Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MadamePompadour

11 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w A világi hatalom 2010.07.19 04:50:00
Ideje van a sírásnak, és ideje a nevetésnek. Lesz mindkettőből elég, a nemzeti ügyek kormánya eddig eddig főleg a röhögést tekintette nemzeti ügynek, de most ráálltak megint a tragédiára. Addig jó nekünk ugyanis, amíg Magyarország a kis színesek közé, a napilol rovatba…..
w Onnan szórom én a pénzem 2010.05.03 05:30:00
Van azért előnye is a bukásnak, nem igaz? Az szar ügy, hogy a húsosfazék odalett, és az eddigi lopkodásért is meg kell fizetni. Viszont hurrá, hülyeségeket beszélni mostantól büntetlenül lehet! Elemében lubickolhat végre a baloldal. Juhé, nem kell többet gondolkodni! Csákányt…..
MadamePompadour 2010.05.03 15:02:39
w Kegyelem szegény fejüknek 2010.04.26 09:30:00
Elvégeztetett. A jó kormányzásnak csak a matematika szab már határt, azt viszont mostantól érdemes komolyan venni. Sajnos ez bele fog rondítani az eddigi mesékbe, és az ügyesen felszedett, ám csekély értelmű szavazók elvárásaiba. Orbánnak sikerült, ami eddig soha, és ami mindig…..
Piroslap Újabb Kubatov-felvétel 2010.04.15 15:34:00
Kósa Lajos háromszor is nemet mondott arra, hogy az aktivistáik listázzák az embereket.  A következő hangfelvételen azonban egyértelműen elkérik a nem szimpatizáns nevét, hogy tudják "ki nem adta le…..
A Celldömölki kistérségben található Vas megyei település, Egyházashetye a 2010-es országgyűlési választások napján meglehetősen sokat hallatott magáról a médiában. Szent meggyőződésem, ha ez a bizonyos előfordulási gyakoriság eggyel lenne megegyező, akkor is konkrétan…..
Neve szégyen, neve átok: Ezzé lett Országos Választási Bizottság'tok (szabadon Vörösmarty után) Na, nézzük, van ez az OVB a régóta ismerős arcaival. Olyan fizimiskák a prominensei, akikről egy átlagember azt gondolná, hogy még valamilyen békeidőbeli állami vállalat…..
w Fortélyos félelem igazgat 2010.04.08 05:45:00
  A győztes ismert, a győzelem mértéke még kérdéses. Benne volna a pakliban, hogy 2002-höz hasonlóan a biztos eredmény tudatában elalszik a fideszes tábor, de azért van tétje a játéknak: hogy meglesz-e a kétharmad. Ettől várhatja a Fidesz, hogy a már elkötelezetteken felül…..
MadamePompadour 2010.04.08 15:35:49
@dark future:

Ezt nehezen értelmezem.
Az én olvasatomban egy kultúrhelyen, ha megkérdezik tőlem, melyik vallási felekezethez tartozom, probléma nélkül meg tudom válaszolni.
Ha megkérdezik, ki a kedvenc közéleti szereplő, színészem, festőm....probléma nélkül meg tudom válaszolni.
Ha megkérdezik, hova járok fogorvoshoz, probléma nélkül meg tudom válaszolni.

Miért is kéne titkolnom, melyik politikai csoportosulással szimpatizálok?

Nem jogom és kötelezettségem a közélet történéseit figyelni???
A Shijiazhuangban élő Dong nevű hölgy amint megpillantotta a nyolcas alakú tojást, kárpótolva érezte magát az előző éjszaka zavarkeltő kotkodácsolása miatt. Történt az észak-kínai tartományban, hogy egy tyúkocska gondolt egy furcsát, és nyolcas alakú duplatojást tojt…..
Képviselő Funky Táncolj, bajusz! 2010.03.16 14:28:48
A 2010-es választási kampány eddigi legszebb népművészeti alkotását Lazacz mikroblogger követte el. Hogy mit meg nem tesznek egyetemet végzett emberek a hatalomért!..
MadamePompadour 2010.03.16 20:09:06
Az országban nyáron megrendezett kulturális programok koronázatlan királynője a Szegedi Szabadtéri Játékok, amelynek megszokottan színes programkínálatába igazi különlegesség is került, ilyen volt a Szentivánéji  álom worldmusical premierje.   A Budapesti…..
Úgy tartja a mondás, a hétköznapi csodássá válik, ha hozzáér a géniusz keze. A tiszta kezek mellett pont ilyesmire lenne szükség az MDF-ben. Besenyő Pista bácsi azért még okkal kérdezné: NOOORMÁLIS? A minap kezembe került egy nagyon ízléses könyv, amely nagyanyáink…..
A gazdasági szférában új divat az üzleti tervet Mikulás szemléletben elkészíteni. Elvégre ő nem tévedhet, mert már régóta tudja, hogy dobozokat készíteni, adni és kapni egyaránt jó dolog.A FIVOSZ elnöke, Kamarás Géza örömmel számolt be a Vállalkozók és Munkáltatók…..
w A zemberek alkonya 2010.02.05 06:50:00
  Végre országértékelés, már alig vártam. El kell mondjam, hogy rettentően utálom az egész műfajt, illetve az orbáni feldolgozását. A mintával, az amerikai elnök éves State of the Union-beszámolójával összevetve ordít a provincializmus, a paranoia és a pátosz, minden,…..
Tavasszal már leadott pár részt a Viasat3 a How to Look Good Naked sorozatból (annak is az amerikai verziójából), Meztelenül is szép vagyok magyar cím alatt futott. A műsor lényege, hogy megmutassák a testükkel elégedetlen nőknek, hogy nem kell minden szir-szarral,…..
Kellemes nyári esték a hatvanas-hetvenes éveket idézve egy Adria-parti kisváros terecskéjének pezsgő életét elevenítették meg, ahol minden megesett, aminek meg kell... A 2007 évben megrendezett nyári színház nagy sikerén felbuzdulva idén júniustól szeptemberig változatos…..
Pénteken hirdet ítéletet az olaszliszkai lincselés ügyében a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Bíróság. Bár csekély a valószínűsége annak, hogy a bíróság döntését senki nem támadja meg, a településen abban bíznak, a két és fél éve húzódó eljárás lezárása egy…..
A gáz ára júliustól ismét emelkedik. Kit érdekel, hogy a világpiacion meg csökken? Ha esetleg azok közé tartoznánk, akiket ez a cseppet sem elhanyagolható tény nem hagy hidegen, akkor ime a hírhez kapcsolódó kommunikációs ellenszérum: A kormány utoljára határozza meg a…..
Ma is egy hosszúra nyúlt nap. Kimerülve rogyok le a kanapéra. Még nem késtem le a hírműsort, a végét talán láthatom. Fennkölten fogalmazva azt mondanám, sorsfordító időket élünk, tehát kíváncsi vagyok. Merre tartunk? Hogyan lábalunk ki ebből a világméretű válságból,…..
Mazo István egykedvűen dőlt hátra a kanapén. Ma szabadnapos volt, de semmihez nem volt kedve. A redőnyt leengedte, idegesítette az ablakon beszökő, életvidámságot árasztó tavaszi napfény. Egykedvűen szemlélte a mellette heverő bilincseket, korbácsot. A begyűrűző gazdasági…..