Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lord Marcang Brutal

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szomorú dolgok ezek.   ..
Lord Marcang Brutal 2010.08.04 11:32:42
@LiberGon:
Az már legkésőbb akkor elveszthette, amikor felvették riporternek.
- Mi a terve a jövőben a Magyar Gárdával? Jelenleg be is van tiltva, meg nem is, működése egyértelműen megnehezedett – régen avattak új gárdistákat is. Hogyan tovább? (C.F.) Vona Gábor - A Gárda a szívügyem, de ezt mindenki tudja. A Jobbik javasolni fogja az elmúlt…..
Lord Marcang Brutal 2010.08.02 14:47:44
@freehckr: "Amit viszont nem értek az az, hogy a „mélyfideszes” szimpatizánsokat is a szélütés kerülgeti, holott nem is olyan régen a „radikális és azonnali adócsökkentés” mellett ez is egy vezérfonala volt a mostani kormányzó csapatnak:

www.fn.hu/belfold/20070812/honi_gardat_allitana_fel

Mi változott azóta, hogy most már inkább a szocialisták tévútját követi ezzel kapcsolatban a Fidesz?"

Csupáncsak annyi, hogy hatalomra kerültek az egykor ellenzéki viktoriánus banda. És amikor ellenzékben voltak olyanokat ígérgettek, hogy sokan szavazzanak rájuk. Bejött nekik.

Mindegyik párt csak akkor papol igazságról, becsületről és csak akkor érzékeny szociálisan, ha ellenzéki.
Orbán Viktor napja volt a mai: nyolc évi kínlódásos ellenzéki lét és néhány, nyelvi leleményeket didaktikusan felolvasó kormányfő-jelölti szereplés után visszatért a magyar közéletbe az a politikus, akit meggyőző ereje, céltudatossága és lendülete miatt egy évtizeddel…..
A Kósa-Szijjártó-affér még a Fidesz-szavazók egy jó részét is elbizonytalanította. Új program kell, az új programhoz pedig egy hiteles arc. (Fotó: szegedma.hu) Ma mutatja be a miniszterelnök új kormányának új gazdaságpolitikai akciótervét. Ha hinni lehet a…..
Az Index információi szerint az EU és az IMF nem igazán díjazná, ha a kormány a költségvetés részeként tüntetné fel a magánnyugdíj pénztárak vagyonát. Ez volt a Fidesz utolsó -egyetlen- lehetősége az adócsökkentés véghezviteléhez, hisz ezzel a húzással egyszeri 1000…..
Lord Marcang Brutal 2010.06.08 11:18:33
Hja, itt lenne az ideje, hogy legalább azt az 1 ígéretüket betartsák, hogy elszámoltatják az előző kormányt, vagyonelkobzással megspékelve, amit kiszivattyúztak a költségvetésből. Ezt az elkobzott vagyont aztán vissza lehetne tenni a költségvetésbe.

@Chicano:"Itt az ország kétharmada a maszop ellen szavazott, abból volt nagyon elegünk. Ha ezek most szép lassan viszik tovább a Bajnai vonalat az nem lesz kellemes de talán kivisz minket az alagútból."

Ez a 2 mondatod kurvára ellentmond egymásnak. Ha a mostani kúrmánynak a liBajnai-vonalat kéne szerinted tovább vinni, akkor mi értelme lett volna elzavarni őket?

"Én például nem tudom hogy fogunk az idén 3000 milliárdot kifizetni adótörlesztésre. Jövőre meg ötezret. De nyilván valahogy ki kell izzadnunk mert ha egyszer felvették a szocik ezt az összeget sajnos vissza kell fizetnünk. Különben megyünk a lecsóba."

Fizessék ki azok, akik felvették, a mi fejünk felett. Olyan ez, mintha én felvennék egy nagy összegű hitelt a házamra és veled akarnám megfizettetni.
Lord Marcang Brutal 2010.06.08 11:49:31
@Nandi29: "Szóval, akkor fizessék vissza a nyugdíjasok."

Meg a köztisztviselők, amely fajtából marha sok van ebben az abszurd és elcseszett banánköztársaságban. Amelyek csak felveszik a kibaszottul magas fizetésüket, amiért semmilyen értéket nem adnak cserébe, csak hivatali packázást és aktatologatást, meg lógós, hereverézést.
Lord Marcang Brutal 2010.06.08 12:00:28
@az igazi Sipi: "nekem meggyozodesem, hogy a nyujtott szolgaltatas minosegeben semmit nem fogunk eszrevenni;-)"

Akkor azokat is le kell cserélni. Pótolni is lehet őket, mert úgyis elég magas a munkanélküliség itt, Abszurdisztán-Mutyiland-ban. Előbb-utóbb csak kerülnek olyanok a jelenlegiek helyére, akik nem akarnak újra munkanélkülivé válni, ergo rá lesznek kényszerítve arra, hogy dolgozzanak is valamit a fizetésükért.
Varánusz Elég! 2010.05.31 08:00:00
Néha azt hinné az ember, hogy mi vagyunk a politikai csömör országa.De ez nem igaz. Bármennyire sokaknak van elegük az elmúlt nyolc évből Orbán Viktorral megspékelve, Izlandhoz képest csömörből kezdő ministránsok vagyunk a Politikától Behányók Európai…..
Lord Marcang Brutal 2010.05.31 22:38:00
@Baszkurátor: "Nem viccpártunk van hanem egyenesen viccpártjaink!"

Ahol az ország minden lakója beledöglik a röhögésbe, ilyen munkamegosztásban: a politikusok röhögnek, az ország meg beledöglik.
Lord Marcang Brutal 2010.05.31 22:41:59
@dean23: De így be kell érned azzal, hogy a jobbikra néznek szarbaharapott pofával.
  A magyar törvényhozás tegnap rábólintott a kettős állampolgárságra. A szlovák parlament órákkal később cserébe elfogadott egy törvényt, melynek értelmében azok, akik felveszik a magyar állampolgárságot, elveszítik a szlovákot. Ismét kiderült, hogy a felvidéki…..
Már azt hittük, nem tudunk izgalmasabbat mutatni a szoci majálisról Orbán Viktor kolbászánál, amikor hirtelen felbukkant Zagyva Gyula hatvannégy vármegyés csapata a Városliget közepén. Velük jött Gaudi Nagy Tamás is, és egyenesen a Jobbik? Nem! nevű állítólag civil…..
  Sárdobálóékkal ellentétben a belga törvényt a burka betiltásáról nem retrográd lépésnek tartom , hanem egy új európai kezdet halvány megnyilvánulásának. Persze álszent az a magyarázat, hogy itten kérem mindenféle biztonsági problémákról, meg a nők…..
Lord Marcang Brutal 2010.05.01 11:11:20
Lord Marcang Brutal 2010.05.01 11:43:08
@Sakk Matt: "Aki...erőszakkal beleugat abba, hogy mások hogyan öltözködnek..."

Ez a jellemzés a maszopra is pont ráillik.

"Ha nem most, hát később rá lesznek kényszerítve."

Na ennyit a híres, demokratikus toleranciáról.
Lord Marcang Brutal 2010.05.01 14:34:57
@Sakk Matt:
Oké, akkor nem vagy demokrata, te legalább elismered. Onnan gondoltam csak, hogy a szöveged hasonlít a magát demokratának feltüntető nemrég megbukott kormány egyes szimpatizánsainak eleresztett, gyűlölettől fröcsögő szövegeire.

Viszont te sem vagy sokkal különb az általad annyira utált náciktól, fasisztáktól.
masszázsblog Kuplerájfíling 2010.04.27 10:18:00
Miért nem megy a bolt egy csinos, ifjú és a masszázshoz kiváló érzékkel megáldott leányzónak? Lehet ennek sok oka, sokkal több mint amennyit a legutóbb meglátogatott női hölgynél tapasztaltam, de ez a kettő épp elég ahhoz, hogy soha az életben ne menjek vissza hozzá. Az egyik…..
Senki nem kért rá minket. Csak segíteni próbáltunk, olyan embereknek akiknek nem lehetett igazi boldog ünnepük.Számtalan történetet hallgattunk végig...és hálásak voltak érte!Éjszaka indultunk el Diácskával...magunkhoz vettünk 50 db szenvicset, 4 kiló szaloncukrot, meleg…..
Lord Marcang Brutal 2009.12.28 12:31:31
@Celtic:
"Egyebkent nekem is az az erzsem, hogy az uj Kiszel Tunci bontakozik ki itt elottunk. "

Miért, "Magyarország Szemöldöke" is jótékonykodni készül?

@judynero: "...mindig is megtettem, csak most van blogom ahol le is tudom irni...:)"

Blogban leírni? Azt viszonylag kevesebben olvassák. A bulvármédia viszont rengeteg emberhez jut el.
Lord Marcang Brutal 2009.12.28 14:03:00
@Celtic: "De ha a vilagnak nem is, azert a bulvarmedia jol jar vele."

Ja, meg a jogászok is, ha a végén beváltja a fenyegetőzéseit és tényleg sajtópereket kreál a neki nem tetsző cikkek miatt.

@judynero:

Pedig, hogy itt leírtad, biztos lesz 1-2 jótét lélek, aki majd továbbítja a hírt a sajtónak is, oszt majd ott fog tolongani néhány stáb, firkász és fotós az ajtód előtt.

Kedvet kapni ilyesmire itt, ebben az országban? Ahol többen élnek szarul, még ha (egyelőre) nem is homeless-ek?
Ismét egy olyan sztori következik, ami előreláthatóan erősen meg fogja osztani kedves Kommentezőinket, erkölcsileg, morálisan és logikailag egyaránt. Próbára teszi valamennyi érzékszervet. Üde habszódia, sok számmal, időponttal és időutazással! Küldjük mindenkinek, aki…..
Lord Marcang Brutal 2009.08.21 11:21:00
Olvasgattam a hírportálokat hétvégén, azon belül is a Jackson témában íródott cikkeket, és a hozzájuk írt hozzászólásokat. Nagyon meglepett, hogy a részvétet nyilvánító kommentek mellett rengeteg mocskolódó hozzászólás van. Egyesek kifejezetten örültek az énekes…..
Lord Marcang Brutal 2009.06.29 18:28:30
@Kopi3.14: Pl. amikor a gyerekét kilógatta a szálloda ablakán? A hírekben is leadták, a neten is vannak róla videók, de már tudjuk az igazságot: az is csak tévhit, biztos rosszul láttuk.


"Az emberek, a bulvársajtó szeretnek találgatni, szeretnek olyan történeteket kitalálni, amik meg sem történtek. Ez okozta többek között Jackson halálát. Rosszul viselne a népszerűségi index folytonos ingadozását, nem tudta feldolgozni, hogy miért bántják őt, amikor csak adott a világnak. Ezért nyúlt a kábítószerekhez."

Aki hírnévre vágyik és be is fut, annak tudnia kellene, hogy nem mindenki fog a lábai előtt heverni és hogy lesznek olyanok, akik minden lépését figyelni fogják, vagy kitalálnak róla ezt-azt, meg hogy ingadozni fog a népszerűségi indexe. Viszont sok olyan embert ismerek, akiknek sokkal rosszabb az életük, mégse nyúlnak anyaghoz.
Lord Marcang Brutal 2009.07.09 14:19:51
@Komment Nick: Reménykedni azt szabad, de nem tanácsos. A reménykedés az élet megrontója.
Gál M. Elhunyt Michael Jackson 2009.06.26 00:40:00
Rövid ideje figyelem a vezető hírportálokat és a nagy angol hírcsatornákat, hol arról számoltak be, hogy jelenleg nem megerősített információk szerint 50 éves korában elhunyt Michael Jackson. Az énekes eszméletlenül találták házában, a mentők érkezésekor már nem lélegzett.…..
Tudom, aki Blikket olvas, az megérdemli. Nem olvasom, egy ismerősöm hívta fel a figyelmem az újságban található egyik mai cikkre, ami „Szétmarcangolta az őrjöngő kutya” címmel jelent meg. Arról írnak, hogy egy kislányt egy megvadult kutya szétharapdált, és több órán…..
Lord Marcang Brutal 2009.06.13 22:24:59
@Páneurópai Harci Kos:
"u.i. orosz oldalakra kell menni, ott a webszerkesztők nem annyira finnyásak."


Mint például?
Olvasónk hiába jelezte leszállási szándékát a 276E autóbuszon, mert a jármű az Ananász utcai megálló mellett olyan tempóban haladt el, mint ha ott nem is lenne megállója. Utasunk szólt a buszvezetőnek, hogy jelezte a leszállási szándékot, le szeretne szállni. Nagy hiba volt,…..
Lord Marcang Brutal 2009.05.20 10:42:02
@Silent Bob: "Csodálkoznak ha verik a buszsofőröket".

Nemrég egy buszvezetőt azért vertek meg, mert meg akarta akadályozni, hogy budinak használják a buszt, hogy másoknak ne kelljen hugyban tapicskolniuk. Ezért az a sofőr nem volt bunkó, hanem épp egy nagyobb bunkóságot akart megakadályozni és ezért kapott.
De ha nem így gondolod, szívesen meglátogathatlak a lakásodban és majd én is odahugyozok a nappalidba, oszt meglátjuk, mit szólsz hozzá. Bónuszként esetleg még az ablakon is kidobhatlak, főleg, ha emeleten laksz, ha netán nem tetszene neked. És én mindezt színjózanul fogom megtenni.
Mindenkinek nagyon kellemes ünnepeket kívánunk! Sziasztok!  Látom mindenki mennyit nyüglődik az álláskereséssel és én is szaporítom ezek számát.  Már azt nem is említem, hogy mennyi helyre pályáztam, inkább arról írnék, hogy miért van az, hogy ha van interjú és…..
Lord Marcang Brutal 2009.04.12 23:13:08
@vers: "de nincs rájuk szükség, értéktelenek ,selejt, nélkülözhetö csoport
a kapitalizmus nem a dolgozok érdekeit képviseli
ha éhendögölsz az a te bajod , tojik mindenki a fejedre"


Tudod mit, bunkó juppikám? Dögölj meg te. Rád pláne nincs szükség, vágod?