Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Illéri

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A svéd Coffee Stain Studios vicces ujjgyakorlatnak szánta a Goat Simulatort, aztán a poén elszabadult, óriási igény lett a játékra, amiben kecskét lehet irányítani, így végül tényleg megjelent. Eddig cirka egymillióan vették meg, ami szép eredmény ahhoz képest, hogy a Steamen…..
Azt hiszem, most már nyugodtan ki lehet jelenteni, hogy a Mass Effect 3 vége a játéktörténelem egyik legvitatottabb befejezése. Persze, nem ez volt az első lezárás, ami megosztotta a játékosokat, viszont remek alkalom arra, hogy a régebbi, sokak által rossznak mondott befejezéseket is…..
Két, a nagyközönség számára eddig ismeretlen jobbikos politikus gondolta úgy, hogy ideje beszállni a Monty Python-cirkuszba, ezért aztán írtak egy rövidke törvénymódosítót.Erre máris visszatérünk, de először ismerjük meg a két ötletgazdát.Dr. Gyenes Géza1949. június…..
Illéri 2011.06.22 21:15:06
@Conv: Na álljon meg a menet. Vannak olyan tüdőrákok amelyek tényleg nem mutatnak összefüggést a dohányzással, de vannak olyanok is ( kissejtes carcinomák, laphám carcinomák) amelyek egyértelműen összefüggenek a dohányzással. És általában ezek nem a jó prognózisú rákokhoz tartoznak.
Illéri 2011.06.22 21:57:34
@Conv: Szegeden erős összefüggés van a kissejtes cc. és a dohányzás között :) Legalábbis a tananyagban. De nem vagyok onkológus, szóval passzolnék a kérdésben, de akkor tegyük már azt is hozzá, hogy a dohányzás nem csak tüdőrákot okozhat, de hasnyálmirigy, húgyhólyag, nyelőcső rákot is. Sőt még gyomorfekélyet is okozhat, gyorsítja az atherosclerozist, és még büdös is leszel tőle.
Obi-Wan Kenobit a birodalmi seregek megölték az Alderaan melletti tűzharcban, Obi-Wan a Galaktikus Birodalom elleni támadások egy részének értelmi szerzője volt és a Birodalom egyik legkeresettebb embere volt - jelentette be Vader Nagyúr. A mondatot és egy egész cikket a Galactic…..
B-oldal TOP10 dagadt EVÖR 2009.12.27 07:53:00
Nagy emberek nagy szívvel, és/vagy nagy hassal, és nagy hatással: összegyűjtöttünk néhány előadót, akik zenei emlékeinkben nagy súllyal vannak jelen, 220 (font) felett. 10. Meat Loaf Az I would do anything for love giccsparádéval ki tudott volna kergetni a világból, csak a…..
Veterán játékosok még emlékezhetnek a '97-es Blade Runnerre, sokcédés nyomozós kalandjáték volt, az akkori szemnek döbbenetes grafikával; az igazi nyugdíjasoknak pedig talán még a C64-es verzió is rémlik '85-ből. Akár emlékszünk, akár nem, abban egyetérthetünk, hogy a…..
Ruanda az ezer hegy országa és olykor Afrika gyöngyszemeként is emlegetik, bár én azokkal értek egyet, akik Ugandát nevezik így. Némi olvasgatás és ruandai ismerősökkel való konzultálás után felvázoltam egy hozzávetőleges útitervet, melynek nagy részét a zöldben és…..
Egy játék, amelynek már a címe is történelmi. Vagy legalábbis azt sugallja, hogy fontos történelmi eseményekhez van köze. Lássuk csak, mi is történt 1404-ben?  Hát olyan rettentő sok minden nem.. De akkor miről is szól ez a játék?  Az Anno sorozatot sokaknak…..
Illéri 2009.08.10 21:14:48
@breach tru di walls: Najó, de ha kicsit komolyabban megnézzük mondjuk a Starcraftot, semmi újdonság nem volt benne a C&Chez vagy mondjuk a warcrafthoz képest. Van kétféle nyersanyag, gyártsál egységeket és zúzd szét az ellenséget. Ami miatt mégis baromi jó lett, a kidolgozott, fordulatos történet és a játékegyensúly multiban. De játéktechnikailag nincs benne semmi eredeti. Sajnos mostanában tényleg nem készülnek olyan jó játékok, legalábbis olyan sűrűn biztos nem.
MedIQ Kórházi étkek világszerte 2009.05.09 07:05:00
A hét blogja díjat tőlem a Hospital Food blog kapja, ahol páciensek a világ minden tájáról beküldik a kórházakban, klinikákon készített fotóikat, melyeken az látszik, mivel etetik őket. Tanulságos végignézni a képsorozatokat, mert néhány ételt még egy 4-5 csillagos…..
Agyvihar Gyógyítás átveréssel 2009.04.04 18:26:00
Azt írja a New York Times, hogy az orvosok sok esetben akkor is gyógyszerezik a pácienseket, ha a kezelés a gyakorlatban bizonyítottan nem használ, és akár hátráltathatja is a beteg gyógyulását.Köhögés ellen például szirupot adnak, pedig a tesztek szerint a köhögés elleni…..