Regisztráció Blogot indítok
Adatok
andek

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy olvasónk levélben hívta fel a figyelmünket, hogy Pócs János fideszes országgyűlési képviselőjelölt még a karácsonyi ünnepet is politikai célokra használja fel: Szenteste a jászdózsai templomban a miséző pap bejelentette, hogy mindenki kap karácsonyi ajándékot, majd a mise…..
Amikor már azt hitte volna az ember, hogy mindent, te tényleg mindent elmondott, leírt, megélt az X-Faktorral kapcsolatban, akkor a műsor húzott egy olyat, hogy egy félsüket bohóc adta a másikat harminc centis faszkorbáccsal. És gigára mentek, keményen, hiszen azt, hogy az ember egy…..
w Észre tért hű Felvidékünk 2010.06.13 06:32:00
Szlovákia választott, és tanulságos, ahogy. Azért is, mert élnek ott magyarok, és mert a szomszédaink arra vannak, hogy megnézhessük, mit lehet másképp csinálni és gondolni nagyjából ugyanezzel az emberanyaggal, hasonló éghajlattal és geopolitikai helyzettel. Kiesett, nagyot…..
Miután egyre többen használjátok az Indamail levelezési rendszert, kicsit könnyítettünk a belépési folyamaton. Az Inda szolgáltatásai közül elsőként az Indamail megjegyzi az emailcímeteket, ha azt kéritek, így ugyanazon a számítógépen nem kell minden bejelentkezéskor újra…..