Regisztráció Blogot indítok
Adatok
digitális küllő

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy lapos kartondobozban, alkatrészekre szedve kínálják majd a holland gyártók legújabb fabiciklijüket, a Sandwichbike-ot. A fából készült vázak elterjesztésével már régen kísérleteznek különféle cégek a világ mind részén. Hozzájuk képest a Sandwichbike koncepciójában…..
Földrengés Magyarországon, háromszáz felett az euró, de a netre ragadt egyszeri polgár számára mégis a nap híre, hogy már nálunk is működik a Google Street View. Míg az átlag felhasználó vicces jeleneteket keresett, mi az autóink után kutattunk. A képek tanúsága szerint…..
digitális küllő 2013.04.24 07:08:28
@e1: Nem kellene ötletet adni a bizalmatlan feleségeknek...már látom, hogy viszik be a gugliba aptyuk rendszámát..
Időnként felmerül a kérdés, hogy ha annyira sok hülyeséget követnek el a közlekedők, akkor a probléma esetleg az oktatásban (is) lehet. Már 15 évvel ezelőtt is (amikor én vizsgáztam) oda kellett figyelni, ismerősök ajánlását kérni, hogy kihez, milyen oktatóhoz kerüljünk,…..
Belsőség Unortodox ingatlanos 2012.09.12 21:58:28
Aki feltehetően most csöppent a szakmába, de legalábbis a jogi dolgokkal nincs teljesen tisztában. Például feltehetően titoktartási szerződést sért azzal, hogy kiírja a jutalék mértékét. Ez csak egy dolog. A pontos cím megadása eléggé szokatlan, már csak azért is, mert így…..
digitális küllő 2012.09.13 09:22:48
@ErtelmetlenSzajkarate: Ügyes lakberendező csodákat művelhetne azzal a nappaliban lévő oszloppal! szerény ötletem: 100-as szöggel papirzsákot erősiteni az oszlopra/nem teljesen beverve a szöget! a kilógó részre akaszthatjuk a ködmönt, lajbit, ami igy nem lesz falas!
A minap szokásos karate edzés utáni szauna béli jajgatásunkat adtuk elő két állandó kísérőmmel, Don Fergával és Fatykuluszegérrel. A szó a filmekre terelődött, Frega és Fatykulusz bőszen vetették magukat a vitába miszerint melyik a tíz legjobb film a világon. Legalábbis az…..
Tegnap megvolt a nagy Összefogás koncert, 100 zenész, 2 helyszínen, fergeteges hangulat, óriási buli, "fékezhetetlen tömeg"....Ízelítő, hogy miből is maradtunk ki, ez a 40 másodperc bőven elég is: A hvg.hu-n egy hosszabb is videó is megtekinthető. Sajnos az államadósságból…..
A Magyar Televízió a közmédia új rendszerében kiemelten figyel arra, hogy minőségi, pártatlan, naprakész és az állampolgárokat mindenben kiszolgáló hírszolgáltatást nyújtson. Munkatársaink szakmai felkészültsége, elhivatottsága a garancia arra, hogy nézőink mindig…..
digitális küllő 2012.02.15 15:24:21
Én úgy tanultam, hogy Budapesten bárhonnan könnyű hazatalálni - már ha az embernek van ideje. Ha mondjuk kiütjük magunkat (vagy ne adj Isten leütnek bennünket) és felébredünk egy ismeretlen helyen, elég csak elindulnunk a csökkenő házszámok irányába és előbb-utóbb eljutunk a…..
digitális küllő 2012.01.20 17:21:26
@ddevil: nem kell olyan messze menni! II. ker Verecke utca.... kétszer keresztezi saját magát, és van zsákutca része, bónuszként van ezen a néven lejtő , és lépcsö is.Könnyitésként javaslom a Wekerle telepet, és ezek mellett eltörpül a XII Fodor u. nagy számok,esetleg Zugliget....mind- mind taxis, és mentős csapda.
Egy szegedi szoláriumszalon büntetést kapott az Artisjustól, mert a háttérben szóló rádió után nem fizette be a jogdíjat. Nem, ez nem valami hülye április elsejei vicc, ez egy valós hír.Megbüntetett egy szegedi szoláriumszalont az Artisjus, Magyar Szerzői Jogvédő Iroda…..
digitális küllő 2011.11.05 10:26:57
@Viktus: egyszer már próbálkoztak,taxisoktól is szerettek volna pénzt behajtani, mit mondjak... nem sikerült!! /bár a szokásos furfang ott is benne volt/csak pár forintot kértek volna-hangszórónként-, aminek elfogadásával, utólag bármekkorára emelhették volna...
A hét fejleményei mind a pártszakadás felé mutatnak. Gyurcsány pedig már aczélgyörgyözik is. Heti szavazásunk. (Fotó: Index) Szokásos hétvégi rovatunkban ismét blogunk egyik legérdekesebb heti szavazásának az eredményét mutatjuk be: ezúttal azt, hogy mit gondolnak a…..
digitális küllő 2011.05.15 23:33:42
Nincs is annál jobb, mint amikor számítunk valamire, azt gondoljuk, hogy le van rendezve, meg van oldva, aztán jön a hidegzuhany. Tibornak volt szerencséje egy ilyen helyzetbe belecsöppenni és úgy néz ki, nem is nagyon tud sokat tenni ellene.Autópálya külső sávjában 120 km/h-val…..
A bejrúti birkahere után ideje volt valami sokkal szofisztikáltabb élménynek: 4 Michelin-csillag elfogyasztása, majd az osztrák televízión keresztül beszólás a labanc gasztrozsurnalisztáknak! A múlt hétvégén szinte a nyilvánosság teljes kizárásával zajlott le az egyik…..
digitális küllő 2010.10.13 06:42:00
@Gunther: egy taknyos varnyút ismertem, de nem vagyok rá büszke
Az Esquire című, elsősorban férfiaknak szóló (de nem pina)magazin évente meg szokta mondani, ki a földkerekség legjobb nője. Idén a címet a Friday Night Lights egyik szereplője, Minka Kelly kapta, aki jelenleg éppen nem csinál semmit, mert a pilotjai bedőltek. Nem aggódunk miatta…..
digitális küllő 2010.10.12 16:43:55
Csak sikerült ezeknek a szerencsétleneknek elnevezniük az Orbán-kormányt (van bőr!), és újra előszedték az überkínos szuperhősös sajtótájékoztató kellékeit. És Török Zsoltit még a rendőrök is igazoltatták!!! Diktatúra!!!   Az MSZP az Orbán-kabinet becenevének a…..
Az Engadget bloggerei egy olyan telefont tartottak a kezükben, mely a következő iPhone, az iPhone HD prototípusa lehet. Egy San Jose-i bárban vesztette el korábbi tulajdonosa, egy 3G-s tokban. Sok információjuk nincs a mobilról, annyi bizonyos, hogy a mobilban van egy elülső kamera is…..
Ma ismét gazdagabb lett a magyar politikai kultúra. Ha jól sejtem, először írta le egy jelenlegi országgyűlési képviselő a vele ellentétes nézeteket vallókról, hogy "tetű" és "féreg".  erre gondolt a képviselő úr.  A dolog kissé az…..
digitális küllő 2010.03.07 17:01:34
Hát nem, sajnos nincsenek túl a kompozáson. 21:49-kor, tizenhárom és fél kilométerrel a komp felhajtója előtt a Mercedes elkezdett lassulni, aztán megállt. Az ok: teljesen elment az olajnyomás. Sajnos ezzel már eddig is probléma volt, a korábbi konzíliumok túlságosan híg olajat diagnosztizáltak.…..
Kozmikus a hideg: mínusz 4 fokban vártam a taxit a Gubacsi úton, ahol a Crazy Mama Music Pubban Tim "Ripper" Owens koncertjét tekintettem meg. Nagy élmény volt - akinek jelent valamit a Judas Priest, az tudja, miről beszélek. Ráadásul teljesen egyedi volt az élmény, mert Ripper egy egészen…..
Belsőség Nem kérsz kávét g..i? 2010.03.03 15:38:00
Puttgardenbe már elég megkínzottan érkeztünk. Még Hamburg után találtunk egy Burger Kinget, ott kajáltunk, majd megírtam még egy esti posztot, és ott ledobta az agyam a gépszíjat, Tibby látta is, hogy nem vagyok már nagyon jelen, ezért átvette a vezetést. Ő se volt az a hamvas szűz, hihetik, kevés…..
 A szülinapommal kezdődött, amikor a rokoni kötelező kört tartottuk. Egy időre véget is ért (az aukció), hogy másnap újabb, nagyobb lendülettel folytatódjon. Akik követik az eseményeket, tudják, hogy nem ilyen egyszerű ez a sztori, Zsolt már sok mindent leírt. Hozzá kell tennem, hogy mindez egy…..
Belsőség Apa (baba)kocsit hajt 2010.01.07 13:39:00
Hóban, az úttesten. Az sonline híre szerint megúszta egy rendőri figyelmeztetéssel a felelőtlen szülő, kétségkívül nem helyes dolog a nyakig érő takonyban tolni a gyerkőcöt az autók között. De! Aki próbált már babakocsit tolni a havas járdán, az tudja, hogy szinte…..
digitális küllő 2010.01.09 13:43:52
Subba Az év képe: Coco gyúr 2009.12.17 11:03:00
A huncut mindenedet Coco! Kedvenc twitterezőnk, Ice T felesége Coco ezúttal konditermi titkaiba avatott be. Ennél a képnél pedig a világon nem láttunk még jobbat. A szerkó, a póz és az üzenet! Hibátlan kompozíció, beleértve a sztripper papucsot is...
digitális küllő 2009.12.21 10:03:59
  Most megtudhatja, reggel miért áll a sorban, amikor haladhatna is. Vélemények azonos című írásunkról...
digitális küllő 2009.12.05 01:15:24
@fosdapass: nálad ez a tanyán, nem ám úgy megy? igaz?
ViaÉs csöcs: ..