Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tigerland

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mit gondolsz arról az emberről, aki nem tud helyesen írni? Igen, nagyjából mindenki azt gondolja. Persze vannak akiknek felmentésük van helyesírásból - ők a diszlexiások - de őket leszámítva, mindenkinél alap elvárás, hogy ismerje a szabályokat, különösen ha az önéletrajzról…..
Nemrég sorra vettük a legjobb Stephen King ihlette filmeket, de persze csak azért tettük, hogy utána összeszedhessük a legrosszabbakat is. Az alábbi lista két típusú filmet tartalmaz: olyanokat, melyeket a filmkészítők rontottak el, és olyanokat, amikkel talán próbálkozni sem…..
 Valószínűleg már mindenki látta a HVG fotósa által készített képeket és cikket, ami főleg a rohamlövészekről szól. Aki esetleg nem látta volna, az itt elolvashatja a cikket és itt megtekintheti a képeket.A képek jó minőségűek, bár ez a HVG-nél teljesen alap dolognak…..
A USCav, online boltban feltűnt tegnap egy új típusú egyenruha, ami Multicam színű és elképzelhetetlen mennyiségű MOLLE rögzítési pontot raktak rá. Az áprilisi tréfát olyan komolyan gondolták, hogy még videót is készítettek hozzá!  ..
Oké, oké, megint egy agyament cím - holott az újításokkal beküldőnk nem hazudtolta meg a számítógépén alkalmazott rendszeretetét -, jobbat is adhattam volna, de ez van. A kép egy kétmonitoros (manapság többen küldtek ilyet) asztalt mutat be, némi információ mellékelésével. A…..
filmdzsungel Californication 2011.01.19 22:06:00
Ahelyett, hogy értelmes dolgokkal tölteném a rekreációs 3 és fél hetemet a tavaszi szemeszter kezdete előtt, inkább sorozatokat nézek. Szerencsére most már a végére értem, talán tényleg lesz időm pihenni. Erről a sorozatról csak jókat hallottam, úgyhogy gondoltam adok egy…..
Háború van, és neked lövésed sincs.     Az öböl-háborús filmek közül talán a legrealistább látásmódú munka az Anthony Swofford – nálunk is megjelent – azonos című visszaemlékezése nyomán készített Bőrnyakúak. Mindaz az az elégedettség és büszkeség, ami az amerikai közvéleményt a konfliktus után…..
 ...add meg nekünk ma...Találós kérdés: vajon mindegyik programot az Office-csomagból használja a beküldő?Amúgy a Win7 szupertálcájával máig nem békültem meg, még az a tálcán betekintős baromságot se bírom, de az Aero egyes szolgáltatásait nem lehet magában kikapcsolni…..
Számomra kicsit szemkifolyatós - meg idegesítő :) -  a háttérkép (nem a téma, hanem a rengeteg hópehely, amely a tálcával olvad egybe), az asztalt a szokásos pakolgatós módon használó felhasználó gépéről. Van egypár program, amit magam is használok, így azok ismerősek…..
tigerland 2011.01.10 19:31:07
Sziasztok!Szplöttyy(igen, direkt KÉT y) vagyok még mindíg, de most egy kevésbé szép, sokkal inkább egy öszeb*szot asztalt láthattok tőlem! De már készülőben van az új asztal, ha egyszer lesz annyi erőm, befejezem:)         Szplöttyy…..