sütit? Ennél egy fokkal egyszerűbb a Rorschach-metamorfózis második feladványa, változatlan vehemenciával kutatjuk, mi van a képen. Tovább után új rejtvény, az előző rund megfejtései…..
Szamárka 2009.04.05 11:26:02