Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bugger

0 bejegyzést írt és 77 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 444.hu találta meg azt a részletet a Sport1 Heti Helyzet című műsorában, amikor Csapó Gábor vízilabdázó úgy próbálja meg demonstrálni, hogy egy poharat huzigál Gyenesei Leila öttusázó előtt, és arra kéri, hogy dugja bele az ujját. Amikor beledugná, mindig elhúzza. Gyenesei azt mondja, hogy ez nem…..
A második világháború a végéhez közeledett, az optikai cégekben eltolódott a hangsúly a fejlesztés irányában, katonai optikai technológia helyett a mindennapi élet felé. A Nippon Kogaku KK, volt az egyik legnagyobb vállalata az iparágban, úgy döntött, hogy fényképezőgépet…..
  Van, aki bélyeget gyűjt, más esetleg ritka sörösüvegeket, de ma talán legtöbben lájkot gyűjtenek munkaidőben megosztott poénvideók és subbaposztok alá – én egy ideje magyar vezetékneveket gyűjtök. Az alábbi pársoros baromi rég készül-bővül, többnyire véletlen…..
PrológusBár nem  mindenhonnan látszik, de a XXI.-ik században vagyunk, és ez néha azzal jár, hogy ha valahol jól működik valami, akkor az is "be tud gyűrűzni" ebbe a kis országba is. Az Amazon rendelési és szállítási képességei már sokak számára ismertek.…..
IDDQD Heti retro: Comanche 2011.03.03 15:00:00
A Comanche öt jelölt közül 53 százalékkal, meggyőzően nyerte a két héttel ezelőtti szavazást. Látszik, hogy sokan szeretik itthon, és ezzel a játék akár be is állhat a Defender of the Crown mögé a sorba: máshol nyoma sincs ennek a rajongásnak, a neten alig van róla infó, a…..
Pár órája élesítette a Google a market.android.com-ot, ami az Android Market desktop böngészőből is elérhető (vagyis szabadon hivatkozható) verziója. Azt most hagyjuk, hogy már az induláskor egy sor Google-accounttal rendelkező felhasználónak nem működött az oldal. A Google-nál…..
testmódosítás Nem tudhatod 2010.11.18 15:22:00
Lehet, hogy épp a buszon veled szemben ülő szemüveges könyvtároskisasszony külsejű lány viseli ezt? Lehet, hogy a pedáns főnökasszonyé az irodából? Vagy azé a nővéré aki vért vett tőled?Nem tudhatod. Ha viszont csak gyűlölködni tudsz a kép láttán, akkor inkább nézz…..
bugger 2010.11.19 08:02:12
Megígértük, hogy nem fogjuk bántani az Almásokat, ez post sem erről fog szólni. Az előbb olvastam az Index.hu-n megjelent Szexüzenetet cenzúráz az Apple c. cikket, ami komolyan kiverte nálam a biztosítékot. A cikk nem szól másról, mint arról, hogy az Apple olyan…..
bugger 2010.10.14 17:37:28
@Tomi from Space:
Amcsi T-mobile környékén keress, be is vallották a bíróságon már.

"3. Steve Jobs a bevételeiből új betegségeket, vírusokat, atomfegyvert, hidrogénbombát, idegen lényt fejleszt, amivel majd leigázza a Földet ha megint K.O.-n lesz, az SMS és egyéb cenzúra pedig csak a kezdet?"

Elsődleges célja, hogy betiltsa és elfeledtesse a SZEX-et, mert az szerinte bűn! Meg a trágár beszédet és a Windows-t, mert miért ne? (Legalábbis így viselkedik.)
Az Alfa Romeo Giulietta hazai bemutatóján hemzsegtek a celebek és a playmatek. Szüksége van erre a káeurópai, megélhetési akarnok bagázsra ennek az autónak? Nem hinném. Illetve ki tudja. Vélemények az azonos című írásunkról...
Az Ariel Atomot – gondolom – nem kell bemutatnom senkinek. Ha a Totalcart olvasod és ennek ellenére nem tudod, mi ez, tájékozódj Csikós (ő a gyárban is volt) vagy Gyulavitéz menetpróbájából. És persze próbáld elképzelni, milyen lehet a 3 másodperc körüli gyorsulás…..
  Erős, korábbi munkásságához méltó kormányrendelettel búcsúzik az Új Reformkor és a Nagy Válságkezelés kormánya. A 97/2010. (III. 31.) számú, az egyetemes elektronikus hírközlési szolgáltatás nyújtásának részletes pénzügyi és műszaki feltételeiről és…..
bugger 2010.04.29 21:44:49
@Bloodscalp: Te se láttál még mobilon netet, mi?
bugger 2010.04.30 03:22:04
@GoreX: a rendelet 9600 BIT / s és nem byte /s.... tessék odafigyelni az 56k modem az ötször ennyi!
A Zugügyvéd pilótaként is tudja, hogy a repülésnek megvannak a szigorú szabályai,  és pilóta gyermekeként arra is emlékszik, milyen volt felnőni Kecskeméten a reptéri lakótelepen a leszálló MIG-ek alatt. Tisztelt Zugügyvéd!Azért írok Önnek, hogy segítséget kérjek…..
bugger 2010.04.28 20:13:59
@Kopi3.14: Sose voltál éjjeli műszakban, igaz?
A TechCrunch információi szerint az Amazon ingyen Kindle-t kínálna a legjobb ügyfeleinek, konkrétan annak a lehetőségét vizsgálják, hogy minden Amazon Prime-előfizetőnek egy e-book olvasót adnának. Az évi 79 dolláros Prime-előfizetés kétnapos szállítási határidőt kínál az…..
Valakinek kipattant nemrég egy jó ötlet a fejéből a BKV-nál, telepakoltak egy villamost fényfüzérekkel, ami a 2-es vonalán, a pesti rakparton közlekedik sötétedés után. Amíg az ember nem megy hozzá közel, még jól is néz ki, na de nem is ez a lényeg. VakondM is ezzel az ezernyi…..
Ma reggeli történet.A Kossuth térről haladtam a Széchenyi rakpart felé. A tér sarkán van egy kereszteződés, ahol az alsó rakpart felől érkezőknek van elsőbbsége. Előttem egy biciklis haladt, viszonylag nagy sebességgel, egy srác, aki lehetett vagy tizenhat éves. A rakpart…..
bugger 2009.07.27 20:30:38
@Kis ember: Majd ezt azután, ha nőismerősőd kereke alá került. Tudod, miután ott múlik ki előtte a kis kerekes. Megérdemelte, de attól mégis nagy megrázkódtatás.
Az igazi Naiv Ügyfél a legváratlanabb helyeken veszi észre a Homárba illő mozzanatot. Vegyük például azt a friss, Indexen tárgyalt ügyet, hogy az Önkormányzati Minisztérium előtt őrködő rendőr akkora ideggyenge balfácán, hogy1.) pisztollyal lő egy taxisra, aki tilos helyre, a…..
bugger 2009.05.15 11:33:26
Kedden a Vateráé a TeszVesz, listázási díjjal büntetnek című posztban írtuk meg, hogy egy kézbe került a magyar onlinepiactér-piac, vagyis a Vatera és a TeszVesz. Azonnali lépésként sarcot vetettek ki minden egyes aukcióra felrakott termékre. A júzerek háborognak, mi mást…..
Gábor kétségbeesett, mert úgy érzi bármit is tesz, a Capital Partners minden áron el akar neki adni valamit, amire neki semmi szüksége. Tanácstalanságában hozzánk fordult és bár nem akar a hatóságokhoz fordulni, ha másképp nem megy, úgyis az lesz a vége.Most már naponta zaklat…..
Nem nagy dráma, sőt teljesen mindennapos, unalmas eset, ez benne a vérfagyasztó. Farkasbab ajánlott levélben küldött el egy írott cd-t Törökbálintra, ami persze nem érkezett meg, hiába az öblös postaláda. Nincs bizonyíték arra, hogy ellopta volna a postás, de valahogy megint úgy…..