Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zmrzlna

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1960. október 24-én robbant fel az inditóállványon a szovjet R-16 rakéta, megölve több, mint száz embert, köztük a programot vezető Nyegyeljin marsallt. Az esemény, mely mindezidáig a legtöbb áldozatot követelő baleset volt a rakétatechnika történetében, a marsall után…..
Ágensblog Odacsap a robotkar 2010.10.18 06:00:00
A robotnak nem szabad kárt okoznia emberi lényben, vagy tétlenül tűrnie, hogy emberi lény bármilyen kárt szenvedjen – hirdeti a robotika első alaptörvénye, de talán Asimov is ledöbbenne, ha látná, mivel kísérleteznek egy szlovén laboratóriumban… Különös…..
Praxis Meghalt a gyermekem 2010.10.04 06:00:00
Reggel 8 óra volt. Vért vettek és megröntgenezték a gyermekemet. Ird és mond 8 órás várakozás után (szüntelen rákérdezés mellet - a végén már ajtónyitáskor - ja maga az) drasztikus lépésre szántam el magam. Miután gyermekem akkora már nagyon rosszul volt, nyakon fogtam az…..
Amikor Winkler Nóra azzal nyitotta új mozimagazinját az m1-en, hogy aszongya "Jelenleg szinte az összes nagy televízió műsorkínálatából hiányzik az a magazin…" akkor reménykedtem, hogy a kéthetente jelentkező Szélesvászon című mozimagazin nem olyan lesz, mit a…..
Medveczky Balázs, a köztévé ügyvezető alelnöke régóta előre menekül, hátha sikerül megtartania a székét. Még szó sem volt forradalomról a szavazófülkékben, amikor tavaly ősszel megszüntette a Nap-keltét, az A la carte-ot, A tévé ügyvédjét, aztán az M. Kiss-féle…..
A Magyar Televízió információink szerint augusztus elsejétől vezeti be fokozatosan az új műsorrendet, amely hatékonyan tudja képviselni a kétharmados csendes forradalom eszmeiségét. Ennek jegyében információi k szerint megszűnik a Kultúrház, és egy új kulturális műsort kínál…..
zmrzlna 2010.07.29 14:59:29
Van egy klasszikus Leiter Jakab a magyarítások történetében, a Roger kapitány, ami az évek során egyre kevesebbszer, de kitartóan felbukkan a tévékben-híradásokban. Az eredete a jóég tudja mikorra tehető, mindenesetre az oridzsinál elkúrást elkövető fordító annak idején a…..
zmrzlna 2010.07.28 14:51:18
Foci vb az MTV-n! Breaking news 2010.06.14 20:46:00
Hangmérnökeink megvizsgálták, hogy mit tehetünk a Magyar Televízió rendszerein belül annak érdekében, hogy a sokakat zavaró vuvuzela-zümmögést kicsit tompítsuk. Az új rendszert kedden teszteljük, bízunk abban, hogy eredményes lesz. ..
..
zmrzlna 2010.05.11 10:02:47
A konfliktuskezelés extrém módját választotta Mikulás előestéjén egy gödi söröző üzletvezetője. Egy szalagavató jó nagy közönsége mulatozott a helyen, amikor hajnalban egyszer csak kulcsra zárták az ajtót, és negyedórán át nem engedtek ki senkit, mivel valaki megfújt egy…..
Elképesztő sztori: kedden kora este, fél nyolc tájban egy feltehetőleg őrült férfi bögrékkel kezdte bombázni a Mammut 2-ben található McCafé személyzetét. Volt itt minden: eltalált nő, vérző seb, menekülő vendégek és dolgozók, bújkálás a konyhában. Alant olvasható egy…..
Általános lehet a röhögés a postaládák környékén, ugyanis sokan küldték be egyszerre Christian Brown síron túli kalandját a fordítógéppel és a sokmillió dollárral. Klasszikus humor, de nem unalmas ezredszerre sem, ezúttal a halál közelsége és a családi értékek tisztelete…..
Már írtam róla, hogy egy webről ingyenesen letölthető csillagtérképet használok. Írtam azt is, hogy vettem egy laminálót amivel a lapjait le szeretném majd laminálni. Nos elkészültem vele.   José R. Torres által készített TriAtlas-t használom. Ebből is a A és a B/C…..
Idióta kacatok Pendrive sznoboknak 2007.11.22 07:56:00
3-6000 dolláros árához képest csak 1 giga? Itt nem ez számít, hanem az, hogy van aranyból, ezüstből, fehér aranyból és még kitudja miből, a lényeg, hogy rajta van a szokásos Swiss Army logó. ChipChick..
...az egész úgy indult, hogy giccsmagyar... Aztán lett belőle sormagyar (itt is, de ott több a komment) Aztán Szamárfül felvetette, meg-e lehetne-e kérni-e Kislajost (aki Nóra:), hogy illusztrálja - ő pedig igent mondott (na nem úgy ...úgy másnak:) ...hát így: UPDATE!…..
Személyesen Önhöz fordulok, mert úgy gondolom, hogy (szándékosan, vagy sem, nem tudom) nem érti a rejtett kis célzásokat. A továbbiakban pedig tegeződésre váltok - csakis a kommunikáció további egyszerűsítéséért, nem pedig tiszteletlenségből (erről meg gondoljon azt, amit…..
A Homár tavaly csodálkozott rá a Bakker virágkereskedésre, akik akkoriban tulipánhagymás favödröt ajándékoztak vásárlóiknak. Kata az idei szezonban már digitális fényképezők közül választhatott. Elméletben: Édesanyám néha a Bakkertől rendel virághagymákat. Kapva kaptunk…..
A nyár talán legjobb sztorija történt meg M.-mel, aki az általa szervezett honfoglaló gyerektárborba tartott egy barátja és néhány ősmagyar fegyver társaságában. Pechükre megállította őket egy pestivérivásra készülő rendőrpáros, az események pedig innentől mondhatni…..
Volt egy hír nyáron, hogy az APEH lecsapott a józsefvárosi kínai piacra és ott sehol nem kapott nyugtát. Janó felesége ugyan kapott blokkot a helyi üzletben, de milyet:Feleségem a helyi kínai boltban vásárolt gyermekruházatot, és a mellékelt blokkot kapta, amely a…..
zmrzlna 2007.09.25 13:49:55
w No future - Húsz év múlva 2006.11.12 05:22:00
Ez a felirat, hogy No Future, a kerületi könyvtár előtt volt felírva neoluxszal, 8-10 évesen figyeltem fel rá, és fejtettem meg az angolszótár segítségével. Az már akkor se tetszett, hogy holmi rossz gyerekek lóbetűkkel összefirkálják a falat. "Hát ez hülye, micsoda…..