Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Áron&Viki

15 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Emese életében először megbetegedett. Csütörtökön reggel rengeteget tüsszentett és csúnyán köhögött. Majd még aznap kétszer hányt. Azon az éjszakán lázas is volt. Nem volt magas, de tartósan 38 felett volt, csak reggelre ment le. Ma már jobban van, nincs láza, de még…..
Egy kicsit el vagyok késve ezzel a bejegyzéssel, mert Apor november 15.-én volt két éves. A lányok keresztelője volt szombaton, vasárnap pedig Aport ünnepeltük. Sajnos nem volt jókedvű, nem élvezte, hogy körülötte forog minden. A tortának örült. Meggyújtottunk rajta két…..
Kedves Látogatók,Technikai okok miatt a blog a következő webcímre "költözött":http://aronesviktoria.blogspot.com/Üdv, DCSCS..
Amióta porondon van a hozzátáplálás (kb. 2 hete), azóta elég érdekesen zajlanak az ebédnek kikiáltott koradélutáni evések. De a mai ebéd(eltetés) az összes eddigit überelte. Főzelék gyanánt még csak a répafőzeléket kóstolták meg, ami 2/3 arányban tartalmaz répát, 1/3…..
A dunaújvárosi szabályok szerint minden ikres kismamának, ha van panasza, ha nincsen be kell feküdnie a kórházba a 28. héten. Én erre nem voltam hajlandó, mert az orvosom kéthetente megvizsgált és mindig mindent rendben talált. A 38. hét vége felé azonban én is megadtam magam. Egy…..
Szeretünk sétálni. Különösen azóta, amióta nem kell 23 rétegbe plusz overálba bugyolálni a gyerekeket. Darabonként. Szóval most már könnyen útrakészek leszünk, a 2. emeletről való lejutás viszont már nem olyan egyszerű. Mivel csinos kis társasházunk csak 3 emeletes, lift…..
Kezdem a nevével. Eredete: latin. Jelentése: győzelem, diadal. Abban már egész korán megegyeztünk, hogy ha lányunk lesz, akkor Viktória lesz a neve, így aztán vitára az ő névválasztása sem adott okot. Csakhogy ő kb. a 23. terhességi hétig inkább a Milánra hallgatott. Akkor…..
Mielőtt áttérek Vikire, megírom, hogy Áron két dolgot is megtanult a napokban.Létezik az a kiságy oldalára szerelhető forgóka, nem biztos, hogy ez a hivatalos neve, de én így hívom. Fel kell húzni, zenél és forognak a kis kütyük, amik Áron forgókáján plüss tengeri…..
Gondolkoztam, kit mutassak be először, de aztán döntött az ABC sorrend.Előljáróban annyit, hogy jellemre teljesen különböző a két gyerek. Külsőleg pedig? Szerintünk külsőleg is, de egyre többen azt mondják, hogy nagyon hasonlítanak egymásra. Azt is mondják, hogy Áron…..
Hihetetlen, hogy félévesek! Pont, ma.Paraméterek: Áron 7100 gramm és 66 cm, Viki pedig 6350 és 63 cm. Soványnak nem lehet mondani őket. Azt mondják, hogy fél éves korra az az ideális, ha egy baba megduplázza a súlyát. Ha így nézem, akkor ebben a tekintetben utól is érték a…..
Ugyan időrendben próbálom visszapörgetni az eseményeket, de most muszáj megszakítanom a blogot a tegnapi nap eseményével. Viki ugyanis tegnap hasról hátra fordult, teljesen egyedül, minden segítség nélkül. Lehet, hogy véletlenül gördült át, de azt gondolom, ha egyszer sikerült,…..
Áron&Viki 2009.05.12 23:10:24
@PZsuzsa:
szia Zsuzsa, nagyon örülök, hogy olvasol minket! És nagyon jól haladsz a technikával is! :-)) Igyekszem rövidesen új hírekkel jönni...
A hazaérkezésüket követő 3. héten Áron elkezdett szörcsögni, majd 1-2 napra rá köhögni. Láza nem volt, de persze kihívtuk a gyerekorvost. Meghallgatta, nem hallott semmit, azt mondta, hogy vírusus eredetű a dolog, nem ad antibiotikumot, szívjam az orrát. Isteni szerencse, hogy ezt…..
November 24-én kerültek át a babák a Madarász utcai Gyermekkórház koraszülött osztályára. Ekkor már mindenki karácsonyi lázban égett, nekünk mondanom sem kell, semmiféle karácsonyi hangulatunk nem volt. Sőt, karácsonyfánk sem. Remélem, ez volt az első és utolsó ilyen…..
Szóval másnap délelőtt tudtunk bemenni a babákhoz a koraszülött intenzív osztályra. Nagyon vártam, hogy lássam őket, ugyanakkor féltem is, hogy milyen látvány fogad. Mennyi cső és drót lóg belőlük, és egyáltalán vajon mekkorák lesznek, mint a kismacskák? Ezekkel a…..
Erről nem fogok sokat írni. Igaz, hogy azt tartják, hogy a szülés felejthetlen élmény pozitív értelemben, viszont az én "élményemet" beárnyékolta már akkor az a tudat, hogy nincs visszaút és a 31. hétre fognak a babák megszületni.Előzményként csak annyit, hogy a…..
Amint az UH vizsgálat igazolta az ikerterhességet, itthon maradtam. Az ikerterhesség minden esetben veszélyeztetett terhesség. Kicsit izgultam, mi lesz majd, ha bejelentem a munkahelyemen, de egészen simán ment. És ez - mármint, hogy vigyázzak a babákra - mindennél fontosabb volt.Azt…..
Nem könnyen költöztek be a pocakomba, sőt mondhatom, hogy évekbe tellett. Kipróbáltam tudományos és kevésbé tudományos módszereket, a talpmasszázstól az Aviva tornán át az akkupunktúráig. A többit nem részletezem. Nagyon "bírtam" az olyan megjegyzéseket, hogy…..
Kedves Olvasó!Blogom két tüneményünk, Áron és Viktória születésének történetét meséli el egyrészt, másrészt pedig kis életük mindennapjaiba enged betekintést. Olyan gyorsan telnek a napok és a hónapok, hogy 5 hónap távlatában úgy gondoltam, hogy ideje papírra, azaz blogra…..