Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Inspector Javert

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Retek Klub ma egy igazi nagyágyút vetett be, hogy megnyerje a vasárnap esti csatát: Uwe Bollt, aki megannyi szar film büszke rendezője. Az internet világának koronázatlan ZScsászárra, akit valószínűleg néhány elmebeteg Wow rajongó fog hamarosan meglincselni, ha tovább erőlteti…..
Kirk kapitány ezúttal nem a csillagok közötti teret járja, hanem a medencék közötti területet. Figyeljük meg a végtelenségig kidolgozott halál jelenetet, ahogy a sok évtizednyi csillagközi tapasztalat testet ölt a William Shatnerben. Dráma, érzelmek és WTF fürdőruha…..
Bocs a káromkodásért, de ez a trailer kihozza az emberből az esszenciát. Kedvenc stúdiónk a Terminátor 4 tiszteletére kijött a The Terminators című filmmel. Kész....hihetetlen...
Még mielőtt a katonákból hősök lesznek át kell esniük a kiképzésen, amely rengeteg film témája volt már. Ez igaz a rendőrökre és a tűzoltókra is, de bármilyen filmre ahol valamilyen tábor van. A legfontosabb kelléke a kiképzőtisztnek a síp és a kemény jegyzettartó amire…..
Meglovagolva a hamarosan eljövő új divatot-ahol 13 éves emosók fogják egymás vérét szopogatni két depressziós öngyilkos hullám között- írok a vámpírokról. Mert az egyik legjobban átalakult filmes sablon karakter. Emlékszünk még? A hatvanas-hetvenes években még frakkban és…..
Ahol szörny/vámpír/szellem van, oda bizony kell egy szörnyvadász, aki kiirtja a dögöket. Sok filmben megjelenik az alakjuk, Van Helsing lehet az ősi motívum amiből kibújtak ezek a figurák. Rögtön az elején a legfontosabb tudnivaló, hogy általában a vadász is korcs, egyharmad…..
Amerikát állandóan fenyegeti valami: atom , anthrax vagy egy Kozsó turné. A vezérkar azonban ott áll az elnök mögött és teszi a dolgát. Bármikor történik a baj, éjjel háromkor vagy délután kettőkor ők mindig ott ülnek a nagy asztal körül. Azonban felvetődik a kérdés mit…..
Inspector Javert 2009.12.06 14:14:24
Már egy posztban foglalkoztam a katona karakterrel, amelyet nemsokára követett egy upgrade. Itt az ideje folytatni két tipikus katona karakterrel: 1. Római katonaJellemzők: az ókor legjobb katonái, szép ruhákkal és felszerelésekkel. Azonban mindenféle rongyokba bugyolált…..
Volt itt már minden: indiai, kínai,bangladesi, amerikai, olasz ZSfilm. Karakterekből is rengetegen voltak már. Nekem mégis hiányérzetem van! Isaurával csak érintőlegesen beszéltem az egyik legpusztítóbb ZSjelenségről: a dél-amerikai szappanoperákról. Mert mi lehet veszélyesebb,…..
Új rovat indul a mai napon: a népszerű Zssablonkarakterek , a Zshelyszínek és az általam méltatlanul elfeledett Zsállatok után itt a Zssablon jelenetek rovat. Ami, ahogy a nevében is benne van tipikus filmes jelenetekkel foglalkozik. Első részünk a filmes autós üldözést mutatja…..
Az akciósorozatok mellett az egészséges fejlődésben a legjobban a dél-amerikai sorozatok károsították nemzetünk ifjúságát. Ebből a legelső az Isaura volt , ami eljutott kis hazánkba. Képzeljünk el egy fehér bőrrel rendelkező tök kancsal és ronda nőt, aki néger. Na ez a nő…..
A sorozatgyilkosok népszerű karakterek, mert itt minden szadista hajlamát kiélheti a rendező, most aztán kieresztheti azt a fáradt gőzt amit 14 éves kora óta tartogatt magában, amikor utoljára égetett nagyítóval katicabogarat. Hát igen, a sorozatgyilkosok mindig elmebetegek de…..
A jófej vicces haverrel erőteljes rokonságban van ez a sablon karakter, mégis sajátosságai miatt önálló posztot érdemel. Ez alapvetően egy a multikulti nevében létrejött kisebbségi poszt, mert ez a karakter csak feketék által játszható. A néger dumagép mindig belecsöppen az…..
Női szekciónk egyik nagy reménysége Kristanna, akinek színészi képessége a retiküljével vetekszik. Még nem süllyedt le teljesen, de utolsó két filmje alapján már úton van az Erika Eleniak által kitaposott ösvényen. Kristanna egy norvég származású családban született az…..
Ha a főgenya az agy, akkor a jobbkeze a bicepsz. Az akciófilmek fontos karaktere, mivel rajta keresztül lehet részeredményeket elérni. A főgenya jobbkeze mindig előbb meghal mint a főnöke, pedig ő csak parancsokat teljesített, és ki tudja hány gyereket meg kutyát esetleg tengeri…..
Elérkeztünk egyik kedvenc karakterünkhöz a kiégett zsaru főhősig. Ő a főszereplő, a numero uno. Vizsgájuk meg közelebbről.A kiégett zsaru egy senki, egy lúzer, mindenki utálja, de a végén mindig ő győz. Leszar mindenkit és mindent, de ha egy cica veszélybe kerül a fán akkor…..
A gimis-egyetemistás táborozós-utazós filmek főszereplői, hiszen Amerika amint kilépsz a városból elmaradott tahó vidék a filmek szerint. Könnyű felismerni őket, kanadai favágó ing, kantáros mocskos farmer és piros baseball sapka. A divatdiktátorokon szalma cowboy kalap és egy…..
Még mielőtt elmennék megnézni az új Star Trek filmet, kiírom magamból az egész sci-fi franchise legnagyobb Zskarakterét. ( Remélem hétvégén lesz már időm rá.) Ő a hős biztonsági, akik hullanak mint a legyek, de büszkén feszítenek az aktuális kapitány mellett.…..
A csapos egy két lábon járó Google, aki a legtöbb film központi szereplője, egyben a legjobb pszichológus. Igaz testalkata alapján önmagában megtudta volna menteni a Hospinvestet annyi OEP bevételt generáló betegsége lehet: mindenesetre minimum kövér és általában haja sincsen és…..
Az arc, aminek láttán még én is kifogyok a jelzőkből. Mint egy mumifikálódott alkoholista, drogos, himlős apacs indián, Áder János bajszával és egy topmodell hajával. Szóval gáz. Danny Los Angeles gettójában nevelkedett , és hamar börtönbe is került különböző droggal…..
A mese és fantasy filmek elmaradhatatlan szereplője a szakállas bácsi, aki mindig fiatal fiúk oldalán vonul a harcba, ingerelve ezzel az ellenséget és Tömjén Zsoltot. Az öreg szakállas varázsló mindig valami ódon vár legalján vagy barlangban él. A szobája olyan, hogy minden…..
Inspector Javert 2009.12.06 11:23:20
Napi Švejk Gyermekágy 2009.12.03 17:00:00
Óberlajtnant úrnak jelentem alássan, én egyszer azt olvastam az újságban, hogy egy normális embernek átlag hatvan-hetvenezer hajszál kell, hogy a fején legyen, és hogy a fekete haj ritkább szokott lenni, aminthogy azt sok példából láthatjuk.S kérlelhetetlenül tovább folytatta: -…..
   Billy Budd:(Annyira jók a külföldi borítók, hogy nem álltam meg a belinkelését legalább egynek.. és valami comic is készült belle (sőt, musical opera is, de az már más lapokra tartozik)Egy reci:  scolar.huNem egy bölcsészkedő (bár helyenként erősen…..