Regisztráció Blogot indítok
Adatok
radiator1

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Három napig olvasgattam a bloggerek véleményét, mit szólnak a Hír TV állításához. Elfogadják-e a Fidesz-közeli televízió "bizonyítékait" a Gyurcsány-féle szakdolgozatról? Látom, hogy sokan készen vannak az ítélettel, ezért én csak néhány kérdést vetnék…..
radiator1 2012.05.02 19:40:34
@elvhű társ: KISZ titkárként a párt államot kiszolgáva pont a demokratikus változások ellen küzdött féltve saját jövőjét, Apja lopott (fia is) most már ő is köztörvényes bünöző (Nomentana - elévült- de megtörtént)
radiator1 2012.05.02 19:48:16
@röhögő: A stílus maga az ember!
Iratkozz be "má" végre az általánosba!
Vagy talán nem is megzavarodva vannak, hanem eltelve önmagukkal, és elbizakodva. Valószínűleg azt hiszik, hogy az LMP fel fog emelkedni. Holott ennek semmi jele nincsen. Keserű lesz a tanulópénz. Gyurcsány már legalább fizetett tanulópénzt. Schiffernek, Jávornak, Karácsonynak még…..
radiator1 2012.04.09 19:04:25
@Brendel Mátyás: Tipikus bolsi, hamis, képmutató cikk, mintha Fletónak lenne a csicskása Az LMP-t a DK felé próbálja terelni (hiteles pártnak feltüntetve) Az LMP abból nyert mit az SZDSZ-MSZ"M"P veszített. A DK egy neolibsi MSZPSZDSZ konglomerátum (kollaboráns, országkiárusító)
Orbán Viktor, aki korábban az országgyűlésben az európai ügyekért felelős bizottsági elnök volt, húsvéti üzenetében bejelentette, hogy a Föld kocka alakú, a tudományos felfedezések fabatkát sem lendítettek a zemberiségen. Kimondta a tutit: vagy fundemantalista kereszténység,…..
Bár valamilyen rejtélyes okból még mindig nem került nyilvánosságra közvélemény-kutatás azzal kapcsolatban, hogy vajon a magyarok mennyire elégedettek Orbán Viktor államfő-jelöltjével, a választókat feltételezésem szerint megoszthatta a döntés: elkötelezett kormánypártiak…..
Az amerikai rajzfilmes és játékgyártó cég szinte azonnal reagált Orbán Viktor bejelentésére, miszerint a következő kormányban ismét Martonyi János lesz a külügyminiszter.A kaliforniai vállalatnál továbbra is mélyen hallgatnak arról, hogy mi lett a sorsa annak a több százezer…..
radiator1 2010.03.28 15:54:35
Vannak olyan dolgok, amiket mindenki tud, de soha senki nem tesz ellenük semmit, és nem is beszél róla szinte soha. Ilyen például az, hogy a magyar kéményseprők nem néznek bele a kéménybe, hanem csak elkérnek egy szerény összeget, és aláírnak. Azaz nyilván létezik olyan…..
Révész Máriusz véresre verésénél is ott volt a Rebisz elitosztaga, derült ki a bíróságon. Törött csontok, kilőtt szemek szegélyezték V. őrnagy alegységének útját 2006. október 23-án...
radiator1 2009.11.10 03:44:38
@Lombroso/arax:
Igazi bolsi vagy. Te Rákosit, meg Sztálint hívnád vissza. Ha valaki nem ért veletek egyet az még nem biztos hogy jobboldali lehet, hogy csak tárgyilagos. Szerinted ami nektek kellemetlen azt el kell hallgatni. Ez a baj, hogy az ilyen "munkásőr" leszármazottakból még élnek páran.
Újból méri a Magyar Terjesztés-ellenőrző Szövetség a Magyar Hírlap példányszámát, miután éveken át azt mondogatták Széles Gábor kedvenc lapjánál, hogy teljesen felesleges az ilyesmi.Amikor utoljára, 2004 első félévében auditálta a Matesz a lap eladási adatait, akkor 28…..
Az MVM képviseletében eljáró ügyvédi iroda csütörtökön büntető feljelentést tett a Nemzeti Nyomozó Irodánál az MVM korábbi vezetésének időszakában kötött kétes ügyletek miatt. Az MVM-nél több milliárd forint aggályos pénzmozgást tárt fel a belső vizsgálat, a Kocsis…..