Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fred.a

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A blog több olvasója is jelezte, hogy a szcientológia beférkőzött a Tóalmási Kolbász Manufaktúrába. A szcientológiának köszönhetően már nem egy cég ment csődbe (további információk: Üzleti botrányok, csődök szakasz a Clarus Animus Alapítvány weboldalán), ezért ez önmagában aggasztó. Az egyik…..
fred.a 2019.07.15 01:15:27
@Mákvirág01: Hat megmondom mit kell csinalni baratom.szedjuk ossze az elbocsatott dolgozokat es nyitunk egy kolbasz uzemet az utca tulso oldalan.. recepciora meg kiteszunk egy 70" TV -t amin ezt az oldalt olvashatjak a kedves "latogatok" :p
Előzmények: Vesztegzár a Freewindsen Egy kis videóanyag a hajóról, amint éppen karanténban van:..
fred.a 2019.05.12 00:54:19
@Bgisi: ez korrekt leirasa volt a scinek. koszonom.
Idén nyáron, 55 éves korában elhunyt Fritzlauf Lajos, a Magyarországi Szcientológia Egyház egykori emblematikus figurája, az „egyház” titkosszolgálati, jogi és PR-feladatait ellátó autonóm szervezeti egysége, a Különleges Ügyek Irodája (Office of Special Affairs, OSA) közép-európai kirendeltségének…..
„A véleményem nem érdekelte. Megyek és kész, jó lesz. Hát, nem, nekem itt vannak a barátaim, a családom, az angolt különben sem nyomom perfekten” – nehéz igazságot tenni a következő sztoriban, melyben a csaj barátja egy ideális kapcsolatot dobna kukába némi…..
Már nem igaz, hogy a magyarok élete átpolitizált. Hétfő este nyilvánvalóvá vált, hogy a magyarok élete már egészében a politika, és ez a helyzet 2010-re totálissá válik. Legalábbis erre utalt az a taxis, aki jobbos fuvarozási vállalatot alapított, mondván: "2010-től új…..
Olyan volvóssal találkozott Zsömbi az M3-as autópályán, akinek feltehetően igen rossz napja volt és levélírónk rávillogása valami olyasmit eredményezett, mint amikor a szomszéd becsönget, hogy megkérdezze, mi ez a gázszag. Vagy szimplán egy baromállat volt. Érdekelne azért az…..
fred.a 2009.07.13 12:25:07
@Dövan: így van Dövan. Egy H1 HUMMER-el senki nem mernem packázni. :) :) :) :) :) Sem elölről sem hátulról élesben. Megnézném ahogy egy Nitros H1 megtolja a - jelen esetben - Volvóst. Persze hozzá teszem,hogy ilyen is többnyire Magyar honban fordul elő.
Egy új sorozatot indítanék, hasonlóan a Reakció és a Vastagbőr blogoknál megszokott "Ilyen ország nincs is" kategóriákhoz. Nos, ebben a kategóriában azok lesznek, amelyek sehol máshol nem történhetnének meg a biztonság, vagyonvédelem területén, csak ebben a csodás…..
Jin_ke egyszer már idegesítette magát itt nálunk, de úgy tűnik, nem volt neki elég az adrenalin, úgyhogy egy kis dudaszóval párbeszédet kezdeményezett egy renitenskedő kisbuszvezetővel és megbeszélték, hogy ki kinek a rokonával mit csináljon. Nem gondoltam volna, hogy a…..
Amikor a hetvenes évek második felében a san franciscói meleg közösség egyre több tagja kapott furcsábbnál furcsább fertőzést, majd – viszonylag rövid időn belül – a legtriviálisabb betegségekben sorra elhunytak, senki nem értette, mi is történik valójában. Azóta…..
1500. adását ünnepli a Mónika só pofozkodással és anyázással, az ORTT viszont nincs ennyire virágos hangulatban, mert több adást is vizsgálni szeretne. De kezdjük az elején. Az ORTT sajtóközleménye szerint a "Mónika show című műsorszámmal kapcsolatban beérkezett,…..
fred.a 2009.02.13 12:09:09
@nick islander:
Én már megtettem :( . Nem vagyok rá büszke, de legalább "normális" életem van. Talán tényleg érdemes lenne elgondolkoznod rajta :)

fred
Magyarbűnözők agyonütik Szent Viborádát A zsidót még a hülye fasiszták is kultúrnépnek fogadják el, sőt a legtöbb hülye fasiszta pont azért utálja őket, féltékenységből. Viszont hagyomány és örökség ide, genetika oda, egy ilyen kultúrnép is lopni, rabolni fog, sőt…..
fred.a 2009.02.11 12:36:08
Hmm, Bacuka. Azt hiszem neked van igazad.
Oly sokat szenvedett már e nép... hogy NAGYON ideje lenne rendet tenni.De egy kicsit másképp......
Ez a fickó minden bizonnyal CIGÁNY mert egy Magyar nem ír le és nem mond ilyet fogalmi szintre emelve hogy : Magyarbűnöző
Talán itt lenne az ideje befejezni az egymás szapulást kedves Tóta W. Árpád.
A cikke elnézést, de nem fedi a jelen helyzetet ......
Talált valakit a régmúlt történelemben aki bűnöző volt .csak azt felejti el, hogy az akkori uralkodóház bűnözőként is kezelte Rózsa Sándort és élete legnagyobb részét börtönben töltötte.
Ja persze bocsánat! hogy mi ?? A börtönök 75% CIGÁNYOKKAL van tele????
Na vajon miért???? Biztos nem csokis kekszet osztogattak a főtéren ugye???
ÉS KINEK AZ ADÓFIZETŐ PÉNZÉBŐL VANNAK MELEGEN TARTVA ÉS KINEK AZ ADÓFIZETŐ PÉNZÉBŐL KAPNAK MELEG KAJÁT???? HÁT PERSZE HOGY A MAGYAR EMBER ADÓJÁBÓL.
SZÓVAL HAGYJUK Rózsa Sándort . Mert akkor elővehetnénk akár George Bush-t ás az ő kis Afganisztán Irak háborúját is.
A tény attól még tény marad, az a kevés tisztességes cigány aki ugyan úgy bérből és fizetésből próbál megélni PRÓBÁL! mert nem lehet. - az nem fogja feledtetni a másik 80% rablásait fosztogatásait.
De persze ezen is lehetne változtatni. Megfelelő oktatással és képzéssel.
És persze a kést nem a Magyar vagy a Cigány torkához kellene odarakni és meghúzni. Hanem a még mindig kommunista kormányunkhoz akiknek elemi érdeke a FOLYAMATOS feszültség keltése, miközben ténylegesen bűnöző módjára veszik fel a pénzeket a fizetésükön felül ,költségtérítés címszóval. Kérdem én : Ha egy képviselő felvesz csak 100,000 Ft-ot /hó és van kb 368 képviselő az = 36,800,000 FT HAVONTA !!!!!!! az közel FÉLMILLIÁRD FT /ÉV !!!!!!!!!!
HÁNY GYEREKET VAGY AKÁR FELNŐTTET LEHETNE ISKOLÁBA ÍRATNI EBBŐL A PÉNZBŐL?????? HÁNYAT ???????????????????
NA EZT HÍVOM IGAZI BŰNÖZÉSNEK, ÉS A KÉST EZEKNEK KELLENE A TORKÁHOZ NYOMNI NEM PEDIG ANNAK AKI PRÓBÁL TÚLÉLNI.
VEDD ÉSZRE HOGY EZ A MAGYAR- CIGÁNY, MAGYAR - SZLOVÁK STB.... MIND MIND CSAK FIGYELEM ELTERELÉS A VALÓS OKOKRÓL......
NE DŐLJ BE ÉS JÁRJ NYITOTT SZEMMEL.
Kezdjük a nem spoileresekkel, aztán az ugrás után majd jönnek azok, amikkel vigyázni kell a nem naprakész rajongóknak. A Csillagkapu 10 évad után befejezte földi pályafutását, a zárórészt 2.2 millió néző látta, pont a felük esett a reklámozók szent kelyhének tekintett…..
fred.a 2007.06.28 16:16:40